Horhe Odesláno 16. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2010 Svýho času jsme hodně pili krvavý záda - vodka zvlášť, griotka zvlášť a při správnym úchopu jsi přelil vodku skrz griotku rovnou do chřtánu. No v porovnání s kachničkou je do pití pro batolata. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník admira Odesláno 16. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2010 HAMMER HEAD - CZECH VINTAGE SINGLE MALT WHISKY - 1989 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 16. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2010 (upraveno) HAMMER HEAD - CZECH VINTAGE SINGLE MALT WHISKY - 1989 To je nějaký oxymóron, Czech Whisky? Jo, dnes budu pít Plzeňský ležák. Upraveno 16. prosince 2010 uživatelem Viktor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 16. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2010 Tý jo to zní dobře. Takovej dryák by mně mohl pomoc od angíny. Absinth mám, ale rum mám jenom max 40%. Zkusim tam špricnout trochu ironu a uvidíme. Jo a eště mě zajímá, ukázala se po vypití ta kachnička na podlaze nebo né? No, mohlo by se zdát, že Kachnička svým názvem předpovídá budoucnost , ale při troše morálu se uvnitř udržet dá. Doporučuju ale mezi první a druhou dát lehkou pauzičku, Kachnička má jistou bootovací dobu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 16. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2010 ja to vidim skor na cisty bluescreen No, mohlo by se zdát, že Kachnička svým názvem předpovídá budoucnost , ale při troše morálu se uvnitř udržet dá. Doporučuju ale mezi první a druhou dát lehkou pauzičku, Kachnička má jistou bootovací dobu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 16. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2010 Jste mě tady tak navnadili, že jsem si na vánoce koupil totok: http://cgi.ebay.de/w...em=300400839484 Jsem whiskový panic tak jsem zvědavý co bude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 16. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2010 Nedávno mě kamarád na nějakém koncertě pozval na bar, že si dáme dobrotu. Objednal Stroh 80 a nechal to naředit Absinthem. Říkal tomu KACHNIČKA. Kachnička chutná, jako když počůráš pendrek Tak tohle mi připomělo jeden hrozný zážitek. Dostal jsem nalitou čirou tekutinu s názvem TGV. (pro neznalé francouzských reálií TGV je francouzský rychlovlak) Obsah sklenice byl: Tequila Gin Vodka Proboha, mělo to hodně společného s tím rychlovlakem ... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 16. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2010 Letos budu pravdepodobne silvestr travit doma a vzhledem k stale kojici manzelce pit sam. Tak mam takovou malou vizi. V prubehu vecera ztrestam lahvinku Ron Zacapa a na pulnoc se dorazim lahvi Veuve Clicquot. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 16. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2010 Letos budu pravdepodobne silvestr travit doma a vzhledem k stale kojici manzelce pit sam. Tak mam takovou malou vizi. V prubehu vecera ztrestam lahvinku Ron Zacapa a na pulnoc se dorazim lahvi Veuve Clicquot. Koukni v tomhle vlákvě asi tak sem: #1215 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 16. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2010 Jste mě tady tak navnadili, že jsem si na vánoce koupil totok: http://cgi.ebay.de/w...em=300400839484 Jsem whiskový panic tak jsem zvědavý co bude. Dobrý výběr na whisky nováčka. Moje oblíbená. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libunda Odesláno 16. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2010 Whiskey jen po troškách po večerech, když serfuju tady, nebo gamesím tam, nebo když žena není doma a pustím si jazzík na gramci.Ale teď před vánocemi se dveře netrhnou s obchodními partnery a přistává mi jedna láhev vína na stole za druhou.Já to vidím jako vinné svátky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirzinn Odesláno 16. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2010 Já to musím spočítat...........................letos dvě nealka ...................ještě mám čtyři v garáži,musím se podívat,jestli nejsou po záruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 16. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2010 Jste mě tady tak navnadili, že jsem si na vánoce koupil totok: http://cgi.ebay.de/w...em=300400839484 Jsem whiskový panic tak jsem zvědavý co bude. Taky bych kupoval, kdyby mě doprava nestála 20?. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 16. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2010 ja musim dopit tu flasu zo vcera a sprijemnujem si to muzickou skoda ze mam pokazene gramce tak len z pc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zid Odesláno 18. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2010 Poradíte nezkušenému pijákovi vína v ceně okolo 200Kč a idealně nějaký obchody v Praze? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 18. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2010 biele, cervene, ruzove? lahke tazke? Poradíte nezkušenému pijákovi vína v ceně okolo 200Kč a idealně nějaký obchody v Praze? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zid Odesláno 18. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2010 biele, cervene, ruzove? lahke tazke? Těžší červené, nejvíc jde asi Merlot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 18. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2010 mne osobne velmi chuti izraelsky YARDEN, zaujmavy je Syrah od montesa, z tych beznych doporucim urcite alibernety a tiez neronet z dolian a (sice sprofanovany ale dobry) mrva stanko. ono ak je to akostne odrodove s privlastkom tak obvykle neurobis chybu. tazsie a prijemne su napr aj barikove. (za svoju laicku odpoved sa tak trochu ospravedlnujem, nie som znalec len mam rad ked narazim na dobre vinka) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 18. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2010 Právě jsme s manželkou dopili lahvinku Prosecco di Conegliano Frizzante DOC - velice příjemné osvěžující perlivé vínko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 18. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2010 2006 Frankovka Rosé, výběr z hroznů, polosuchá, z Mikulovské oblasti, Moravíno Valtice, vítěz salonu vín ČR 2008. Ještě mám 2 flašky 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se