ron Odesláno 17. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2010 Pokud jde o alkohol, tak jen vyjímečně a pouze Johnnie Walker
brett Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2010 Vypadá to jako by všichni byli skoro dva týdny abstinenti ..... ... těžko tomu uvěřit ... Tak to trochu naruším! Dnes ani tento víkend se nechystám na žádnu aukci :-) Jinak jsem vymetl nějaké nedokoštované vzorky, tentokráte z Dolních Kounic :-)
Návštěvník Kamil Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2010 Ty ze mě uděláš alkoholika. Vždycky mě něčím naladíš... Jdu si otevřít dárek od přítele NiGa:
brett Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2010 Ty ze mě uděláš alkoholika. Vždycky mě něčím naladíš... Jdu si otevřít dárek od přítele NiGa: Noooooooooooooooooooooooooo dobrá mňamka ... Dobrou chuť !!!! :-)
brett Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2010 ... a na závěr dnešního večera jsem si připravil .......................................................... .... třicetiletý Armagnac :-)
Návštěvník Kamil Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2010 Ale zbyteček na ochutnání bys mi mohl nechat?
brett Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2010 Ale zbyteček na ochutnání bys mi mohl nechat? Jak jsem již vícekráte zmínil. Jsi kdykoli vítán, zavítáš-li do tak vzdálených končin jakou severní Morava jest :-) P.S. Od svého vinaře jsem čerstvě navez 108 lahvinek skvělého: Tramínku, Sauvignonku, Rýňáčku, Chardonnay, vína z divoce rostoucí révy s příchutí lesních jahod, Frankovky a výborného Neronetku ..
tombed Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2010 sem dopil sedmihvězdičkovou metaxu, ale z koše jí tahat nebudu kvůli fotce... Brette těch 108 lahvinek je zásoba na sezónu?
Návštěvník Kamil Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2010 Brette těch 108 lahvinek je zásoba na sezónu? Do prázdnin?
brett Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2010 sem dopil sedmihvězdičkovou metaxu, ale z koše jí tahat nebudu kvůli fotce... Brette těch 108 lahvinek je zásoba na sezónu? Stejně toho polovinu rozdám :-)
brett Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Odesláno 7. května 2010 Tady to vypadá jak v mateřské školce :-) Právě jsem dotáhl do konce lahvinku fantastického rýňáčku od mého vinaře z Čejkovic. Na foto jsem už dnes móc línej :-)
skalis Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Odesláno 7. května 2010 V Brne je (relativne) nova Guiness hospoda, ktera je mimochodem naprosto vyborna, takze prave jsem se vratil z nasavani jablecnyho Cidera (mnam). Jo je to na Veveri kousek od Konecneho namesti smerem k centru, cili navrh pro nejake budouci brettovy chronodychanky.
tombed Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Odesláno 7. května 2010 až teď, páč jsem před chvílí dojel, Nectar Pedro Ximenez Sherry na dobrou noc...
PM68 Odesláno 8. května 2010 Nahlásit Odesláno 8. května 2010 Ja som sa stotožnil s výrokom, ktorý som niekde čítal a nepamätám si už jeho autora: "Je mi jedno co piju - hlavně že sa motám..."
sava Odesláno 8. května 2010 Nahlásit Odesláno 8. května 2010 Tady to vypadá jak v mateřské školce :-) Právě jsem dotáhl do konce lahvinku fantastického rýňáčku od mého vinaře z Čejkovic. Na foto jsem už dnes móc línej :-) Hoja, od koho kupuješ z čejkovic? Veverka?(teď nevím jestli jsem to nepoplet, ale pár super flaštiček jsem z čejkovic měl). Jak moc nejsem na tramín a podobné voňavé vína, tak ten mi z čejkovic chutnal:) Jinak já mám sklípek u rodičů pod barákam a doma malou vinotéku, takže o dobré vínko není nikdy nouze.
Horhe Odesláno 8. května 2010 Nahlásit Odesláno 8. května 2010 (upraveno) včera toto a dneska toto Upraveno 8. května 2010 uživatelem Horhe
Jata Odesláno 8. května 2010 Nahlásit Odesláno 8. května 2010 sypany zeleny caj.....pijem ho na kvanta
Chumpus Odesláno 8. května 2010 Nahlásit Odesláno 8. května 2010 V týdnu jsem ochutnával Godet Pearadise. Zatim si na to nedokážu udělat názor, budu si to muset koupit domů Pro vysvětlení, jedná se o koňak s příchutí hrušek.
brett Odesláno 8. května 2010 Nahlásit Odesláno 8. května 2010 V týdnu jsem ochutnával Godet Pearadise. Zatim si na to nedokážu udělat názor, budu si to muset koupit domů Pro vysvětlení, jedná se o koňak s příchutí hrušek. .. to zní hodně zajímavě. Nebude to ale třeba hruškovice, která zrála v sudech od koňaku? Jako Calvados?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se