kdojinej Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 Ale ma uniformu. To staci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 To je taková ta útočná hůl co se s ní dá rozdrtit meloun, případně hlava útočníka? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 To je taková ta útočná hůl co se s ní dá rozdrtit meloun, případně hlava útočníka? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 (upraveno) To je taková ta útočná hůl co se s ní dá rozdrtit meloun, případně hlava útočníka? :-)Zatial som to neskusil, ale je to mozne ze by to slo Aj som chvilu rozmyslal ze zoberem taku tu s vysuvacim hrotom ale zdalo sa mi to preafektovane. Uplne staci ze sa mam o co zlahka opriet a moja chodza nevypada ako ze mam 3promile v krvi. Edit: Kdojinej A za stramaka dik, hned mi stuplo sebavedomie Upraveno 21. listopadu 2018 uživatelem ivan_989 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 ta hulka je dobra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 jakou mas k tomu vsemu sladenou pokryfku hlavy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 No, tam som este nenasadol na nejaky chronomag brand, nenasiel som vlakno kde by sa to riesilo Vsetko vymenovane je nakup cez net (countryattire, unbranded, herringshoes, hulkarna.cz), vsetko velkostne sadlo (pred nakupom konzultovane v prislusnom vlakne ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 co kšiltovka chronomag? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2018 ta hulka je dobra. Paci sa mi ta rucka. A tajne dufam ze sem nakukne Hasna a udeli mi pochvalu. Myslim ze by som presiel cez jeho kriteria co kšiltovka chronomag?To by slo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2018 Na zimu jedině zmijovku od Tonaku. Já mám tři barevné mutace, vždycky kdyz jedu v Londýně metrem na služebce, lidi mi je chválej :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2018 hele, ivane, tu hulku nosis jen tak? nekoukaj lidi - mladej kluk a hulka wtf?.. docela me to zaujalo a kousky od fayet jsou nadherny.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2018 hele, ivane, tu hulku nosis jen tak? nekoukaj lidi - mladej kluk a hulka wtf?.. docela me to zaujalo a kousky od fayet jsou nadherny..no..ne celkom len tak trocha aj takto http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/123061-fuck-multiple-sclerosis-aukce/ Nastastie (ci na nestastie?) je to u mna pomerne jasne ze to neni na ozdobu a nie som machrujuci radobystramak Ale tie kusky (nielen fayet) su skutocne nadherne a podla mna je v pohode ked si s tym spravi clovek radost na vychadzke aj ked na to nie je zdravotne odkazany. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2018 Jedna džentlmenská. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2018 haha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2018 Pravy gentlement... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2018 Se neberte tak vážně ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 9. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2018 Muj gzycht uz je tady vicemene proflakly, takze jedna z patecni pripravy klobas na sobotni uzeni...Jak se jedna o jidlo, tak neznam bratra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 9. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2018 To je hezkej chlapeček, jak se jmenuje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 9. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2018 Rasputin... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se