Přejít na obsah

Co pijete?

31682

Doporučené příspěvky

V 1. 4. 2020 v 7:16, odjinud napsal:

Tak ten radegast chutnal uplne normalne, holba uz bych rekl, ze chutnala trochu jinak, ale prece jen ji nepiju moc casto, v Praze ji moc nemaji. Kazdopadne nic mi po tom nebylo. Ted jdu na mesic proslej jogurt :-)

Ač odkojený Vltavou, na 11? Šeráku jsem v létě vždy o něco vyrostl, leč vlastní zkušenost velí ani s čerstvým jogurtem nemíchat! :sick01:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Koukám na ty ceny, Kbely mám kousek, ale myslím, že Plzeň za půlku je jasnější volba... holt minipivovary, co jely doposud na velmi výhodný prodej ve vlastních hospodách (oproti samoškám), to budou mít špatné...

http://kbelskypivovar.cz/portfolio/pet-lahve/

Odkaz ke komentáři

V 3. 4. 2020 v 16:06, odjinud napsal:

Koukám na ty ceny, Kbely mám kousek, ale myslím, že Plzeň za půlku je jasnější volba... holt minipivovary, co jely doposud na velmi výhodný prodej ve vlastních hospodách (oproti samoškám), to budou mít špatné...

http://kbelskypivovar.cz/portfolio/pet-lahve/

Pokud budou všichni uvažovat, jak ty, tak zcela jistě.

Odkaz ke komentáři

Marosh - tak to bohužel je a pár hipsterů to nezmění.

Býval jsem v dozorčí radě jednoho (standardního) pivovaru, takže jen konstatuju, jak to je... koláč se zmenšil a to o tu část, která byla jejich doménou, teď poznávají drsnou realitu prodeje lahvového piva. Udělat pivo a prodávat ho za 40 Kč/0,5l umí každej, v hospodě (svý) to udáš (ale tak v Praze, možná Brně), ale jinak ne.

Upraveno uživatelem odjinud
Odkaz ke komentáři

V 3. 4. 2020 v 16:30, Gustaf napsal:

Taky sem přemýšlel o pár pivovarech. Ale vše více jak 30km od baráku. Takže 60km pro pivo se mi nevyplatí....

Batoh na záda na kolo a máš vyjížďku s dobrým skutkem :)

Jinak místní minipivovary mají půllitr 11 za 28 a 12 za 30 na hospodě,

s sebou v pet to vychází o něco míň.

Odkaz ke komentáři

edit, odjinud: Jasně, ať se jdou zahrabat.

Možná jsem z jiný planety, ale malý pivovary dávno nejsou věc (jen) hipstrů. S cenami to taky nemusí být drama, zejména u pivovarů, který se do těch pražských apod. pivoték neprocpou (nemůžou a/nebo nechtějí).

edit: z hruba v intencích Tom4 cen, neviděl jsem post včas.

Já chtěl pívo teď přes kranténu omezit, ale spíš pro něco někam taky zajedu.

Upraveno uživatelem dr.sphinx
Odkaz ke komentáři

V 3. 4. 2020 v 16:47, Tom4 napsal:

Batoh na záda na kolo a máš vyjížďku s dobrým skutkem :)

Jinak místní minipivovary mají půllitr 11 za 28 a 12 za 30 na hospodě,

s sebou v pet to vychází o něco míň.

no je fakt,že jsem jel o víkendu 40km na jedno točený k Plzni :D dobrej nápad...

dr.spinx ... souhlasím, já hrozně rád jezdím a ochutnavam pivo z minipivovaru. Sednout na terasu a vychutnávat....už aby to zase šlo....

Upraveno uživatelem Gustaf
Odkaz ke komentáři

Já to psal obecně a návaznosti na ty ceny ze Kbel. 

Každopádně minipivovar je pořád hlavně rodinná hobby záležitost, takže když přijde něco jako koronáč, tak přestaneš vařit, prodáš, co máš a dáš si 2M pauzu. To by u normálního pivovaru s x zaměstnancema brali všemi deseti.

Odkaz ke komentáři

V 3. 4. 2020 v 16:56, odjinud napsal:

To by u normálního pivovaru s x zaměstnancema brali všemi deseti.

Pár let zpět jsem bral zaměstnance na výlet někam do Brna a jedna ze zastávek byla exkurze ve Starobrnu. Těch X odpovídá 10 a to bylo všichni co tam byli ve výrobě. :) Z toho 3 údržbáři u linky. Jinak vše zautomatizované co to jde, jen velín osazený jednou osobou, jedna průvodkyně a jeden vrátný.

O výrobu ani tak nejde, ale uživit všechny ty krky okolo . . .

Přišlo mi to takový smutný v té prázdné automatické fabrice.

Odkaz ke komentáři

V 3. 4. 2020 v 16:56, odjinud napsal:

Já to psal obecně a návaznosti na ty ceny ze Kbel. 

Každopádně minipivovar je pořád hlavně rodinná hobby záležitost, takže když přijde něco jako koronáč, tak přestaneš vařit, prodáš, co máš a dáš si 2M pauzu. To by u normálního pivovaru s x zaměstnancema brali všemi deseti.

Tady cena piva asi není to hlavní kritérium, pokud je to pro tebe to hlavní, tak bych raději tohle snažení nekomentoval.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...