Přejít na obsah

Co pijete?

31682

Doporučené příspěvky

Dneska tohodle mlaďocha. Darovanýmu koni na zuby nehleď, ale ty chybějící roky tam jsou fakt znát. Zlatý El Dorado 12 YO.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

malá odbočka od whisky. som zvedavý, Plantation nasadil latku dosť vysoko.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Dik za tip. Teraz vaham ci vobec tmave rumy su "moj sialok kavy" :) ale asi mu casom dam sancu...

mne to kamoš priniesol priamo z DOMINIKY a napriek tomu že som na single malt tak ma práve očaril tou ovocnou-karamelovou príchuťou ..., asi to budem musieť znova objaviť aj ja .

čo sa týka OLD PULTENEY 12y whisky bol som sklamaný, nevýrazná horkastá chuť nič výnimočné,skoro by som povedal low end

Odkaz ke komentáři

Vynikající pivko. Plné chutí a vůní. 9% alkoholu, ve vůni snad i lesní jahody, konec grepově hořký. Mám ho v TOP 5.

Upraveno uživatelem Lihard
Odkaz ke komentáři

Vynikající pivko. Plné chutí a vůní. 9% alkoholu, ve vůni snad i lesní jahody, konec grepově hořký. Mám ho v TOP 5.

attachicon.gif tmp_4964-20160305_2045091402972864.jpg

Skvela, tu jsem mel vcera a pripojuju se k hodnoceni. Dnes jsem konecne sehnal Zarikavac chmele od Permonu / Nomada a ne snad ze by to bylo zklamani, ale asi jsem byl premotivovanej... Moje okoli o tom mluvi jako o legende, ale Angry beer je treba podle meho lepsi.

Odkaz ke komentáři

Od Albrechtu jsem ještě neměl pivo, které by mi nechutnalo.

Líbí se mi pestrost nabídky: ZDE

Od Permonu jsem něco měl, ale už si to nepamatuju chuťově...což je myslím špatně... no každopádně to zkusím znova.

Budu vařit doma, tak teď zkouším všechno :)

Odkaz ke komentáři

Ten mauritius ma sklamal. Vobec neni taky lahodny a chutovo vyvazeny jak som si myslel ze by mohol byt. Prestanem asi s rumami experimentovat a ostanem pri Diplomatico a Plantation.

Zkus Zaya Gran Reserva 12YO,z Trinidadu,velmi zajímavý a pitelný.Mile mě překvapil.

Odkaz ke komentáři

Pokračuji v rozšiřování alkorozhledu.

Po mírném zklamání s Tatratea 52, se kterým jsme si věru moc nesedli, toto je tedy vynikající pitivo!

Děkuji KFL za doporučení.

Příští měsíc vezmu ještě Puntacanu a pak se chci vrhnout na alkovzdělávání v oblasti Single Malt.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...