gerhard Odesláno 23. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2018 Dnes to bude drsné. Avizovaná návšteva 2 kamošov , manželka v práci , no niečo dnes padne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 23. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2018 Tak ten Bozkov je hodne sladkej, navonenej, karamelky.... nejvic mi asi pripomina Bucanero ElixirKua za ty prachy sem ho chtel zkusit, ale jestli je to tak sladký, tak je to škoda penez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 24. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2018 Kua za ty prachy sem ho chtel zkusit, ale jestli je to tak sladký, tak je to škoda penez Jj neni nad vlastní zkušenost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 24. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2018 Už je po poledni, tak si tu prázdnou sobotu můžu zpříjemnit. Kontušofka a Big Lebowski Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 24. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2018 Jo, tohle je fajn pití od Žufánka!Mě včera dorazil novej příděl. Hlavně na Prestigio a Puntacana jsem zvědavej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 24. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2018 No a sedmihvězda nesmí v domácím baru chybět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 24. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2018 Yop! To je na moje patro pití v nejlepším poměru cena vs. výkon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza1234 Odesláno 24. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2018 Pánové, nevíte někdo, jak určit stáří láhve Remy martin VSOP bez kolku? Mám jednu po babičce a zajímalo by mě, kdy zhruba byla lahvovaná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 24. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2018 Už je po poledni, tak si tu prázdnou sobotu můžu zpříjemnit. Kontušofka a Big Lebowskipočkej počkej...někde je chyba...nevidím tam souseda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 24. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2018 Slamova malinovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 24. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2018 (upraveno) Ja se chystam na trochu toho ostruzinaku. Upraveno 24. února 2018 uživatelem Hardslimer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 24. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2018 To moze byt zaujimave a chutne:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 Tak jsem taky dal na relamni masaz a jeden ten Bozkov rum republica v akci koupil.Lahev je pekna, etiketa taky, no a obsah - lepsi nez ten jejich tuzemak to je. Na druhou stranu, je to asi jako ta jejich whisky Printers... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolas Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 Tak jsem to také musel vyzkoušet, ten Božkov republica, protože rumy můžu a budu upřímný, chutná to fakt dobře a za ty prachy podle mě moc lepšího člověk už nesežene v té cenové kategorii. Ve vůni jde trochu cítit klasika a chuťově bych se asi nejvíce přikláněl recenzi od Bandicoota "stolní Zacapa bez přívlastku", ale sladší, každopádně k Bucaneru bych ho zas tolik nepřirovnával, to je ještě sladší, mohli by udělat nějakou méně sladší verzi a byl by to luxus za tu cenu. Jak je rum kvalitní to zatím hodnotit nemohu, protože jsem ho nepil ve velkém . Jinak co bych za mě momentálně doporučil je Hustopečská mandlovice, opravdu dobrá záležitost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 Včera jsme byli s kamarádem pálit v Rokytnici, už 18-tý ročník. Kdo máte rádi pálenku, tak tohle můžu doporučit. Dovezete kvas v sudech, vyleje se to do systému a na konci vám kape kořalka. Jablka, hrušky, švestky......... sebou jsme si dovezli jitrnice, uzený, bůček......prostě pěknej den :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svlack Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 Vzpomínky na dovolenou ..... jako by medu dal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svlack Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 (upraveno) República Dominicána Upraveno 1. března 2018 uživatelem svlack Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 Tady ještě pár.. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svlack Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 Barceló Imperial v černé bedně....takový malý domácí oltář Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se