Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsíci...
Odesláno

ahoj, nemohl by někdo postrádat pár semínek? Už je čas pomalu sázet. Nejradši bych byl za Habanero Chocolate. moc děkuju za případnou nabídku.

Odesláno
  V 26. 1. 2022 v 19:11, ismit napsal:

ahoj, nemohl by někdo postrádat pár semínek? Už je čas pomalu sázet. Nejradši bych byl za Habanero Chocolate. moc děkuju za případnou nabídku.

Rozšířit  

Zdar, manželka mírně prská, ale semínek Haba Chocolate nám trochu zbylo...

• po 2 týdnech...
Odesláno

Založeno na klíčení. Děkuju Honzovi - Gandalfovi. 2x BBM, 2x 7pot, 3x oranžový zplozenec. Od loňska mám jednu žlutou jolokii, jedno červené habanero a jednu papriku, která ještě neměla nic a tedy čekám, co z toho bude. Možná houbeles. I v tom je kouzlo pěstitelských pokusů.  🤪 

Odesláno

Já už mám prvních 10 druhů naklíčených a přepíchaných. Dnes jsem dal klíčit ty méně náročné - zatím jen 8 druhů /hlavně brazilské příbuzenstvo Cheiro Roxa - v bytě jsou perfektní, plodí a krásně voní/. Ještě venkovní a pro letošek toho víc nebude.

Odesláno

Jj je to kříženec /asi/ Naga Jolokia Solmon x Naga Jolokia PC1. Vypadá parádně, pěkně plodí a je skoro ďábelská. Jedna u mně dokonce bydlí. Ale co do plodnosti přes zimu na ty brazilský Cheiro Roxa nemá - desítky a desítky plodů na kytce - stále. Jsou drobnější, ale dost ostrý. Ale jak to vidím /manželčinýma očima/, tak mi bude chybět prostor pro mladé rostliny /už zkrátila větve těch domácích ..../.

• po 3 týdnech...
  • po 5 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Sakra. To jsem fakt pozadu ... Já to včera teprve dal do hlíny... Ale když u mě to vypadá zase takhle(fotografie z dnešního rána) :

PXL_20220405_044510176.jpg

Upraveno uživatelem mAra_
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Něco z domácího chovu - Calico /v pozadí Cheiro Roxa, taky pěkně plodí/. to Calico byl takový chcípáček na vyhození, ale doma se předvádí.

A tradičně 7POT - není to nádhera? Kromě toho mi plodí Sibiřské domácí /bylo pro Kamila/, Naga Jolokia Yellow, TSM Peach, 7POT Brown a další

1650294632212.jpg

1650212517033.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...