Michallcz Odesláno 27. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2024 Ať piju, co piju, hlavně, že se motám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 30. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2024 Vcera to stalo za to plna ostala len Rare Cask Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leopold Odesláno 9. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2024 Vynikajúci . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 9. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2024 Tak, tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 10. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2024 Let the weekend begin 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave123 Odesláno 10. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 10. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2024 @Maxel übló? Novinka u teba? Ci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 10. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2024 @Leopold @Petr.S Chlapi, napište něco víc jak to chutná - sladkost, co v chuti dominuje apod.... Já zatím neobjednal, ale hned v pondělí už něco musím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leopold Odesláno 10. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2024 V 25. 4. 2024 v 14:21, Petr.S napsal: Včera dorazil a hned jsem ho otevřel. Za mě je ještě sladší, nechci úplně říct, že pro mě snad i lepší než Bumbu (měl jsem dva panáky, tak je brzo na závěry). Ale jestli Ti chutná sladký rum, tak neváhej. Je to fakt dobrota. První doušek byl jak pohlazení, směs vanilky, oříšků, čokolády. Fakt dobrý. Je to presne ako to napísal . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 10. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2024 @milomac Za mě v chuti dominuje karamel, čokoláda a sušenky. Fakt to asi není nic pro rumové fajnšmekry, je to prostě slaďárna. A to nechutná každému. Než jsem to objevil, moje jednička bylo Bumbu. Když je porovnám, Bumbu je hodně do ovocné chuti, ale oproti Piqueru má více alkoholový ocas. Nejsem degustátor, tak to neumím moc dobře popsat. Mě to zkrátka šmakuje, asi víc než by si manželka přála. Za 14 dní už druhá flaška, jo zapomněl jsem, ještě jsem to proložil 3/4 flaškou Bumbu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leopold Odesláno 10. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2024 Zapíjal som ním koláče a torty a aj tak chutná sladko . Chuti mi veľmi . Vyhovuje mi že tá sladká chuť prichádza postupne až nakoniec ostane . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 10. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2024 Jak se říká: Darovanému koni? Lepší pivo jsem dlouho neměl. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 10. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2024 (upraveno) Jo, Hubertus neni spatnej... tak dej ty 4 pivka a pak zkus treninkove rozebrat a slozit nejaky hodinky. edit: jo, ono jich jw tam 8 Upraveno 10. května 2024 uživatelem odjinud Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 10. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2024 Kdo má rád vlašské ořechy, pak jedině Dictador Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 11. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2024 před 12 hodinami, odjinud napsal: Jo, Hubertus neni spatnej... tak dej ty 4 pivka a pak zkus treninkove rozebrat a slozit nejaky hodinky. edit: jo, ono jich jw tam 8 Chuťově je toho plná huba. Moc dobré, ale na každý víkend to také není. Rozebírání a skládání hodinek s byť jen jedním pivem nejde dohromady, kdysi jsou to zkusil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 11. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2024 @Petr.S @Leopold Díky za hodnocení, tak ho objednám, mně bude vyhovovat hlavně ta sladkost, to potřebuji - hořký život je třeba si osladit. Ale jak píšeš, budu se muset občas plácnout přes ruku, aby to nějakou dobu vydrželo . Bumbu je všeobecně asi taky dost doporučovaný, tak ho někdy taky zkusím. Jel jsem minulý víkend přes Rozvadov, tak jsem se stavil na Free shopu a už už bych tam po nějaké láhvi rumu sáhnul (třeba A.H.Riise), ale ovládl jsem se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 17. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2024 Sladky je, to je pravda, ale zeby bol kakavkovy...cakal som viac coko, kakaa prichute. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 17. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2024 Tak to potom už jedině ochucený Božkov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
magnox Odesláno 17. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2024 Sladkej, cokoladovej a moc dobrej je jp1981. Ma jen 35%, je to takovej dezert A to preferuju sussi, idealne vubec, nebo jen malo doslazovany rumy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 18. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2024 Zas bude co pít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se