gandalf Odesláno 28. října 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2021 Jj tak to dopadá. Jen nepodlehnout Rajčata jsou zdravější když rostou venku a okurky taky. A halvně - nezabíraj místo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 30. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2021 Tak susim prebytky, to jsem zvedav jak to dopadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 30. října 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2021 Jak? Dobře! Já mám naložený 2 flašky chu-nan a prý nevoní ...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 30. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2021 No cela kuchyne je tim citit, zachvilku vytahnu respirator Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 30. října 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2021 Jo, trochu to zavoní. Já to sušil v sušičce po 6ti platech .... Potom křížaly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.e.n.i.k.82 Odesláno 3. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2021 https://vtm.zive.cz/clanky/astronauti-na-mezinarodni-vesmirne-stanici-poprve-vypestovali-chilli-papricky/sc-870-a-213195/default.aspx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 7. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2021 Mám v úmyslu si nechat pár rostlinek přes zimu v květináči, a ty potvory mají furt tendenci kvést. Jde ty kytky nějak zazimovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 7. listopadu 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2021 Zazimovat kytky jde, ale já bych je nechal /a taky je nechávám/ přes zimu růst a plodit. Kytku máš pěknou, silnou, mladou, tak jí občas trochu přihnoj a nech jí růst. Jak velký máš ten květináč? Optimální by byl tak 3-5 litrů. Kdybys jí chtěl "zimovat", tak bys musel drasticky stříhat, uložit jí na nějaký čas do chladu, hlídat aby nevyschla, potom jí opaterně "budit" ..... Zastřihnul bych jí příští rok, ale nezimoval, jen zmladil. Bacha na přelití. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 8. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2021 Díky moc za poradu. Kytky jsem tak před měsícem dost drasticky ostříhal - po přesazení se objevily mšice. Trocha chemie jim ale pastvinu zrušila. Květináč má průměr 20cm, řekl bych že je OK. Ještě se zeptám čím hnojit. Používal jsem produkt s explicitním názvem Hovno, který mi už došel. A poslední dotaz, nevadí kytkám teplo od spodu z radiátorů? Moje paní občas z obýváku dělá saunu. Předem díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 8. listopadu 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2021 Můžeš přiměřeně používat jakékoli kombinované tekuté hnojivo. Kdybys jim chtěl dopřát, tak dražší řešení je Chilli Focus. Teplo by jim vadit nemělo, brzo bys to poznal na listech. Horší by bylo otevřené okno - průvan. Ty mšice jsou zajímvý - čas od času se doma ukážou, kde se berou netuším - taky to občas stříknu. Snad z kořenů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 8. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2021 Supr, dik. Rady uvedu do praxe a budu držet kytkám palce aby moji péči 'daly' . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 14. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2021 Na ja, taky sušíme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 14. listopadu 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2021 Pěkný. Voní to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 14. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2021 Jo a moc pěkně. Trochu jsme se báli intenzity, s ohledem na prcky, ale je to tak akorát... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 28. listopadu 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2021 Jedna motivační - venku je sice bílo, ale tady to kvete a plodí ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 30. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2021 Po návratu z bazénu jsem dostal hned ve dveřích facku, naštěstí jenom do čichovýho nervu... Takže kromě nasušených, zmražených a čerstvých/sežraných máme ještě pastu. Nakonec to nebyla špatná sezóna a všechno manželky zásluha... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 30. listopadu 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2021 Pyré, omáčku ... - pasta se nevaří ale i tak výborný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 30. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2021 A máš z těch fotek nějakej přímej důkaz, že se to vařilo?? No dobře, pyré... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 30. listopadu 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2021 Tak sterilizovalo? I když v tom hrnci .... Ale to je jedno, hlavněže to bude dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 1. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2021 Jasně, že vařilo, chtěl jsem se z toho vykecat Ale dobrý to je... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se