sido Odesláno 18. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna kluci parádní fotecky přidávám taky par ze svého zeleného který už se začíná probarvovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 18. srpna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna Taky moc parádní kytky. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milog Odesláno 19. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna V 17. 8. 2024 v 19:51, gandalf napsal: Kdybys to nechal dozrát, bylo by tam více chutí. Zelené se sklízejí kvůli průmyslovému zpracování, dopravě ... /t.zv. technická zralost/. Tebe doma nic nehoní. To samozřejmě vím, ale když je zavařuji, tak raději zelené, jsou pak šťavnatější a přijdou mi i chutnější. Červené (botanicky zralé) mám raději na sušení, lepé se suší a mají více chuťi a pálivosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 19. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna pánové, znáte tyhle korejský pálivý polévky? já to, jako milovník pálivého, objevil nedávno u nás u vietnamce. přiznám se, nic pálivějšího jsem asi nikdy nejedl a to se tedy nežinýruju. takové kuřecí vindaloo v indické restauraci je proti tomu vyloženě mdlé.. během konzumace začne nezadržitelně téct z nosu, řinout pot z celé hlavy, že potřebujete ručník.. ale nemůžu si pomoct, čas od času to musím mít. ta prostřední je extrém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 19. srpna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna Já si jen kupuji instatní chilli nudle a ostatní si tam přidám podle chuti. Zeleninu, bujón, chilli .... Někdy si to dělám jen s minimem vody. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamenec Odesláno 20. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna Mel jsem tu Buldok 3x spicy. Palilo to fakt hodne. Ale jinak mi to moc nechutnalo. Takova mastno paliva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sido Odesláno 21. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna kluci tak sem sebral prvni varku a chutnal... Atarado a Aji supr asi jak sem cekal, Habanero Yellow je neprosto fantasticka chut, nez se rozjede, tak to je za me top chut co sem u chilli mel, sladka, ovocna fantazie, to samozrejme trva jen chvilku pak se spusti peklo 7pot nebudu komentovat to je uplna silenost kazdopadne druha a treti varka pujdou do omacek, udelam tu samostatnou habanero, druhou udelam zluty peklo tj habanera+7pot a jako treti udelam smes tech cervenych Aji a Atarado, mam tam jeste PiriPiri ale to sem tam hodil spis z legrace kdyby jste mel nekdo tip na recept habagnero, treba s mangem tak sem s nim.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 21. srpna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna Pěkný, pěkný. Pomalu abych se začel více snažit. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 22. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna (upraveno) V 21. 8. 2024 v 18:24, sido napsal: ... Habanero Yellow je neprosto fantasticka chut, nez se rozjede, tak to je za me top chut co sem u chilli mel, ... Vidím to stejně, nejlepší odrůda A omajdu haba+mango máme zrovna navařenou - když si vzpomenu, vyzpovídám manželku stran receptu... Teď to mlsám v rachotě. Upraveno 22. srpna uživatelem M.K. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 23. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna Gandalfe, prosím tě, co si myslš o tomhle. Vysévám jen semínka z paprik, které ochutnám , letos mi z mého osiva vyrostla rostlina vysoká asi 70 cm a na ní jsi papriky, které vůbec nevypadají jako něco, co jsem snědl, nicméně pálí a chutnají jako chalapeňe. Neznáš to náhodou, nebo by to mohla být nějaká mutace? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 23. srpna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna Kdyby tmavla, až skoro do černa mohla by to být italská chilli paprika /jméno mi vypadlo/. Ale nejspíš se to někde zkřížilo. To je hned. Genetika je mrcha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 23. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna Děkuji za odpověď, jsem zvědav, jak se vybarví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 23. srpna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna Uvidíš, nejspíš kříženec. Jestli jsi měl loni pohromadě papriky a chilli, tak ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 23. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna Tak nějak to asi muselo proběhnout, občas mi někdo nějaké papričky přinese, že to moc pálí a u nich to nikdo nejí. Když mají zajímavou chut´, tak si semínka nechám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 23. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna Tak uz zacinam mit taky urodu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 24. srpna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna Co řto je to oranžové? To poslední je Penis sv. Petra? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 26. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna V 24. 8. 2024 v 8:45, gandalf napsal: Co řto je to oranžové? To poslední je Penis sv. Petra? Sazenice jsme dostal od kamose, tak nevim jiste. Mel ty to byt penis a zlute habanero. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 26. srpna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna Jo vypadá to jako Haba Big Bullet Yellow /já mám bílý, ale žádná extravagance, jen zabral místo/. Ten penis je zmršenej, asi hnojení/nehnojení. Normálka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.73 Odesláno 27. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna Asi z toho nakonec něco bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 6. září Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září (upraveno) Malá aktualizace stavu džungle, nedá se tam chodit natož fotit, abych to nepolámal... Tohle je zakrslá Aji Cahrapita - pěstováno z řízku. Dále převážně 7POT všech barev a Bib Blacka Mamma Upraveno 6. září uživatelem gandalf 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se