tally7 Odesláno 16. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2019 Levné italské červené, které jsem dostal zdarma k nákupu v M&S...
filo-boxer Odesláno 21. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2019 Né. Vodu z vázy. Proto ty kytky vypadají, jak vypadají.
straspol Odesláno 21. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2019 Dej tu hnátu ze stolu, ony se zase vzpamatujou...
filo-boxer Odesláno 21. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2019 Ta hnáta za nic nemůže. Dokonce je dneska umytá. Ale ta paní co s ní bydlím...ta na to sere. No nic, v Biotonne je místa dost...
Gustaf Odesláno 25. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2019 V 21. 4. 2019 v 21:06, filo-boxer napsal: Už nic. moc pěkné zátiší
gunman Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Odesláno 3. května 2019 Chodí sem i prodejci alkoholu, tak se zkusím zeptat - dá se u nás koupit pálenka s hadem/ještěrem uvnitř? Nebo objednat někde ze světa? Kamarád bude mít narozeniny a udělalo by mu to radost.
tally7 Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Odesláno 3. května 2019 Syn má zítra narozeninovou oslavu, tak jsem už dnes dekantoval pár lahví...
Tom4 Odesláno 4. května 2019 Nahlásit Odesláno 4. května 2019 Na víno jsou tady větší odborníci, ale dekantovat tuhle 2015 směs? Není to nádobou kvalitativně zemské víno a výrobce je něco jako Dobré vinařství nebo Dobrý sklep / vinice nebo tak něco? Myslím že mi to prošlo rukama ale nejsem si jistý.
gunman Odesláno 4. května 2019 Nahlásit Odesláno 4. května 2019 Dekantovat tuhle směsku bílého, je ehm, trochu zvláštní. Chápal bych to u nějakého plného francouzského, ale třeba mi něco uniká :-)
Franta Dobrota Odesláno 23. května 2019 Nahlásit Odesláno 23. května 2019 V duty free shopu mají v akci za dobrou cenu můj oblíbený Bombay Sapphire 47%. Říkám si dnes, že když jedu kolem, tak si koupím jednu dvě láhve, ať mám do zásoby pro návštěvu. Pak se ve mně probudil megaloman a doplnil jsem zásoby pro různé návštěvy... Asi bych u sebe neměl vozit peníze...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se