gas Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2011 Bert: jsem pracovitý, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2011 Tohle kombo mě dneska sundalo. Za cenu 34 Kč za plechovku je to výborný... Fakt, stačí to seřadit do vhodný postupky Koupil jsem to v marksi jen po kusu ze zvědavosti a předčilo to očekávání. Vytáhl jsem všechny během dvou hodin počínaje vizourem a za krvavou marušku na závěr jsem byl rád Jsem sice na kaši, ale zodpovědně doporučuju... Za ty prachy je to všechno jak jeden drink v Trettersu (jen ty roštěnky vám nescanujou šrajtofli...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2011 Eagle Crest Reserve SHIRAZ 2007 tot z Afriky ale ma podmanivu chut v kombinacii ked sa zajeda Chronomagom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2011 Tohle kombo mě dneska sundalo. Za cenu 34 Kč za plechovku je to výborný... Fakt, stačí to seřadit do vhodný postupky Koupil jsem to v marksi jen po kusu ze zvědavosti a předčilo to očekávání. Vytáhl jsem všechny během dvou hodin počínaje vizourem a za krvavou marušku na závěr jsem byl rád Jsem sice na kaši, ale zodpovědně doporučuju... Za ty prachy je to všechno jak jeden drink v Trettersu (jen ty roštěnky vám nescanujou šrajtofli...) Právě se na ně chystám, taky jsem si koupil všechny chutě, ale po dvou pikslách , dneska jen zvolna vyklusávám, mám za sebou dva perný pivní večery. Byla hlavně plzeň, na závěr guiness. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2011 (upraveno) Jsem se vrátil z úklidu firemní garáže,z toho co se vyhodilo by si nenáročný udělal elektriku na baráku i s prvkama,tak jsem tam míchal pelíškovku s kolou a potom klasiku rum s kolou na závěr Porca de Murga 2008 Portugalsko .Jo a hlásím první jarní grilování heč,byly šunkové klobásy a papriková slanina :D:D Upraveno 6. února 2011 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2011 Za chvili zacina Super Bowl, tak jsem se na nej poradne nachystal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2011 ja este dopijam vcerajsi vermut zajtra ma caka JD alebo triezvy vecer ... ktovie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2011 Glyciny roztáhly křídla a vydaly se v ústrety novým dobrodružstvím, a já to zapíjím starým, dobrým, dvanáctiletým Eldorádem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2011 Nejak mi neni dobre, prave jsem dopil hermankovy caj a chystam se na mineralku. To je jizda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Žufánek Odesláno 8. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2011 Mám absintové období, takže absinthe z vlastní produkce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 8. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2011 (upraveno) Mám absintové období, takže absinthe z vlastní produkce Tý brďo, pěknej žabinec. Rád bych to ochutnal. A já teda zatim Kozla, ale jelikož se mi povedl supr kauf, tak si za chvíli naleju v rodině pálenou slivovičku. Upraveno 8. února 2011 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 8. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2011 Tatratea :-) 52 procent. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 8. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2011 Tatratea :-) 52 procent. Tatratea je vynikající, akorát naposled jsem po něm spadnul do kaluže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 8. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2011 (upraveno) Jak by řekli mí kamarádi, slovenští horolezci: Si slabý, alebo chorý??? :-) EDIT: po sedmém panáku a jednom ristretu Tě začínám chápat .... Upraveno 8. února 2011 uživatelem Bert Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 8. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2011 slivovicka ahned za tym guiness Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 8. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2011 Jak by řekli mí kamarádi, slovenští horolezci: Si slabý, alebo chorý??? :-) EDIT: po sedmém panáku a jednom ristretu Tě začínám chápat .... Joo, vono se to cumlá samo, a pak člověk dostane ránu za uši. Já teda měl tenkrát ještě asi 6 kozlů a nějakýho morgena, páč čajík došel. To byla asi chyba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 8. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2011 Ano, souhlasím. Zvláště ten poslední byla chyba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 8. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2011 Momentálně Metaxu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 8. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2011 Právě jsme dopili s dorostenkou Tatratea..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 8. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2011 Opět postupka drinků z Marks&Spencer. Hustý. Zase mám špičku. Tentokrát jsem přibral bráchu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se