Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jj, ako tak pozeram tak sa s mladymi rumovymi ediciami roztrhlo vrece, najma tie vyhlasene znacky. Minuly rok zavedene Diplomatico 7y je nepitny patok co smrdi alkoholom na 2 metre, tiez som ale povodne cakal nieco ineho. Mala ma varovat cena.

Odesláno

Tak jsem právě dokončil ředění slivovičky, destilát měl 61%, sundal jsem to na 53% a vypadá chuťově výborně!!! Teď ji nechám tak tři týdny odpočívat v teple a temnu a pak rozleju do lahví a za čásek bude pobumbáníčko :clap: :clap: :clap:

Odesláno

Ten mauritius ma sklamal. Vobec neni taky lahodny a chutovo vyvazeny jak som si myslel ze by mohol byt. Prestanem asi s rumami experimentovat a ostanem pri Diplomatico a Plantation.

Odesláno
  V 31. 3. 2016 v 17:40, AKUC napsal:

Ivane, skús ešte BRUGAL, majú aj v svetnápojov :wine:

Dik za tip. Teraz vaham ci vobec tmave rumy su "moj sialok kavy" :) ale asi mu casom dam sancu...
Odesláno
  V 31. 3. 2016 v 17:48, ivan_989 napsal:

Dik za tip. Teraz vaham ci vobec tmave rumy su "moj sialok kavy" :) ale asi mu casom dam sancu...

mne to kamoš priniesol priamo z DOMINIKY a napriek tomu že som na single malt tak ma práve očaril tou ovocnou-karamelovou príchuťou ..., asi to budem musieť znova objaviť aj ja .

čo sa týka OLD PULTENEY 12y whisky bol som sklamaný, nevýrazná horkastá chuť nič výnimočné,skoro by som povedal low end

Odesláno (upraveno)

Vynikající pivko. Plné chutí a vůní. 9% alkoholu, ve vůni snad i lesní jahody, konec grepově hořký. Mám ho v TOP 5.

post-13936-0-05817900-1459458035_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Lihard
Odesláno
  V 31. 3. 2016 v 21:01, Lihard napsal:

Vynikající pivko. Plné chutí a vůní. 9% alkoholu, ve vůni snad i lesní jahody, konec grepově hořký. Mám ho v TOP 5.

attachicon.gif tmp_4964-20160305_2045091402972864.jpg

Skvela, tu jsem mel vcera a pripojuju se k hodnoceni. Dnes jsem konecne sehnal Zarikavac chmele od Permonu / Nomada a ne snad ze by to bylo zklamani, ale asi jsem byl premotivovanej... Moje okoli o tom mluvi jako o legende, ale Angry beer je treba podle meho lepsi.

Odesláno

Od Albrechtu jsem ještě neměl pivo, které by mi nechutnalo.

Líbí se mi pestrost nabídky: ZDE

Od Permonu jsem něco měl, ale už si to nepamatuju chuťově...což je myslím špatně... no každopádně to zkusím znova.

Budu vařit doma, tak teď zkouším všechno :)

Odesláno
  V 31. 3. 2016 v 17:36, ivan_989 napsal:

Ten mauritius ma sklamal. Vobec neni taky lahodny a chutovo vyvazeny jak som si myslel ze by mohol byt. Prestanem asi s rumami experimentovat a ostanem pri Diplomatico a Plantation.

Zkus Zaya Gran Reserva 12YO,z Trinidadu,velmi zajímavý a pitelný.Mile mě překvapil.

Odesláno
  V 1. 4. 2016 v 8:07, rahhan napsal:

Zkus Zaya Gran Reserva 12YO,z Trinidadu,velmi zajímavý a pitelný.Mile mě překvapil.

Skusil som uz. Akoze ano, ale na Plantation nema :)
Odesláno

Pokračuji v rozšiřování alkorozhledu.

Po mírném zklamání s Tatratea 52, se kterým jsme si věru moc nesedli, toto je tedy vynikající pitivo!

Děkuji KFL za doporučení.

Příští měsíc vezmu ještě Puntacanu a pak se chci vrhnout na alkovzdělávání v oblasti Single Malt.

post-37766-0-98777000-1459534558_thumb.jpeg

Odesláno

Maxel ked som ochutnal henten Plantation, tak vsetky rumy co som skusil potom su pre mna sklamanie. U mna je to TOP :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...