Wrch Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Odesláno 9. února 2017 Za mě, je to hroznej šmejd. Něco jako Morgan spiced a podobný nerumy.
AKUC Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Odesláno 9. února 2017 no je to také sladkasté ... s colou tu ujde
roura74 Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Odesláno 9. února 2017 Poprvé mě oslovilo něco valentýnského. Jinak tento komerční svátek ignoruju. Fajn polotmavý ležák.
Roland Sands Odesláno 10. února 2017 Nahlásit Odesláno 10. února 2017 SJ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
zbuddy Odesláno 11. února 2017 Nahlásit Odesláno 11. února 2017 Poradíte mi v Praze obchod s portským?
Martin_S Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Odesláno 13. února 2017 Do tohoto vlákna také trochu přispěji jsem celkem milovník dobrých rumů... Sent from my iPhone using Tapatalk
Irma Bunt Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Odesláno 13. února 2017 A piješ to taky? Všechno je zašpuntovaný... Do tohoto vlákna také trochu přispěji jsem celkem milovník dobrých rumů...Sent from my iPhone using Tapatalk
Martin_S Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Odesláno 13. února 2017 (upraveno) Jo to je jasný že to piju, vždy vyfotím když přijde objednávka...teďka už tam mám jen láhev Pyráta XO, tohle je fotka někdy před vánocema...ono to ubývá hrozně rychle Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 13. února 2017 uživatelem Martin_S
Martin_S Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Odesláno 13. února 2017 Tady ještě jedna fotka co jsem objednával...piju víceméně furt to stejný...občas něco vyzkoušim, ale většinou se vracím k osvědčeným rumům Sent from my iPhone using Tapatalk
ivan_989 Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Odesláno 13. února 2017 Do tohoto vlákna také trochu přispěji jsem celkem milovník dobrých rumů...No tak vyfot aj nejake dobre rumy, nech maju ostatni inspiraciu
lukas.78 Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Odesláno 13. února 2017 Super sestava, radost pohledět Jen se zaptám, opravdu Vám někomu chutná Don Papa? Já ho jednou koupil a trvalo rok něž byl fuč. Jako bych pil vonavku, strašně to aroma padalo na jazyk.
Martin_S Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Odesláno 13. února 2017 Super sestava, radost pohledět Jen se zaptám, opravdu Vám někomu chutná Don Papa? Já ho jednou koupil a trvalo rok něž byl fuč. Jako bych pil vonavku, strašně to aroma padalo na jazyk.Don Papa je za mě výborný rum s výrazným aroma, je pravda že nemusí sednou každému...ale každý v mém okolí si mlaskal ...tento víkend jsem chutnal nové Diplomatico Mantuano a moje jen a jen doporucit Sent from my iPhone using Tapatalk
ivan_989 Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Odesláno 13. února 2017 .tento víkend jsem chutnal nové Diplomatico Mantuano a moje jen a jen doporucitkAko to hodnotis v porovnanie reserva exclusiva ? Recenzie su rozpacite, napr Pay the extra for Diplomatico Reserva Exclusiva if you want a sipping rum. Get this if you want DIplomatico with coke etc..
Martin_S Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Odesláno 13. února 2017 Ako to hodnotis v porovnanie reserva exclusiva ? Recenzie su rozpacite, napr Pay the extra for Diplomatico Reserva Exclusiva if you want a sipping rum.Get this if you want DIplomatico with coke etc.. V tomto porovnání bych řekl že je určitě lepší Reserva Exclusiva což je dáno i cenou...určitě nesouhlasím že by Mantuano mělo být do coly...v dané cenové hladině je to dobrý rum, samozřejmě se najdou i lepší rumy za stejné peníze, ale na mě samotného udělalo dobrý dojen a určitě ho zase koupím.
Maxel Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Odesláno 13. února 2017 Super sestava, radost pohledět Jen se zaptám, opravdu Vám někomu chutná Don Papa? Já ho jednou koupil a trvalo rok něž byl fuč. Jako bych pil vonavku, strašně to aroma padalo na jazyk.Souhlas. Já to lámal asi dva měsíce cca do půlky, a zbytek jsem odvezl otci. Tomu zas chutná. Halt sto lidí, sto chutí. Naproti tomu Pyrat, ten mi zas naprosto sedl.
eskimak Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Odesláno 13. února 2017 No tak vyfot aj nejake dobre rumy, nech maju ostatni inspiraciu :lol2:
eskimak Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Odesláno 13. února 2017 Za mna urcite odporucam ochutnat Mount Gay 1703, velmi velmi prijemny rum. A to rumy nepijem... Ale ked uz musim, Pyrat mi celmi chuti, ako cerstve pomarance. A potom uz taky "whisky rum", ElDorado 15yo.
Martin_S Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Odesláno 13. února 2017 Souhlas. Já to lámal asi dva měsíce cca do půlky, a zbytek jsem odvezl otci. Tomu zas chutná. Halt sto lidí, sto chutí.Naproti tomu Pyrat, ten mi zas naprosto sedl. Pyráta jsem si teďka také dost oblíbil, fakt dobrý rum co se týče poměr cena/výkon...škoda že to dělají pouze 0,7L...uvítal bych větší balení
Martin_S Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Odesláno 13. února 2017 Za mna urcite odporucam ochutnat Mount Gay 1703, velmi velmi prijemny rum. A to rumy nepijem... Ale ked uz musim, Pyrat mi celmi chuti, ako cerstve pomarance. A potom uz taky "whisky rum", ElDorado 15yo. Dobrý tip na rum Mount Gay 1703 se tváří velice dobře...ale asi bude dost ostrý...koukal jsem že všechny 43%
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se