Návštěvník dabelM Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2017 Postneš link na e-Shop ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2017 Vidíš, to jsem mohl rovnou. Tak tady:https://vinoteka.dios.cz/baoruco-reserva-antigua-aged-21-years-rum-of-dominican-republic-40-vol-0-70-l-eanRU017801-skup15Zn1ak2Zn1ak4Zn1ak2.phphttps://vinoteka.dios.cz/ultimatum-infinitum-aged-12-years-finest-caribbean-rum-40-vol-0-70-l-eanRU017310-skup15Zn1ak2Zn1ak11.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2017 Díky. Občas zde nakupuji, ceny jsou bohužel vyšší než u konkurence. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wrch Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2017 (upraveno) Díky. Občas zde nakupuji, ceny jsou bohužel vyšší než u konkurence.Ahoj, můžeš psát přímo mně, budeš-li chtít. Pro členy fóra ladím ceny individuálně Upraveno 23. února 2017 uživatelem Wrch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wrch Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2017 Doplněny rumové zásoby. Tentokrát jsem vzal něco nového, na doporučení, od majitele eshopu-místního člena. Hlavně aby chutnalo :-). Každopádně děkuji moc za super komunikaci... PS: Jinak nejsem přímo majitel. Jsem jen taková malá rybka v oceánu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2017 Doplněny rumové zásoby. Tentokrát jsem vzal něco nového, na doporučení, od majitele eshopu-místního člena. Maxel - ked ochutnas Ultimatum daj nejake postrehy, pripadne porovnanie a niecim znamejsim. Uz som o nom vela krat uvazoval no nikdy na to nedoslo... dik! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 Ahoj, můžeš psát přímo mně, budeš-li chtít. Pro členy fóra ladím ceny individuálně Chtel jsem se optat, pokud bych chtel neco nekdy objednat, byla by pro Tana take nejaka slevicka ?Samo. pak formou SZ, diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wrch Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 Chtel jsem se optat, pokud bych chtel neco nekdy objednat, byla by pro Tana take nejaka slevicka ?Samo. pak formou SZ, diky. Ahoj, jasně že jo. Stačí, že topíme neskutečný prachy v hoďkách. Tak alespoň chlast ať máme levnej Hezký víkend... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 Pil jsem hrušku Baron Hildprandt a moc dobré, kompůtek http://www.liquib-shop.cz/baron-hildprandt/baron-hildprandt-hruska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 Na tenhle rum bacha. Rychle se odpařuje. :-D Určitě budu opakovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 Nebezpečně dobré Amarone Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
melkal Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2017 Já dnes pivko Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2017 Zatim Guinness při čekání na letišti, pak se uvidí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wrch Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2017 Na tenhle rum bacha. Rychle se odpařuje. :-D Určitě budu opakovat. XOX je pecka!! ...celkově produkce destilérky Oliver y Oliver je více než skvělá (teda až na to rychlé odpařování).. Tam se nedá moc sáhnout vedle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2017 dnes to bolo tak :Matyšák 2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2017 dnes vecer na plane... Zil Verne - Velky hrdina lager 12°Zil Verne - 20000 mil pod morom STOUT 13°Zil Verne - Tajomstvo neviditelna IPA 16°Hellstork - Waka NZ Lager 11°Jama - Summit 16.9.16. IPA 13°Krusnohor - Hopothesis APA 14° specialne na tuto IPU..Tajomstvo neviditelna IPA 16som moc zvedavy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2017 (upraveno) Maxel - ked ochutnas Ultimatum daj nejake postrehy, pripadne porovnanie a niecim znamejsim. Uz som o nom vela krat uvazoval no nikdy na to nedoslo... dik!Dal jsem tomu necelou půl flašku, zděs tedy pár postřehů. Po prvním loku jsem měl až whiskový pocit, ale postupně to zmizelo. Chuť je hodně hodně jemná, až skoro do ztracena, sladkost neni skoro žádná. Ale nenazval bych to drsoněm. Na patře je znát alkoholový ocas, který řekl bych tak akurátně "hřeje". Vůně v podstatě nijaká, spíše je cítit voltáž, než bych z toho rozeznal nějaký voňavý tón - imo naprostý protipól převoněného Don Papa. Očuchala to i žena, bo já z těch cigár cejtim pendrek obecně, a panoval soulad - nevoní to ničim výrazně. Kolem a kolem hodně příjemné pitivo, určeno spíš pro nenáročného píče (za což se taky považuju), ale v mé stáji si rozhodně místo najde. Přirovnal bych to možná hodně vzdáleně k Plantation 20th, ale tam je chuť rozhodně výraznější a tak celkově lépe vyvážená. Za ty prachy nicméně na tuty stojí za košt. Upraveno 3. března 2017 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2017 Maxel, dik! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2017 tak dnes na pohodu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka19 Odesláno 4. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2017 Včera Březňák po příjezdu z hokeje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se