martar Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2014 (upraveno) Revue na sněhovém poprašku http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/74860-revue-thommen-diver-professional/?p=1301621 Upraveno 3. prosince 2014 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 26. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 Konečně trochu napadlo .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2014 DSSD ... za poslední dva roky toho sněhu moc nebylo, takkže fotka starší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2014 (upraveno) Také já jsem využil čerstvě napadaného sněhu a položil do něho své hodinky ORIENT Mako Pepsi PRIM Sport II Humberto Upraveno 27. prosince 2014 uživatelem siwi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 29. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2014 Menší poprašek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 29. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2014 (upraveno) Certina Upraveno 29. prosince 2014 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 29. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2014 Léta jsem tu nic nedal, tak rovnou dvě... Igen SKX007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 vintage BULER Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 Já fotit neumím, ale dneska jsem se snažil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 Potápky, potápky ... co jsou vlastně všechno potápky? Géčka jsou do 200, takže proč ne? Dnes na sněhu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 Konečně sníh a mé milované LHC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 A máme po fotkách - už to zase všechno leze dolů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 Já fotit neumím, ale dneska jsem se snažil Při pohledu na tvoje LHC si uvědomuji, že jsem ty svoje ani do sněhu položit nestačil. Měl jsem je jen v bezsněhovém období. Takže se kochám tvými fotkami a říkám, dobrý Potápky, potápky ... co jsou vlastně všechno potápky? Géčka jsou do 200, takže proč ne? Dnes na sněhu . Davide, Géčka jsou úplně všechno - i potápky. A Béčka bys do sněhu položil? Konečně sníh a mé milované LHC Marceli, ty máš LHC? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 Vojto to si piš, že jsou, už jsem si to i dohledal, na důkaz přikládám foto . Hele položil, ale otázkou je který :D . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 (upraveno) Chtel jsem se Vas panove optat, abych neplevelil vlakno. Muzu sem v budoucnu pridat par fotek svych Eterna Kontiki, v Chronoshopu je maji pod sekci potapky, i kdyz nemaji lunetu a nepusobi jako ortodoxni potapky, dle mne. Maji ale wr 200 m. Upraveno 31. prosince 2014 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 no jasně, se neptej, ne?! maximálně Ti nějakej zdejší samozvanej arbitr vkusu a úsudku řekne, že seš v jiným vlákně a pak budeš vědět, na koho tady z vysoka srát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 Jasny, chapu. Jen jsem nechtel nazlobit vice lidi. Ale diky za pozitivni odpoved. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se