Návštěvník maxipesfik Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 Hmm http://orderyoni.com/index.php/home/home Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 Dneska tohodle mlaďocha. Darovanýmu koni na zuby nehleď, ale ty chybějící roky tam jsou fakt znát. Zlatý El Dorado 12 YO. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 Jj, ako tak pozeram tak sa s mladymi rumovymi ediciami roztrhlo vrece, najma tie vyhlasene znacky. Minuly rok zavedene Diplomatico 7y je nepitny patok co smrdi alkoholom na 2 metre, tiez som ale povodne cakal nieco ineho. Mala ma varovat cena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michelin Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Souhlasim. 7y Diplomatico je ponekud horsi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 malá odbočka od whisky. som zvedavý, Plantation nasadil latku dosť vysoko. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Tak jsem právě dokončil ředění slivovičky, destilát měl 61%, sundal jsem to na 53% a vypadá chuťově výborně!!! Teď ji nechám tak tři týdny odpočívat v teple a temnu a pak rozleju do lahví a za čásek bude pobumbáníčko :clap: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Ten mauritius ma sklamal. Vobec neni taky lahodny a chutovo vyvazeny jak som si myslel ze by mohol byt. Prestanem asi s rumami experimentovat a ostanem pri Diplomatico a Plantation. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Ivane, skús ešte BRUGAL, majú aj v svetnápojov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Ivane, skús ešte BRUGAL, majú aj v svetnápojov Dik za tip. Teraz vaham ci vobec tmave rumy su "moj sialok kavy" ale asi mu casom dam sancu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Dik za tip. Teraz vaham ci vobec tmave rumy su "moj sialok kavy" ale asi mu casom dam sancu...mne to kamoš priniesol priamo z DOMINIKY a napriek tomu že som na single malt tak ma práve očaril tou ovocnou-karamelovou príchuťou ..., asi to budem musieť znova objaviť aj ja . čo sa týka OLD PULTENEY 12y whisky bol som sklamaný, nevýrazná horkastá chuť nič výnimočné,skoro by som povedal low end Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Já jsem si, pochopitelně ze zdravotních důvodů, načal nějaký brandy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lihard Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 (upraveno) Vynikající pivko. Plné chutí a vůní. 9% alkoholu, ve vůni snad i lesní jahody, konec grepově hořký. Mám ho v TOP 5. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 31. března 2016 uživatelem Lihard Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Plzeňské hladinky zapíjím Únětickou dvanáctkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tower Of Power Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Vynikající pivko. Plné chutí a vůní. 9% alkoholu, ve vůni snad i lesní jahody, konec grepově hořký. Mám ho v TOP 5. tmp_4964-20160305_2045091402972864.jpgSkvela, tu jsem mel vcera a pripojuju se k hodnoceni. Dnes jsem konecne sehnal Zarikavac chmele od Permonu / Nomada a ne snad ze by to bylo zklamani, ale asi jsem byl premotivovanej... Moje okoli o tom mluvi jako o legende, ale Angry beer je treba podle meho lepsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lihard Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Od Albrechtu jsem ještě neměl pivo, které by mi nechutnalo.Líbí se mi pestrost nabídky: ZDEOd Permonu jsem něco měl, ale už si to nepamatuju chuťově...což je myslím špatně... no každopádně to zkusím znova.Budu vařit doma, tak teď zkouším všechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rahhan Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 Ten mauritius ma sklamal. Vobec neni taky lahodny a chutovo vyvazeny jak som si myslel ze by mohol byt. Prestanem asi s rumami experimentovat a ostanem pri Diplomatico a Plantation.Zkus Zaya Gran Reserva 12YO,z Trinidadu,velmi zajímavý a pitelný.Mile mě překvapil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 Zkus Zaya Gran Reserva 12YO,z Trinidadu,velmi zajímavý a pitelný.Mile mě překvapil.Skusil som uz. Akoze ano, ale na Plantation nema Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rahhan Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 Skusil som uz. Akoze ano, ale na Plantation nema Souhlasím,Plantation je excelentní !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 Pokračuji v rozšiřování alkorozhledu. Po mírném zklamání s Tatratea 52, se kterým jsme si věru moc nesedli, toto je tedy vynikající pitivo! Děkuji KFL za doporučení. Příští měsíc vezmu ještě Puntacanu a pak se chci vrhnout na alkovzdělávání v oblasti Single Malt. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 Maxel ked som ochutnal henten Plantation, tak vsetky rumy co som skusil potom su pre mna sklamanie. U mna je to TOP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se