Přejít na obsah

Co pijete?

31682

Doporučené příspěvky

Tý jo to zní dobře. Takovej dryák by mně mohl pomoc od angíny. Absinth mám, ale rum mám jenom max 40%. Zkusim tam špricnout trochu ironu a uvidíme.Posted Image

Jo a eště mě zajímá, ukázala se po vypití ta kachnička na podlaze nebo né?

No, mohlo by se zdát, že Kachnička svým názvem předpovídá budoucnost :D , ale při troše morálu se uvnitř udržet dá.

Doporučuju ale mezi první a druhou dát lehkou pauzičku, Kachnička má jistou bootovací dobu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja to vidim skor na cisty bluescreen

No, mohlo by se zdát, že Kachnička svým názvem předpovídá budoucnost :D , ale při troše morálu se uvnitř udržet dá.

Doporučuju ale mezi první a druhou dát lehkou pauzičku, Kachnička má jistou bootovací dobu.

Odkaz ke komentáři

Nedávno mě kamarád na nějakém koncertě pozval na bar, že si dáme dobrotu. Objednal Stroh 80 a nechal to naředit Absinthem. Říkal tomu KACHNIČKA. Kachnička chutná, jako když počůráš pendrek :oneeyed02:

Tak tohle mi připomělo jeden hrozný zážitek. Dostal jsem nalitou čirou tekutinu s názvem TGV. (pro neznalé francouzských reálií TGV je francouzský rychlovlak) Obsah sklenice byl:

Tequila

Gin

Vodka

Proboha, mělo to hodně společného s tím rychlovlakem ... :-)

Odkaz ke komentáři

Letos budu pravdepodobne silvestr travit doma a vzhledem k stale kojici manzelce pit sam. Tak mam takovou malou vizi. V prubehu vecera ztrestam lahvinku Ron Zacapa a na pulnoc se dorazim lahvi Veuve Clicquot. :)

Koukni v tomhle vlákvě asi tak sem: #1215 :-)

Odkaz ke komentáři

Whiskey jen po troškách po večerech, když serfuju tady, nebo gamesím tam, nebo když žena není doma a pustím si jazzík na gramci.

Ale teď před vánocemi se dveře netrhnou s obchodními partnery a

přistává mi jedna láhev vína na stole za druhou.

Já to vidím jako vinné svátky.

Odkaz ke komentáři

mne osobne velmi chuti izraelsky YARDEN,

zaujmavy je Syrah od montesa,

z tych beznych doporucim urcite alibernety a tiez

neronet z dolian a (sice sprofanovany ale dobry) mrva stanko.

ono ak je to akostne odrodove s privlastkom tak obvykle neurobis chybu.

tazsie a prijemne su napr aj barikove.

(za svoju laicku odpoved sa tak trochu ospravedlnujem, nie som znalec len mam rad ked narazim na dobre vinka)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...