ivan_989 Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2016 Jj. Je to sice trochu jako vařit polívku z pytlíku, ale nějak se začít musí.http://www.kupelna.sk/spadovy-pivovar/ S tymto sa da vraj uz celkom slusne kuzlit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2016 Včera ozkouseno a pro me velké zklamaní, kdyby někdo chtěl tak vymenimJe to na konci ostřejší Bite my shiny metal ass with Tapa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2016 Je tady pořádné peklo, teď večer v 19:07 teplota 35°C, vlhkost 99°%,ostrov Koh Kood u kambodžských břehů... Chang vydrží studený asi 36 vteřin...Jj, už se na Chang těším, já budu v BKK a pak na Koh Changu ve dvou lokalitách... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2016 no Zaya nezaujala. tak sa napravam skrze Dictator 20y. ten je lahodný.ale na špici pelotónu je stále Plantation. pre zaujímavosť okrem jedného mi v slovenskom hotelovom bare všetky rumy doniesli v takom podobnom pohári ako má Kamil v single malt vlakne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2016 dopíjím to vzadu, tak jsem dnes nějak víc sdílný Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lynch Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 Jj, už se na Chang těším, já budu v BKK a pak na Koh Changu ve dvou lokalitách...V BKG jsem byl před Vánocemi, poté taky na Ko Changu, a na Silvestra jsem se přesunul na Koh Kood. Zítra valime do PTY, a v pátek zpátky do osklivosti. Kde budeš na KCh? Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 V BKG jsem byl před Vánocemi, poté taky na Ko Changu, a na Silvestra jsem se přesunul na Koh Kood. Zítra valime do PTY, a v pátek zpátky do osklivosti. Kde budeš na KCh? Odesláno z mého SM-G900F pomocí TapatalkBKK 7.-11.1.KCh 11.-20.1.ChM 20.-22.1. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2016 toto je výber someliera. tak som zvedavý. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2016 Ta Riocha je velmi fajn, pravidelne kupujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2016 (upraveno) Rulandu od Michlovskeho Upraveno 8. ledna 2016 uživatelem Ondra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2016 Kolegové ze Slovenska... máte u mě jeden velký vroubek! Jak jste mohli přede mnou doteď utajit vynikající sekt Pálffy extra suché. Vím, že Frankovka z Modry jako pro mě v podstatě první zkušenost se slovenským vínem byla před pár lety milým překvapením, ale tohle je pecka. Vynikající. Dá se koupit v běžné síti? za dva týdny budu pár dní v Bratislavě, tak bych karton koupil. Skvělé víno http://www.vino-nitra.sk/sekt-palffy-extra-suche-47d/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2016 Myslim ze to kupis aj bezne v Tescu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2016 (upraveno) Mango shake Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 8. ledna 2016 uživatelem dabelM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2016 Vánoční ALE domácího pivovaru Chomout. Jedna báseň! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom19 Odesláno 9. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2016 Sekt Pálffy sa dá kúpiť asi v každom hypermarkete (Tesco, Kaufland). Písal som tu už o ňom dávnejšie. Pár rokov dozadu bol aj najlepším sektom na svete. Keď už tu budeš a máš rád šumivé vína tak si zober aj nejakú fľašu Prezidenta od Chateau Topoľčianky. http://www.vinotop.sk/pages/sk/produkty/sekt-prezident.php Je sladší, ale má výbornú chuť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinzberatel Odesláno 9. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2016 Ja zase z tych menej castych sektov vrelo odporucam sekt Palugyay, ktory som vsak pil naposledy pred 5 rokmi,ale zanechal silnu stopu... Navyse krasna flasa https://racianskyspolok.wordpress.com/2013/02/13/znacka-chateau-palugyay-bola-aj-na-titanicu-dnes-ju-opatruje-villa-vino-raca/ Aj nejaka historia sa tam crta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 9. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2016 (upraveno) Dneska do červena, Chateau Lestage Médoc. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 9. ledna 2016 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 9. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2016 (upraveno) Nemám tucha, ale přeci to nevyleju do hajzlu dřezu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 9. ledna 2016 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 9. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2016 (upraveno) Dobrej ročník Na zdraví! Upraveno 9. ledna 2016 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 9. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2016 Je to sladké jak cecek. Budu se muset narovnat Budvarem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se