gandalf Odesláno 1. prosince 2021 Autor Nahlásit Odesláno 1. prosince 2021 Tak to je hlavní. Já receptury taky dělám podle svýho.
ismit Odesláno 26. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2022 ahoj, nemohl by někdo postrádat pár semínek? Už je čas pomalu sázet. Nejradši bych byl za Habanero Chocolate. moc děkuju za případnou nabídku.
M.K. Odesláno 29. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2022 V 26. 1. 2022 v 19:11, ismit napsal: ahoj, nemohl by někdo postrádat pár semínek? Už je čas pomalu sázet. Nejradši bych byl za Habanero Chocolate. moc děkuju za případnou nabídku. Rozšířit Zdar, manželka mírně prská, ale semínek Haba Chocolate nám trochu zbylo...
Triskell Odesláno 8. února 2022 Nahlásit Odesláno 8. února 2022 Založeno na klíčení. Děkuju Honzovi - Gandalfovi. 2x BBM, 2x 7pot, 3x oranžový zplozenec. Od loňska mám jednu žlutou jolokii, jedno červené habanero a jednu papriku, která ještě neměla nic a tedy čekám, co z toho bude. Možná houbeles. I v tom je kouzlo pěstitelských pokusů.
gandalf Odesláno 8. února 2022 Autor Nahlásit Odesláno 8. února 2022 Já už mám prvních 10 druhů naklíčených a přepíchaných. Dnes jsem dal klíčit ty méně náročné - zatím jen 8 druhů /hlavně brazilské příbuzenstvo Cheiro Roxa - v bytě jsou perfektní, plodí a krásně voní/. Ještě venkovní a pro letošek toho víc nebude.
Triskell Odesláno 8. února 2022 Nahlásit Odesláno 8. února 2022 Jen s dovolením dotaz - ten oranžový zplozenec, to je to , co má fialové květy a roste do svícínků?
gandalf Odesláno 8. února 2022 Autor Nahlásit Odesláno 8. února 2022 Jj je to kříženec /asi/ Naga Jolokia Solmon x Naga Jolokia PC1. Vypadá parádně, pěkně plodí a je skoro ďábelská. Jedna u mně dokonce bydlí. Ale co do plodnosti přes zimu na ty brazilský Cheiro Roxa nemá - desítky a desítky plodů na kytce - stále. Jsou drobnější, ale dost ostrý. Ale jak to vidím /manželčinýma očima/, tak mi bude chybět prostor pro mladé rostliny /už zkrátila větve těch domácích ..../.
gandalf Odesláno 13. února 2022 Autor Nahlásit Odesláno 13. února 2022 Ty ses rozjel. Zrovna mám návštěvu z Ejpovic
gandalf Odesláno 4. března 2022 Autor Nahlásit Odesláno 4. března 2022 Malý upgrade. 7POT Orange. Kvetou a plodí i ostatní.
mAra_ Odesláno 3. dubna 2022 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2022 Tak miminka už jsou snad ready jít na hlínu... Díky @gandalf za semínka. Btw dnes tu sněžilo, tak ven jen tak nepůjdou....
gandalf Odesláno 3. dubna 2022 Autor Nahlásit Odesláno 3. dubna 2022 Jo, opatrně je přesaď do sadbovačů a přikryj. Jsi dost pozadu
gandalf Odesláno 5. dubna 2022 Autor Nahlásit Odesláno 5. dubna 2022 Pomalu začínám s letošním pěstováním.
mAra_ Odesláno 5. dubna 2022 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2022 (upraveno) Sakra. To jsem fakt pozadu ... Já to včera teprve dal do hlíny... Ale když u mě to vypadá zase takhle(fotografie z dnešního rána) : Upraveno 5. dubna 2022 uživatelem mAra_
gandalf Odesláno 5. dubna 2022 Autor Nahlásit Odesláno 5. dubna 2022 Tady včera sníh slezl. Co to je za dřevo s tou kresbou?
gandalf Odesláno 18. dubna 2022 Autor Nahlásit Odesláno 18. dubna 2022 Něco z domácího chovu - Calico /v pozadí Cheiro Roxa, taky pěkně plodí/. to Calico byl takový chcípáček na vyhození, ale doma se předvádí. A tradičně 7POT - není to nádhera? Kromě toho mi plodí Sibiřské domácí /bylo pro Kamila/, Naga Jolokia Yellow, TSM Peach, 7POT Brown a další
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se