dieegoo Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2015 Jestli mají tyhle vedra na něco pozitivní vliv, pak je to úroda ve skleníku Dnes první ochutnávka a lezly mi oči z důlků, bude to snad kvalita. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 16. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2015 Gratuluji, máš to pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dieegoo Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2015 To bude kvalitní sadbou od tebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 16. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2015 Kdepak, to je péčí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 No, tohle se asi jen tak doma za oknem pěstovat nedá- mohly by od toho chytnout záclony... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 V 16. 8. 2015 v 18:48, gandalf napsal: Kdepak, to je péčí :-)Je mi jasný, že zatím asi za premianta nebudu, ale fakt jsme nějak pomotali co je co (dal jsem si tam popisky, ale teď to prostě nesedí), takže s jistotou nevím co je na foto 1+2 (totéž) , resp. 3 - http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/46647-chilli/?p=1500442 Když mi to pomůžeš rozklíčovat, budu rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 17. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 Pro jistotu počkáme, jak se holky vybarví :-) /jsou to mrchy promiskuitní/. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 V 17. 8. 2015 v 9:09, gandalf napsal: Pro jistotu počkáme, jak se holky vybarví :-) /jsou to mrchy promiskuitní/.A ty červený (nejprve jsou na rostlině, pak už otrhaný leží na stole)? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paia Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 Zas**** klimatizace, polovina rostlinek mi nejspíš zmrzla, na stonku se udělaly černy tečky a rostlinka postupně uschne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 Tak si také přihodím jednu včerejší. Výsev byl naslepo z darovaného materiálu a už se začínají krásně vybarvovat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 17. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 V 17. 8. 2015 v 9:53, warann napsal: A ty červený (nejprve jsou na rostlině, pak už otrhaný leží na stole)? Díky Jo, tak to bude nějaký kříženec Fresna. Ale dobře plodí, jsou nenáročné, tak jsem je vzal na milost. Letos je mám venku, ale nějaká podzemní potvora mi žere jejich kořeny. Docela selektivně, zbyde jen klacek s paprikami. Já je používám spíše jen do salátů, čalamád, za syrova .... Ve flojovníku je už nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 17. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 V 17. 8. 2015 v 10:19, paia napsal: Zas**** klimatizace, polovina rostlinek mi nejspíš zmrzla, na stonku se udělaly černy tečky a rostlinka postupně uschne.Fotka není? Klima je bestie, ale nemusí to být bezprostřední příčina, obezně průvan jim nesvědčí a studený by zabil i mně :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 17. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 V 17. 8. 2015 v 10:44, JaRooN napsal: Tak si také přihodím jednu včerejší. Výsev byl naslepo z darovaného materiálu a už se začínají krásně vybarvovat 20150816_141454.jpgPěkný to máš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 Já je mám venku, starostlivost žádná, jen zálivka v těch vedrech, jinak to jsou samorosty. Nemám s pěstováním žádnou zkušenost, ale když už jsem těch pár semen dostal, tak jsem si to chtěl zkusit.Jen se chci zeptat, neublíží jim teď ta změna počasí - chladno v noci a hodně vody po těch vedrech? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 17. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 Vodu k nim moc nepouštěj /když to technicky jde/. Holt si kytky budou muset s tím ochlazením poradit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 Holt je odtáhnu od zábradlí pod střechu a zbytek ať se s tím poperou. Když bude nejhůř, sklidím trochu dřív... Díky za radu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 17. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 Nebo ten květináč z části zakryj, aby tam nepršelo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 Pod tu střechu prší, jen když to moc fouká tím směrem. Tchán už dostal instrukce a květináč se mezitím přesunul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 V 17. 8. 2015 v 11:23, gandalf napsal: Jo, tak to bude nějaký kříženec Fresna. Ale dobře plodí, jsou nenáročné, tak jsem je vzal na milost. Letos je mám venku, ale nějaká podzemní potvora mi žere jejich kořeny. Docela selektivně, zbyde jen klacek s paprikami. Já je používám spíše jen do salátů, čalamád, za syrova .... Ve flojovníku je už nemám.Díky, ještě jsem ani neochutnal, tak to večer otestuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paia Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 Vypadá to asi na nějakou plíseň. Našel jsem to i na plodech, jde to setřít prstem. Snad to půjde na fotce vidět, mám tu jen mobil. V 17. 8. 2015 v 11:25, gandalf napsal: Fotka není? Klima je bestie, ale nemusí to být bezprostřední příčina, obezně průvan jim nesvědčí a studený by zabil i mně :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se