bandicoot Odesláno 12. března 2011 Nahlásit Odesláno 12. března 2011 Láhev lemon vodky z Ikea a láhev kofoly. Slušný. Jako tečka na žízeň Paulaner Oktoberfestbier. Akorát na ten nákup už nepojedu...
FrantisekH Odesláno 12. března 2011 Nahlásit Odesláno 12. března 2011 Já zrovna dneska obluzoval regály s lahvinkama a hledal něco dobrého na dlouhé jarni večery. Můžete něco poradti? Něco na long dring, výrazná chuť ne moc sladké.. ne whisky.
Horhe Odesláno 12. března 2011 Nahlásit Odesláno 12. března 2011 Já zrovna dneska obluzoval regály s lahvinkama a hledal něco dobrého na dlouhé jarni večery. Můžete něco poradti? Něco na long dring, výrazná chuť ne moc sladké.. ne whisky. Mé oblíbené EL DORADO
quest987 Odesláno 12. března 2011 Nahlásit Odesláno 12. března 2011 Dnes litry Berenzen apple,pri tradicnim Berenzen cupu ve fotbalku
tommi_d Odesláno 13. března 2011 Nahlásit Odesláno 13. března 2011 Dnes o trochu skôr, Ryňák od Balouna
brett Odesláno 18. března 2011 Nahlásit Odesláno 18. března 2011 Plan de DieuCótes Du Rhóne Villages not bad, not bad at all :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
M3maniac Odesláno 19. března 2011 Nahlásit Odesláno 19. března 2011 Na poslední akci jsem objevil Long island a mňam mňam :-) 8 kousků a bylo fajn :-)
wolfesh Odesláno 19. března 2011 Nahlásit Odesláno 19. března 2011 Porto Croft Platinum Reserve. Nějak jsem se právě přejedl, tak aby mi hezky vytrávilo to není vůbec špatný.
brett Odesláno 19. března 2011 Nahlásit Odesláno 19. března 2011 Dnes mj. a postupně: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
quequeek Odesláno 19. března 2011 Nahlásit Odesláno 19. března 2011 po takový době zas červený, tohle je bez chyby
boo-beek Odesláno 20. března 2011 Nahlásit Odesláno 20. března 2011 Vcera zernoseckej riesling, to vino me bavi cim dal vic!
Jakubisko Odesláno 20. března 2011 Nahlásit Odesláno 20. března 2011 (upraveno) Včera slivovice. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. photo by Martz Upraveno 20. března 2011 uživatelem Jakubisko
little_w Odesláno 20. března 2011 Nahlásit Odesláno 20. března 2011 Včera slivovice. photo by Martz svet je malej. vcera jsem taky chodil po venku s touhle ksiltovkou. a taky jsem si daval slivovici. vy jste se toulali s Martzem po venku, jo? romantici!
simon_magus Odesláno 20. března 2011 Nahlásit Odesláno 20. března 2011 dal bych si presso, u nas na venkove slusny nedelaji a doma vsechny 4 krabice prazdne
Jakubisko Odesláno 4. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2011 Když mám ty narozeniny, tak něco pořádného! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jakubisko Odesláno 4. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2011 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se