JR_2010 Odesláno 14. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2013 Vážení přátelé, rok utekl jako voda a jelikož byl dnes téměř letní den, rozhodl jsem se ukončit svůj experiment, který jsem zahájil koncem září loňského roku na základě článku uveřejněného na stránkách společnosti Elton, ve kterém bylo popsáno, jak hodinky z původní produkce přežily zakopány rok pod zemí v dobré kondici a druhé potom celou řadu let kdesi v odpadové trubce, což na mne působilo velmi nevěrohodně. Pokud někdo z vás neví, o co jde, články jsou zde a zde. Zahájení mého experimentu včetně fotodokumentace potom najdete o něco výše v tomto vlákně. Nic jsem neponechal náhodě a vyzvednutí byl tedy přítomen kompletní záchranný sbor.... ...výkopové práce byly zahájeny 14.9.2013 v 16 hodin, 3 minuty a 50 sekund (pokud by to velký bratr zcenzuroval tak vteřin)... ...po počátečním kopání a následném ručním hrabání se cosi na dně zalesklo... ...na místo těžké techniky tedy nastoupila skupina archeologů, která ihned začala odstraňovat opatrně nánosy hornin... ...po chvilce, která se ale zdála jako věčnost, země začala vydávat svoji oběť, trochu zklamáním bylo, že hnojivo nepomohlo a orlíky se vypěstovat nepodařilo... ...oběť byla nakonec zcela vyproštěna ze svého hrobu... ...první ohledání koronerem proběhlo na místě, bylo zjištěno, že smrt nastala od posledního natažení po 29 hodinách a 7 minutách... ...celkový stav se po roce jevil až překvapivě dobrý, co víc, když koroner otočil opatrně korunkou, srdce oběti začalo tlouct! Okamžitě následoval převoz na ChronoJIP, kde byl pacient okamžitě zhruba mechanicky očištěn... ...a na sále ihned otevřen a zahájena resuscitace... ...některé orgány bylo nutno vyjmout... ...zkontrolovat, přičemž bylo zjištěno, že vnitřní orgány, zejména srdce, jsou téměř nepoškozeny... ...největší újmu doznala obličejová část, jak se také někdy lidově říká zejména mezi hospodskými povaleči, tzv "ciferník", nebo "cifr", který trochu poškodila vlhkost... ...a také korunka, která přišla o zbytek zlacení... ...tělo pacienta po odstranění jakéhosi povlaku neneslo prakticky žádné známky zhoršení, a to jak zvnějšku, tak i zevnitř... ...stejně tak i zadnice, neboli dýnko,,, ...poté, co byly všechny orgány ošetřeny... ...byl pacient složen do původní podoby... ...a věřím, že ještě dlouhá léta bude dělat radost sou přítomností všem, kteří jsou nemocní láskou k hodinkám. Závěrem tedy nezbývá než konstatovat, že i některé pohádky se mohou stát skutečností a ne vždy by měl člověk reagovat úšklebkem na informace, které se mu zdají být nesmyslné, protože i to, co se nám může jevit jako zcela nemožné ve skutečnosti možné třeba je...Tak tedy ELTONE, omlouvám se a gratuluji k vítězství v tomto testu spolehlivosti. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 14. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2013 nádhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 14. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2013 Pekne sis vyhral, jen co je pravda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 14. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2013 Gratulace ke šťastnému výkopu, vyzrály a vypadají pomalu lépe než před rokem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 14. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2013 (upraveno) Tos tu neměl psát, teď se Ti na AUKRu budou hůř prodávat... Upraveno 14. září 2013 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 14. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2013 Super !!! Docela mě ten stav překvapil, mile překvapil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 14. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2013 Tos tu neměl psát, teď se Ti na AUKRu budou hůř prodávat... ... nebo líp Jinak děkujeme za reportáž. Opravdu jsem čekal, že dopadnou hůř. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 14. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2013 Super nápad, super test a super výsledek. Jsi srdcař. Elton by ti měl poděkovat. A já děkuji za krásný prožitek a potvrzení toho, proč primky mám rád a sbírám. Byly to ve své cenové skupině nedoceněné a nadčasové hodinky. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAD68 Odesláno 14. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2013 Skvělá reportáž Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 14. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2013 Za takové záchranné práce by se nemusela stydět ani Báňská záchranná služba! Jsem rád, že pacient přežil a děkuji za reportáž z první ruky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 14. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2013 Skvělá reportáž, vyhrál sis i s detaily a pobavil jsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 14. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2013 Pobavil jsem se,fajn report a prijemny pocteni,abych pravdu rekl,cekal jsem,ze poslapou,docela by me zajimalo,jak by to "prezily" slovutnejsi brandy..pche:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 15. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2013 Paráda!!!Inspiroval jsi mne!!!!!!Začínám plánovat test hodinek zn. Prim na odolnost v hořícím rodinném domě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 15. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2013 Paráda!!!Inspiroval jsi mne!!!!!!Začínám plánovat test hodinek zn. Prim na odolnost v hořícím rodinném domě... ty chces zapalit barak kvuli tomu,aby si zjistil,jestli to taky prezijou?Tak to si taky srdcar:-)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 15. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2013 ty chces zapalit barak kvuli tomu,aby si zjistil,jestli to taky prezijou?Tak to si taky srdcar:-))))No, já bych do toho šel, ale manželka je proti...Pořád mi to rozmlouvá!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 15. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2013 Tomu se říka mít hodinky s příběhem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 15. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2013 Dost dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 15. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2013 Jak praví klasik: velká paráda po stránce formální i obsahové. Jinak řečeno, super nápad i provedení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 15. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2013 parada som rad ze experiment neupadol do zabudnutia. pamatam ako som pred rokom cital toto vlakno a bol som zvedavy ako to dopadne tlieskam invencnosti! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prorok Odesláno 15. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2013 Díky, že jsi ten test udělal.Pěkně jsi to okořenil humorem...smekám Tom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se