boo-beek Odesláno 6. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2011 Modří už vědí... Co je zač ten MP CL-BAR? Zní to pekelně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 6. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2011 Glenfiddich 12yo & Dimple 15yo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 6. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2011 (upraveno) Protože na mně "něco leze" tak hltám skotskou John Barr.- funguje to.edit. - překlep "pod vlivem" Upraveno 6. dubna 2011 uživatelem gandalf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 7. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2011 Včera jsem měl Vintage Somerset Cider z Marks and S., silnější jablková chuť, velmi dobrej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 7. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2011 nějaký víno... jsem ho včera našel mezi whiskama... je docela dobrý... jestli to nebude ten archivní..................... burčák... (co mi minule prodal Bert) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 7. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2011 nějaký víno... jsem ho včera našel mezi whiskama... je docela dobrý... jestli to nebude ten archivní..................... burčák... (co mi minule prodal Bert) Frajírku pražskej, určitě sis ani nevšim, že Ti místo červenýho prodali bílý .... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 7. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2011 Modří už vědí... Co je zač ten MP CL-BAR? Zní to pekelně Modrý portugal claret barrique. Zní to pekelně, chutná skvěle! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 7. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2011 Sodastream taková lihuprostá limonáda ani nevím co mě to napadlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 7. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2011 Frajírku pražskej, určitě sis ani nevšim, že Ti místo červenýho prodali bílý .... :-) Já myslel, jestli nevyšisovalo někde na sluníčku. Přece jen je z roku 2007. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stano74 Odesláno 7. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2011 Tullamore Dew... Ideálne na štvrtok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 10. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2011 Já se snad dám na víno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 10. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2011 Williamsku od Pircherů. Mňam! Taková hořko - sladká. Asi jako dnešní den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2011 Teď Pardála, ale když není po ruce jiné pivko tak i ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miramax Odesláno 13. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2011 Williamsku od Pircherů. Mňam! Taková hořko - sladká. Asi jako dnešní den. nechci dělat reklamu, ale někdy zkus originál v podobě Hruškovice Williams R.JELINEK - myslím, že u chlapa ty 2% alkoholu nahoru nehrají rozdíl a chuť je opravdu destilátová, nepřibarvovaná ničím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommi_d Odesláno 13. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2011 Dnes so sa pustil do ružového Cabernet Sauvignon od Riša Tótha 2010 NZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 13. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2011 este stale narodeninovu Dimple 15yo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 13. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2011 Héééj, tu Dimple tu mám taky. Jaká je? V porovnání třeba s Tullamore, Ballantines, Jameson? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 13. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2011 to sa spytaj skor tunajsich odbornikov balantine asi ani nepi, jameson da sa, tullamore je brutal hladka jemna a k tullamore si pripocitaj trosku drsnosti a chuti a voni a dostanes dimple.zaklad je ale krasne hladky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 13. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2011 OK, dík! Příští týden ji načnu.Zatím jedu na tomhle. Sice je to takový smrdutý, ale když to zapíjím Colou, tak se dá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 13. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2011 Héééj, tu Dimple tu mám taky. Jaká je?Jedna z nejlepších míchaných whisky, řekl bych. Jste mě naladili, jdu si dát vzorek jiné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se