gandalf Odesláno 30. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2015 (upraveno) Tak fungl nový obrázky. Kromě toho je tam ještě spousta nezralých druhů. Ono to vypadá, že fotim jen pořád to samý, ale jsou tam změny zralosti a taky si to zjednodušuju, protože jsou při okraji /jinak polámu spoustu větví, když to chci rozhrnout - jsou křehký/. Upraveno 30. srpna 2015 uživatelem gandalf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2015 Tak můj nick je Chilliluk (a ne náhodou, v podstatě nejím nic jinýho než chilli) a tohle vlákno objevím až teď ...asi bych si měl rozšířit obzory a nesledovat jen jednu sekci tady... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 31. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2015 Taky něco pěstuješ, nebo jen jíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2015 Já je spíš jen jím, ale zato pořádně. Pěstovat si je nechávám od jiných, nebo je hlavně sháním na internetu - čím větší brutalita, tím lepší. Teď v sobotu by mělo být v Brně Chillibraní - chtěl jsem se tam letos vypravit, ale zrovna se ten den žením, tak mi to nevyjde http://www.chillibrani.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 1. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2015 Tak po svatbě je máš u mně :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2015 Ty tam pojedeš?..nebo je pěstuješ? Koukám, že ani nebydlíš daleko od Tábora :-) ..Já už jím chilli od svých cca 12-ti let v podstatě pravidelně ke každému jídlu. To mám už vlastně výročí 20 let..je pravda, že dřív jsem byl větší extrémista, dneska to jím prostě pro chuť, dřív jsem se tím tak jednou denně zřídil tak, že jsem byl tak 15 minut úplně mimo a jen čekal, než to skončí, ale to už nedělám. Na druhou stranu, když si dá člověk nějakej vyšší level papričky jen tak samotný, bez srabáckýho zajídání, tak se tomu neubrání :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2015 Ty tam pojedeš?..nebo je pěstuješ? Koukám, že ani nebydlíš daleko od Tábora :-) ..Já už jím chilli od svých cca 12-ti let v podstatě pravidelně ke každému jídlu. To mám už vlastně výročí 20 let..je pravda, že dřív jsem byl větší extrémista, dneska to jím prostě pro chuť, dřív jsem se tím tak jednou denně zřídil tak, že jsem byl tak 15 minut úplně mimo a jen čekal, než to skončí, ale to už nedělám. Na druhou stranu, když si dá člověk nějakej vyšší level papričky jen tak samotný, bez srabáckýho zajídání, tak se tomu neubrání :-)Sorry, ale to je joke of the day , možná skoro pamětihodnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2015 Sorry, ale to je joke of the day , možná skoro pamětihodnost. Se nediv, je tady jen 5 let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 1. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2015 Ty tam pojedeš?..nebo je pěstuješ? Koukám, že ani nebydlíš daleko od Tábora :-) ..Já už jím chilli od svých cca 12-ti let v podstatě pravidelně ke každému jídlu. To mám už vlastně výročí 20 let..je pravda, že dřív jsem byl větší extrémista, dneska to jím prostě pro chuť, dřív jsem se tím tak jednou denně zřídil tak, že jsem byl tak 15 minut úplně mimo a jen čekal, než to skončí, ale to už nedělám. Na druhou stranu, když si dá člověk nějakej vyšší level papričky jen tak samotný, bez srabáckýho zajídání, tak se tomu neubrání :-)Nepojedu, "jen" pěstuju :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2015 Aha..no kdybys byl ochotný nějaký mi za úplatu přenechat, bylo by to super :-) ..a jaký máš odrůdy? Jinak pro ostatní - opravdu jsem tu doteď byl jen kvůli hodinkám a nějak jsem nezkoumal nehodinkový vlákna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 1. