gandalf Odesláno 19. června 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2022 Tos tam vyplácal všechny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 19. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2022 před 4 hodinami, mAra_ napsal: Mně to všechno zdechlo... Nedaly přesazení z papíru do hlíny Ja jsem letos bez chilli... Z papíru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 19. června 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2022 Já to klíčím na navlhčených papírových utěrkách a tak to mám pod kontrolou - vidím co jak klíčí a pikýruju naklíčený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 20. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2022 Jako začátečník jsem se s tím moc necrcal, fiknul jsem semínka na mokrej gif a o zbytek se postarala matka Příroda. Přesadil jsem až vzrostlé rostlinky z gifu rovnou do květináče. Mimochodem to hnojivo 'chilli focus' na který jsem zde dostal tip je fakt supr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 25. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2022 Kontrola stavu plodin po včerejší bouřce.. Zatím cajk. Poradite mi, kdy je nejlepší papriky otrhat, ty červený už vypadají poměrně konzumovatelně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 25. června 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2022 Jo, ty červený můžeš trhat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 26. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2022 Dík. Mám asi nějaký hybridy degenerovaný, na jednom keříku jsou dvě barvy papriček, červený a fialový. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 26. června 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2022 To je normální. Takhle tenhle druh zraje - nakonec budou červený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 27. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2022 V 25. 6. 2022 v 12:23, Dagoberd napsal: Kontrola stavu plodin po včerejší bouřce.. Zatím cajk. Poradite mi, kdy je nejlepší papriky otrhat, ty červený už vypadají poměrně konzumovatelně To nahoře jsou sparklery? Sorry, moc tohle vlákno nesleduju, takže se teď možná ptám jako blbec, jen mě zaujala ta barva zrání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 27. června 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2022 Vapadá to jako Naga PC 1, ale je třeba taky ochutnat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 27. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2022 (upraveno) Omlouvám se, ale vůbec nevím co pěstuju. Jakkoli jsou pěkně šťavnaté, řekl bych sladší, palivost vhodná k běžné konzumaci. @gandalf opravdu to vypadá jako Naga PC1, díky za nasměrování, jen ta pálivost se mi zdá poměrně nízká, tj. lze bez větších obtíží sníst za syrova. Upraveno 27. června 2022 uživatelem Dagoberd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 27. června 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2022 Tak to může být i Thai Red, Vietnam ...... Ta PC1 je trochu silnější, nakonec je to Naga Jolokia .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triskell Odesláno 6. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2022 To takhle jeden čeká, až ten (jak jsem myslel) ´oranžový 7pot´ teda zoranžoví a on provede tohle Tak jsem se té BBM omluvil a jedem dál... ale plodí mi krásně, asi zná to přísloví o blbým sedlákovi a velkejch bramborách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 6. července 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2022 Jj krásná kytka. Jsou to obludy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 8. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2022 Pomalu mi dozrávají, ale zatím je stíhám konzumovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 8. července 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2022 Já jsem dnes 5 velkých kytek vyhodil - spodní voda/podmočení. Ale mám dost přebytků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 8. července 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2022 Něco málo jsem doma sklidil. Ve fólijovníku to mám dost podmočený a musel jsem vyhodit 5 velkých kytek /měly už plody/. Jako naschvál to byly 2 BBM. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 27. července 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2022 Co chilli, jak vám to roste? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triskell Odesláno 28. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2022 No, roste. Chystám se vařit omáčku, tak jsem něco sklidil a než začnu, provedl jsem abštych. Mráz mi běhal po zádech a v břiše mě kopal kůň. Na vaření po zředění to ale bude dobrý. Když vezmu co ještě na kytce zůstává a ještě se chystá, dala by se s tím vyhubit nějaká menší vesnice. Na příští sezonu to vidím, že pohledám E-bay, španělské feferony a max. habanero. Vražd bude do zásoby. Z tohohle budou švestková a zeleninová (tam přidám červené haba). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 28. července 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2022 Krása. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se