M3maniac Odesláno 3. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2022 Dnes něco z JARu a dá sa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 7. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2022 Po delší době jsem si koupil pití, které mě dostalo do kolen. Název jsem viděl prvně. Ale!!! Je to prostě Islay úplně neskutečný, takový, jaký mám rád ......hromady, fakt hromady jódu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 18. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2022 Tak jsem dal vychladit rum (2 maderas, 5+5y) do mrazaku bez spuntu, samozrejme na plocho.... To se bude blbe vysvetlovat, az se ta moje vrati z prodlouzeneho vikendu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 18. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2022 V 7. 8. 2022 v 9:39, Delawer napsal: Po delší době jsem si koupil pití, které mě dostalo do kolen. Název jsem viděl prvně. Ale!!! Je to prostě Islay úplně neskutečný, takový, jaký mám rád ......hromady, fakt hromady jódu.... Big peat je výbornej....nemocnice jak vyšitá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 19. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2022 před 10 hodinami, odjinud napsal: Tak jsem dal vychladit rum (2 maderas, 5+5y) do mrazaku bez spuntu, samozrejme na plocho.... To se bude blbe vysvetlovat, az se ta moje vrati z prodlouzeneho vikendu... vychladit rum? To asi vysvětlovat nemusíš, obrázek si udělá každý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 19. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2022 jo, uz jsem byl nalitej a napadlo me, ze v tom horku bude lepsi chlazenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 21. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2022 Rum z Martiniku a z palírny La Favorite Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 7. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Katar Odesláno 8. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2022 14 hours ago, Harwey said: Jak na dno- do dna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 9. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 9. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2022 V 7. 8. 2022 v 9:39, Delawer napsal: Po delší době jsem si koupil pití, které mě dostalo do kolen. Název jsem viděl prvně. Ale!!! Je to prostě Islay úplně neskutečný, takový, jaký mám rád ......hromady, fakt hromady jódu.... Není to Frantik na tý flašce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 9. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2022 alebo v kombinacii s Valdobbiadene prosecco (toto leto u nas doma najcastejsie pitie) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 14. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2022 Taky experiment. Ale celkom pozitívny. Rum je skôr sladký, nie ostrý a ta kávova chuť v tom pôsobí celkom prirodzene. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 14. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2022 před 13 hodinami, ivan_989 napsal: Taky experiment. Ale celkom pozitívny. Rum je skôr sladký, nie ostrý a ta kávova chuť v tom pôsobí celkom prirodzene. Myslel jsem, ze je to nejaka módní záležitost, ale tenhle rumík je velmi dobrý! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 22. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2022 Jedeme na stejné vlně, pánové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 26. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2022 Kolegovia, nechcem otvarat zvlast temu, podla mna to z casti patri aj sem, mozno to tiez niekomu pomoze. Objednal som si zo skotska jednu flasu whisky 0.7L 43%. Doprava standardne DHL aj takisto aj splnomocnenie som im dal na zastupenie v colnom konani. Pani, ktora ma tento usek na starosti mi volala ze ja ako SUKROMNA osoba pri nakupe ALKOHOLU od OBCHODNEJ SPOLOCNOSTI mimo EU nemozem preclit takyto tovar, ani ked ide o jednorazovy nakup v mnozstve 1ks na osobnu spotrebu. Mozem ho preclit iba ako firma, no musim poziadat o rozsirenie zivnosti a ziskat licenciu na dovoz alkoholu. Druha moznost ako preclit takyto tovar je ak by som ho nakupil ako sukromna osoba od sukromne osoby, co nie je mozne pretoze mi ho predala firma samozrejme. WTF? Ma niekto skusenost? Diky a sorry za trochu offtopic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 26. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2022 před 3 hodinami, tedwine napsal: Kolegovia, nechcem otvarat zvlast temu, podla mna to z casti patri aj sem, mozno to tiez niekomu pomoze. Objednal som si zo skotska jednu flasu whisky 0.7L 43%. Doprava standardne DHL aj takisto aj splnomocnenie som im dal na zastupenie v colnom konani. Pani, ktora ma tento usek na starosti mi volala ze ja ako SUKROMNA osoba pri nakupe ALKOHOLU od OBCHODNEJ SPOLOCNOSTI mimo EU nemozem preclit takyto tovar, ani ked ide o jednorazovy nakup v mnozstve 1ks na osobnu spotrebu. Mozem ho preclit iba ako firma, no musim poziadat o rozsirenie zivnosti a ziskat licenciu na dovoz alkoholu. Druha moznost ako preclit takyto tovar je ak by som ho nakupil ako sukromna osoba od sukromne osoby, co nie je mozne pretoze mi ho predala firma samozrejme. WTF? Ma niekto skusenost? Diky a sorry za trochu offtopic. Predpokladam ze pani ma pravdu, ak je to rovnake ako s tabakom, tak sukromne to preclit nedokazes. Len ak ti to niekto kupi a posle ako dar, ak sukromna osoba, potom to mozes preclit. @Bob ma bohate skusenosti s tabakom, mozno bude vediet poradit aj tu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 26. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2022 Tak obecne se zbozim podlehajicim spotrebni dani je to slozitejsi, alkohol asi diky methanolove afere bude taky komplikovanej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 26. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2022 Jo diky kluci, vyjmem to z pravomoci DHL a skusim osobne na colnom urade, uvidime ako sa vyjadria. V kazdom pripade skoda dobrej flase Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 27. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2022 na zdraví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se