gandalf Odesláno 10. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 10. října 2014 Krásný výpěstky. Pálí mě pusa jen se na ně podívám :-) Hned bych si dal. Gratuluji!V pondělí jedu do Prahy, tak .........
HonzaS Odesláno 11. října 2014 Nahlásit Odesláno 11. října 2014 Možná hloupý dotaz, možná tu už byl: jak skladujete sušené chilli? Vytáhnu je ze sušičky krásně suché a cca po dvou dnech už natáhne část vlhkosti zpátky.Zabroušená sklenice?
Frantik Odesláno 11. října 2014 Nahlásit Odesláno 11. října 2014 Ja je mam bud v igelitovem pytliku nebo rovnou v mlinku.
gandalf Odesláno 11. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 11. října 2014 (upraveno) Možná hloupý dotaz, možná tu už byl: jak skladujete sušené chilli? Vytáhnu je ze sušičky krásně suché a cca po dvou dnech už natáhne část vlhkosti zpátky.Zabroušená sklenice?Anebo sklenice se šroubovacím uzávěrem, taky možno po pár měsících lehce přesušit. Hlavně ho nemel do zásoby! Upraveno 11. října 2014 uživatelem gandalf
straspol Odesláno 12. října 2014 Nahlásit Odesláno 12. října 2014 Nepomohla by rejže? Když udrží neslepenou i sůl..
gandalf Odesláno 12. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 12. října 2014 Ne nepomohla. Usušit, uzavřít, případně po pár měsících lehce přesušit. Já to řeším tak, že nádobu s chilli postavím na radiátor /pochopitelně se musí topit :-)/ Taky se mi osvědčilo dosušení před mletím /je křehčí/.
gandalf Odesláno 12. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 12. října 2014 Chladnomilné chilli Locato /C. Pubescens/ - fakt je chlupatý :-)
gandalf Odesláno 16. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 16. října 2014 Dnešní probírka a obrázky semínek chilli /to první je to moje "obří", druhé je Jamajské žluté/.
busdriver Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Odesláno 16. října 2014 Sakra, to je paráda Gandalfe .. Sice do tohodle vlákna aktivně nepřispívám, ale rád ho sleduju. Zrovna včera sem si na něj vzpomněl, když sem si do jídla hodil celou bhut ghost jolokii od kamaráda. Přišlo mi, že má málo semínek a nemůže bejt tak strašná.... no omyl .. Tenhle rok sem to zas prošvihl, ale příští se do toho musím pustit, tak to tu budu sledovat, ať vim co a jak .
gandalf Odesláno 16. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 16. října 2014 (upraveno) Sakra celou jolku do jídla? To musel bejt masakr :-) Semínka ti, pokud budeš chtít, poskytnu.Bezvadný jsou ty žlutý 7POT i žlutý jokly. To vlevo na těch listech jsou Infinity - taky pekelný mrchy. Upraveno 16. října 2014 uživatelem gandalf
gandalf Odesláno 16. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 16. října 2014 A ještě jeden ošklivý obrázek černé plísně, která za určitých podmínek napadá plody zevnitř /vysoká vlhkost, přezrálost a pod/.
dieegoo Odesláno 21. října 2014 Nahlásit Odesláno 21. října 2014 S gumovými rukavicemi to vskutku není pověra. Včera jsem zpracovával část letošní úrody a ještě dnes mě pálí a brní ruce jak čert
gandalf Odesláno 21. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 21. října 2014 Já zase každému tvrdil, že kapsaicin neproniká na povrch lusku - taky blbost - i slupka pálí jako sviňa. Testovací osoba - manželka, mně dnes ráno nazvala hospodářským zvířetem. To jsem se dočkal :-(
gandalf Odesláno 12. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2014 Čerstvý obrázek z dnešní probírky chilli. Ještě tam je asi jedna stejná dávka.
lub Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2014 letošní úroda a zpracování. je to asi proházený, tak sorry.dost jich nestihlo dozrát, tak má poslední várka čiliomáček vyblitou zelenou barvu, ale pálej stejně poctivě jako zralé..
gandalf Odesláno 16. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2014 Dnešní, snad už předposlední, sklizeň. Mimochodem je toho 1.48 kg.
tombed Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2014 Pornofotky, jak Gandalf tak Lub, už se těším na Gandalfovo vzorečky! Děkuji Hujer.
JDenver Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2014 Ty barvy ... ty tvary ... radost pohledět pánové.
gandalf Odesláno 16. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2014 Tak už mám pro dnešek hotovo - co se má usušit, to se suší. Prej všechno doma pálí /i vzduch/.Jak budu mít úplně hotovo, budu se věnovat "vzorkování" :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se