bradda Odesláno 25. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 25. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2010 Ježíšek přinesl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruda Odesláno 26. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2010 Právě jsem dopil tuhle slivovičku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 26. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2010 Asi jsem vypadal smutně, od kolegů z vedlejšího stolu jsem dostal lahev Rulandy šedé. Před chvílí jsem jí dopil a lépe mi tedy rozhodně není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 26. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2010 Momentálně čaj s medem, minulý týden tohle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 26. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2010 Zatím nic, ale vzpomínka na myslivce mě nejspíš přinutí otevřít láhev, kterou jsem dostal na Moravě k Ježíškovovi - Convalmore 30 y.o... Ve whiskách se moc nevyznám, ale snad to bude dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vangelis CZ Odesláno 26. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2010 Dovolím si přispět svou troškou do mlýna. Původně jsem začínal (2006) u Tullamore Dew a Jamesona Gold což byl tehdy pro mě naprostý vrchol. Nakonec jsem se chválabohu celkem rychle propil k Caol Ila, Ardbegu a BenRiachu. Tyto Vánoce si vychutnávám kompromisní (cenou) Laphroaig Quarter Cask. Smradlavá, rašelinová, jódová whiska pro drsňáky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 27. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2010 Vcera nejake rulandske sede (pozdni sber 2002? mozna...) od Valihracha, nebylo spatny, ale neni to uplne muj salek caje. Sice o neco mensi chlebova prichut, nez je u rulandsky sedy standardne, ale porad to cejtit bylo.Dneska se chystam na to jeho vitezne cuvee z vinare roku 2010 (cabernet sauvignon, merlot, cabernet franc, 2006) tak jsem na to zvedavej Pripadne, pokud nebude chut na cervene, tak asi muller thurgau 2009 pozdni sber, Baloun nebo Zernoseky Jinak pro me je mr. Valihrach objev roku, neznal jsem ho - kamarad mi nedavno daroval par lahvi a to vino me fakt sedlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 27. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2010 Po pracovním dnu opět Jacka a pressko a k tomu Philip Morris a chronomag Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 27. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2010 Sem si koupil karafu a novy sklenky, takze to zajizdim na Prahova Valley Pinot Noir 2003 Reserva, takovy rumunsky vino, s podle me fantastickym pomerem cena/vykon. Pro gase: Dobry pomer cena/vykon u vina je kdyz litrova lahev stoji do stovky a ma vic nez 30% alcoholu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 27. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2010 Pro gase: Dobry pomer cena/vykon u vina je kdyz litrova lahev stoji do stovky a ma vic nez 30% alcoholu. Jo..příjde Franta do drogérky a povídá: "Máte okenu?".."Ne, nemáme" "A jiné vínko by nebylo?"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 27. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2010 Pro gase: Dobry pomer cena/vykon u vina je kdyz litrova lahev stoji do stovky a ma vic nez 30% alcoholu. wole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 27. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2010 wole Hele hele, jak je tady schovanej a ciha!!! :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 27. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2010 Hele hele, jak je tady schovanej a ciha!!! :D jj, mám Tě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 27. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2010 Hm, přemýšlím že bych si ke kachní paštice taky otevřel lahev červeného... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 27. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2010 Vodu. Po těch dnech už tak nějak bylo načase .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 27. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2010 Pár Plzní, zmrzlinový pohár, jedna Plzeň a už trůním. Fakt to funguje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 28. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 28. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2010 moji hódně oblíbenou odrůdu PRIMITIVO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 28. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2010 primitivo je veru vyborne! hutna a velmi tazka ale prijemna odroda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se