Přejít na obsah

Co pijete?

31682

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
V 25. 4. 2024 v 14:21, Petr.S napsal:

Včera dorazil a hned jsem ho otevřel. Za mě je ještě sladší, nechci úplně říct, že pro mě snad i lepší než Bumbu (měl jsem dva panáky, tak je brzo na závěry). Ale jestli Ti chutná sladký rum, tak neváhej. Je to fakt dobrota. První doušek byl jak pohlazení, směs vanilky, oříšků, čokolády. Fakt dobrý. 

Je to presne ako to napísal . 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@milomac Za mě v chuti dominuje karamel, čokoláda a sušenky. Fakt to asi není nic pro rumové fajnšmekry, je to prostě slaďárna. A to nechutná každému. Než jsem to objevil, moje jednička bylo Bumbu. Když je porovnám, Bumbu je hodně do ovocné chuti, ale oproti Piqueru má více alkoholový ocas. Nejsem degustátor, tak to neumím moc dobře popsat. Mě to zkrátka šmakuje, asi víc než by si manželka přála. 😀 Za 14 dní už druhá flaška, jo zapomněl jsem, ještě jsem to proložil 3/4 flaškou Bumbu. 😀

Odkaz ke komentáři

před 12 hodinami, odjinud napsal:

Jo, Hubertus neni spatnej... tak dej ty 4 pivka a pak zkus treninkove rozebrat a slozit nejaky hodinky. 🙂

edit: jo, ono jich jw tam 8

:) Chuťově je toho plná huba. Moc dobré, ale na každý víkend to také není. 

Rozebírání a skládání hodinek s byť jen jedním pivem nejde dohromady, kdysi jsou to zkusil :D

Odkaz ke komentáři

@Petr.S @Leopold Díky za hodnocení, tak ho objednám, mně bude vyhovovat hlavně ta sladkost, to potřebuji - hořký život je třeba si osladit. Ale jak píšeš, budu se muset občas plácnout přes ruku, aby to nějakou dobu vydrželo :).
Bumbu je všeobecně asi taky dost doporučovaný, tak ho někdy taky zkusím.
Jel jsem minulý víkend přes Rozvadov, tak jsem se stavil na Free shopu a už už bych tam po nějaké láhvi rumu sáhnul (třeba A.H.Riise), ale ovládl jsem se.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...