spacek5 Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 Přidávám se ke chvále. Rychlá a korektní domluva, balíček (vrtič) byl fakt dobře zabalenej, že přežil i dopravu naší národní poštou... Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 12. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2018 taky se pridavam se samou chvalou, prijemne jsme pokecali, co to zobchodovali a s prislibem svetlych zitrku se rozloucili :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 12. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2018 I ja prispeji se svou troskou do mlyna, obchod probehl v poradku, vse jak ma byt.Samozrejme pridavam i doporuceni a podekovani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2018 Super rychlý obchod. Příjemný i když krátký pokec. Vřele doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2019 Za mne taky všechno na jedničku včetně příjemného osobního setkání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svijanskymaz Odesláno 9. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2019 Ja neviem...Predava hodinky,na forum evidentne chodi,na moje zpravy nereaguje 3 dni...Pre mna nepochopitelne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
km.kmk Odesláno 10. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2019 SZ cte ale neodpovida, a to dokonce ani na primou vyzvu "tak mi alespon odpovez"...Za me radsi nebrat, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svijanskymaz Odesláno 10. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2019 Predajny inzerat bez slova zamkol a nadalej nekomunikuje.Fakt gentleman hodny tohoto fora.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svijanskymaz Odesláno 17. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2019 Takze sa udajne vratil z dovolenky.Vsetky hodinky ma opet v ponuke...A moje prispevky v predajnom vlakne su zmazane.Tak uz nechapem vobec nic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanila Odesláno 21. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2019 Díky za obchod, za mě vše naprosto v pohodě. Rychlá domluva a ochota.Doporučuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saboter Odesláno 28. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2019 Dobrý kupujúci. Rýchle jednanie. Doporučujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 30. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2019 Musím jen doporučit. Vstřícné jednání, blesková komunikace a ještě k tomu rychlé odeslání. Děkuji mnohokrát ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 (upraveno) Díky za obchod, proběhl, předpokládám, k oboustranné spokojenosti. Teda alespoň já to tak vidím. A příspěvek na charitu z prodeje je záslužná činnost. Upraveno 7. května 2019 uživatelem Dzos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 20. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2019 Dekuji za obchod a pridavam kladne hodnoceni. Vse jak ma byt. 1* Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 23. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2019 Rychlá domluva, vše podle dohody a ještě k tomu poštovné zdarma.Co víc si přát, díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 17. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2019 Rychlá domluva, vše podle dohody a ještě k tomu poštovné zdarma. Co víc si přát, díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 19. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2019 Pohodový obchod. Zboží mi dovezl až domu a vše v pohodě. Díky za obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MKR Odesláno 27. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2019 Vše naprosto v pořádku, děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olaf Odesláno 5. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2019 (upraveno) Oproti naší prvotní komunikaci se role prohodily (zájemce/prodejce), protože mnou nabízenej kousek už byl bohužel pryč, při tý příležitosti jsem poptal jeden specifickej kousek, m107 zařídil zázrak a sehnal nesehnatelný ve fóliích během j-e-d-n-o-h-o dne. Rychlý dojednání transakce, expresní sraz a navrch příjemnej pokec byly jen finální třešničky na dortu. Za mě 1A, takhle to má vypadat, díky a příště. Upraveno 5. července 2019 uživatelem Olaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans Gruber Odesláno 17. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2019 Výborná domluva, předání i pokec, určitě doporučuju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se