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2015 Njn, jednou se musíš porozhlédnout :-) Odrůdy? Od Habanera, přes různý 7POT, po Naga Viper + něco málo navíc :-) Nakonec to vidíš na fotkách. Tak od 300.000 SHU nahoru. Jo, dneska jsem na třídní sraz vařil speciální chilli omáčku ze Sibiří - asi to budu jíst sám, trochu mi ujela ruka. To jsou mrchy, kam se hrabe Haba! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2015 Aha..no kdybys byl ochotný nějaký mi za úplatu přenechat, bylo by to super :-) ..a jaký máš odrůdy? Jinak pro ostatní - opravdu jsem tu doteď byl jen kvůli hodinkám a nějak jsem nezkoumal nehodinkový vlákna.No jo, stane se. Já kdysi seděl po nějakým koncertu v hospodě a kecal s nějakým maníkem. V tu dobu jsem hodně jezdil na kole, přišla tedy řeč na sport, což vyústilo v můj dotaz- A ty děláš nějakej sport? V tu chvíli stůl utichl a když jsem se zeptal co je, tak mi řekli, ty vole, vždyť je to náš extraligovej brankář https://cs.wikipedia.org/wiki/Adam_Svoboda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2015 No jo, stane se. Já kdysi seděl po nějakým koncertu v hospodě a kecal s nějakým maníkem. V tu dobu jsem hodně jezdil na kole, přišla tedy řeč na sport, což vyústilo v můj dotaz- A ty děláš nějakej sport? V tu chvíli stůl utichl a když jsem se zeptal co je, tak mi řekli, ty vole, vždyť je to náš extraligovej brankář https://cs.wikipedia.org/wiki/Adam_Svoboda hehe, no tak to jak kdybys mi z voka vypad Vzhledem k tomu, ze se o sport v televizi a ani jinak, nez ze ho provozuju, nezajimam, tak bych se ptal stejne, i kdyby tam se mnou kalil Jarda Jagr )) nejakej Svoboda.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2015 Nepojedu, "jen" pěstuju :-) Teď teprve koukám na ty fotky..máš moc pěknou zahrádku, tam by jsem se dokázal pořádně namlsat...samý dobrůtky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 2. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2015 Jo, některý "jen jednou" :-) Některý jsem ani v minulosti neochutnal, pokud se nepočítá olíznutí slupky zvenku, nebo špičky nože. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2015 (upraveno) Myslíš, že by to bylo tak drsný? Já si jednou objednal sušené Naga Morich, jednu jsem dal celou najednou a bylo to fakt brutální, měl jsem pocit, že mám i halucinace..ale nakonec to bylo vlastně úplně super :-) ...je pravda, že podruhý jsem si už vzal vždycky jen kousek, nějak jsem neměl odvahu znovu na takový nářez. Ta by měla mít cca 1.040 000 SHU. Pak jsem měl jednou omáčku, kterou když jsem si kápnul do špaget, byl to boj...ale vždycky jsem to dal (nevím už ale, z čeho to bylo). EDIT: Teď jsem si uvědomil, že to byla vlastně Moruga, ta má ještě víc než Naga...a fakt mi přišlo, že mám halucinace..napřed jsem se smál jako zhulenej a pak jsem si musel lehnout a jen se modlit, abych to přežil..ale bylo to fakt úžasný :-) Upraveno 2. září 2015 uživatelem Chilliluk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2015 ...ale něco takovýho už jsem dlouho neměl..většinou se spokojím s Habanerem z Globusu nebo mám uzenou mletou Jolokii, ta je taky dobrá :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 2. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2015 Jo kapsaicin tak působí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2015 Doporučuji ochutnat něco z hell menu v thajské restauraci YAM YAM u zastávky metra Vyšehrad.... opravdu pošušňáníčko podepíšeš revers, že to je na vlastní nebezpečí a už si debužíruješ.... Dobré to je po jídle založit malým ristretem, a ten stav potom opravdu stojí za to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2015 Tak jsme pokusem - sezranim zjistili, ze u nas vypestovana Moruga pali v "zonach". Nektere mista nic moc ovsem kuprikladu "konecek" masakr. Nepredvidatelne :-). Osobne radeji puree Carolina Reaper :-))). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se