Přejít na obsah

Co pijete?

31682

Doporučené příspěvky

Návštěvník dabelM

Je tady pořádné peklo, teď večer v 19:07 teplota 35°C, vlhkost 99°%,ostrov Koh Kood u kambodžských břehů... Chang vydrží studený asi 36 vteřin...

Jj, už se na Chang těším, já budu v BKK a pak na Koh Changu ve dvou lokalitách...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no Zaya nezaujala. tak sa napravam skrze Dictator 20y. ten je lahodný.ale na špici pelotónu je stále Plantation. pre zaujímavosť okrem jedného mi v slovenskom hotelovom bare všetky rumy doniesli v takom podobnom pohári ako má Kamil v single malt vlakne.

Odkaz ke komentáři

Jj, už se na Chang těším, já budu v BKK a pak na Koh Changu ve dvou lokalitách...

V BKG jsem byl před Vánocemi, poté taky na Ko Changu, a na Silvestra jsem se přesunul na Koh Kood. Zítra valime do PTY, a v pátek zpátky do osklivosti. Kde budeš na KCh?

Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Návštěvník dabelM

V BKG jsem byl před Vánocemi, poté taky na Ko Changu, a na Silvestra jsem se přesunul na Koh Kood. Zítra valime do PTY, a v pátek zpátky do osklivosti. Kde budeš na KCh?

Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk

BKK 7.-11.1.

KCh 11.-20.1.

ChM 20.-22.1.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník

Kolegové ze Slovenska... máte u mě jeden velký vroubek! Jak jste mohli přede mnou doteď utajit vynikající sekt Pálffy extra suché.  :)  Vím, že Frankovka z Modry jako pro mě v podstatě první zkušenost se slovenským vínem byla před pár lety milým překvapením, ale tohle je pecka. Vynikající. Dá se koupit v běžné síti? za dva týdny budu pár dní v Bratislavě, tak bych karton koupil.   Skvělé víno

http://www.vino-nitra.sk/sekt-palffy-extra-suche-47d/

Odkaz ke komentáři

Sekt Pálffy sa dá kúpiť asi v každom hypermarkete (Tesco, Kaufland). Písal som tu už o ňom dávnejšie. Pár rokov dozadu bol aj najlepším sektom na svete. Keď už tu budeš a máš rád šumivé vína tak si zober aj nejakú fľašu Prezidenta od Chateau Topoľčianky. http://www.vinotop.sk/pages/sk/produkty/sekt-prezident.php Je sladší, ale má výbornú chuť. :)

Odkaz ke komentáři

Ja zase z tych menej castych sektov vrelo odporucam sekt Palugyay, ktory som vsak pil naposledy pred 5 rokmi,ale zanechal silnu stopu... Navyse krasna flasa :)

https://racianskyspolok.wordpress.com/2013/02/13/znacka-chateau-palugyay-bola-aj-na-titanicu-dnes-ju-opatruje-villa-vino-raca/

Aj nejaka historia sa tam crta :)

Odkaz ke komentáři

Nemám tucha, ale přeci to nevyleju do hajzlu dřezu. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Jeronimo
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...