tommas4 Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2015 :lol2: někdo místní? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 9. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2015 Já tomu nevěřím. I trénovaný člověk by měl problém se dvěma za sebou. Co byste chtěli od Novinek :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 9. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2015 Právě jsem ochutnal 7 POT Brain Strain Yellow a to je zhruba polovic tý "Karolíny". Vlastně jsem slízl kapku volného kapsaicinu uvnitř lusku- děs. Dneska jsem totiž sklízel zbylé zralé plody chilli, je toho pár kilo /fotky dám zítra/. Musel jsem to zajíst mangoldovým závitkem, ale to zase patří do kulinária :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 10. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2015 Dneska jsem totiž sklízel zbylé zralé plody chilli, je toho pár kilo ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 10. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2015 (upraveno) Sklizeno. Zralých je celkem 4.70kg, nezralé odhaduji tak na 6-7kg, ty jsem nefotil, ani netřídil. Neskutečně ostré jsou žluté 7POT Brain Strain /video s nimi dělat nebudu za žádnou cenu :-)/. Pokud bude zájem popsat druhy, tak je popíši. Upraveno 10. října 2015 uživatelem gandalf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dieegoo Odesláno 10. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2015 masakr... Já dnes sklidil další mísu, zas někoho obdaruju, sám už nevím, co s tím. Ještě toho ve skleníku dozrává hrozná hromada, ale je mi líto to vytahat a zahodit. Jo chci ty popisky, některý druhy mám taky, tak ať vím, co jsem vypěstoval! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 10. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2015 Na té společné vlevo nahoře - 7POT Brain Strain Burgundy /každá má kolem 27g/, vpravo od nich ta velké hromádka jsou ty mé velké /kříženci Haba/, vpravo Naga Viper a nezi tím nějaké zakrslá Jolokia, vpravo dole je směs Jamajských žlutých a Habanero Jacques, ty drobné jsou poslední Jalapeňa, vedle cosi z ebay /ty byly dobrý, ale jsou dlouhý a rostou "do země"/, potom pár kousků Biskupských korun a 7POT Brain Strain Yelow.Ty nezralé nemusíš vyzazovat, já je normálně usuším jako koření, nebo zpracuji na jakousi chilli pastu, nebo do omáček ...... Protože jak to zmrzne, tak se musejí vyhodit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 11. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2015 Vážení, já o tomhle vlákně sice věděl, ale neviděl jsem důvod sem psát - kromě toho, že bych vám a speciálně Gandalfovi pochválil, jak vám to pěkně roste.Vždycky mi stačila feferonka, a to jsem si ještě mohl gratulovat, když jsem tu jednu k utopenci nebo guláši zvládl celou, ale poslední dobou mi pálivé nějak zachutnalo a začal jsem si k jídlům dávat chilli, povětšinou čerstvé.Včera mě přemohla zvědavost a pořídil jsem flaštičky s omáčkami Mučíto. Nějak nechápu ty SHU hodnoty na etiketách - ta Japaeňo je pálivá opravdu mírně, sotva ji cítím, a ta ze Scorpiona, ačkoliv hřeje kvalitně, není zas až takový nářez, jak jsem si myslel. Nedávám si jí teda moc, tak asi rovnou kávovou lžičku k porci jídla. Chuťově je to paráda, proti tomu nic, mám z toho radost. Jenom jsem čekal, že mi to rozpoutá peklo v hubě a ona je to spíš taková fajn sauna... I když, zkusím si toho dát víc naráz a teprve pak budu případně machrovat Možná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 12. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2015 Pred tyzdnom nalozil a dnes ochutnal...prijemne paliva slivovica Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 12. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2015 Počkej za měsíc-dva :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 14. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2015 Poslední kytka byla po lítém boji přenesena do tepla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 26. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2015 Už se to vaří, díky Gandalfe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 26. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2015 No nazdar, to bude masakr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 26. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2015 To bude chilli con carne? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 26. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2015 Omáčka kamikaze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 26. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2015 Vařím jen s trochou vinného octa a třtinového cukru. Pak rozmixuju a uvidím, co dál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 26. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2015 Takovej jako ostřejší kecup to bude :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 26. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2015 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 26. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2015 no jen jestli to ten rendlík vydrží............... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 26. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2015 No fix, už z té fotky pálí oči Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se