Chronomag Odesláno 23. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2006 Zdravím všechny, znovu se omlouvám za delší nepřítomnost a děkuji Odklízeči a Kamilovi (zejména jemu za vedení fóra. Oba mne svorně upozornili, že situace ve fóru se stává neúnosnou díky nejrůznějším způsobům obtěžování (spam) a napadání či hádání - FUD. Protože velká část mé zátěže začíná polevovat a mohl jsem se tomu chvíli věnovat, zakázal jsem všem nečlenům (tedy neregistrovaným) jakkoliv publikovat na fórech Chronomagu. Je třeba se registrovat pro psaní do všech fór, což by mělo omezit spam. Další postup je otázkou diskuse a dohody Starých Členů Fóra a mé úvahy, doporučení Odklízeče a Kamila. V současné době je zvažován následující postup: 1) Bude instalováno nové diskusní fórum, které už je dlouho koupené, ale nepodařilo se do něj příspěvky migrovat. 2) Staré forum se uzavře pro příspěvky kohokoliv, bude jen na čtení 3) Do nového fóra nebude nikomu přenesena registrace. Bude třeba se nově registrovat, což nadšence pro hodinky snad neodradí, diskusní paka snad jo. 4) Proběhne a bude dodržována tvrdá selekce členů. Fórum není proto, aby se zde lidi hádali, ale pro inteligentní a kultivovanou diskusi milovníků hodinek. Hádat se jděte do parlamentu nebo jiného bordelu, ne tady. Pokud jste šlápli Odklízeči nebo Kamilovi na kuří oko, tak to máte blbý, asi vás killnou. Bude na nich, koho z fóra vyhodí a koho ne a vím, že oba jsou dost inteligentní na to, aby se rozhodovali spravedlivě. 5) Další diskuse poběží už jen na novém fóru. A nakonec: 6) Budu muset najít nějaký model, co s Chronomagem a Kroniem, protože na to fakt ke své obrovské lítosti nemám čas Varianta je "rozpustit" jej do formy "akciové společnosti", jejíž "akcie" budou držet Staří Členové. Nebo tak něco, co zohlední fandy hodinek a jejich budoucí prospěch. Vaše návrhy prosím zde, přijdu se na ně jednou za čas podívat
farářskej Odesláno 23. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2006 Jaká je definice Starého Člena Fóra, prosím?
Petrando Odesláno 23. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2006 nepochopil jsem nutnost zalozeni noveho fora. Prece staci, aby se domluvily pravidla a ty se pak striktne dodrzovaly (a). Nove registrovat se prece muzem i tady a odpadne prechazeni a hledani informaci na starem foru. Ale prisnost musi bejt
rur Odesláno 23. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2006 Jestli nové forum má být kvuli spamu tak mě to se spamem nepřijde tak hrozné. Jinak kultivovanost členů nic nezachraní. Hádání a podobné výlevy jsou obrazem naší společnosti a to je jedno jestli na foru nebo kdekoliv jinde. Musíme mít pochopení i pro ty uhádané. Každému občas ujedou nervy
kubson Odesláno 23. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2006 souhlas ve všech bodech, pokud bude potřeba pomoct - rád pomohu
hciq Odesláno 23. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2006 souhlas, jen ten ban by měl mít nějaká pravidla. Každému občas ujedou nervy.
X-Bob Odesláno 23. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2006 souhlas, prosím jen taktéž definici "starého člena"
Petrando Odesláno 23. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2006 souhlas, jen ten ban by měl mít nějaká pravidla. Každému občas ujedou nervy. zlata slova
Návštěvník Kamil Odesláno 23. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2006 Jestli nové forum má být kvuli spamu tak mě to se spamem nepřijde tak hrozné. To ale nevíš, kolik jsme toho museli s odklizecem denně mazat!
Duke650 Odesláno 23. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2006 Děkuji za světlo na konci tunelu Jen houšť a větší kapky.
old black Odesláno 23. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2006 Dobrý. Ještě kdyby se v novém lépe hledalo, buď to neumím nebo to současné hledání moc nefunguje.
šarik Odesláno 23. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2006 Jaký pak copak. Žádné ujíždění nervů a hádání se ve fóru se nepovoluje, jakož i jiné diskuze nesouvisející s prvním příspěvkem ve vláknu! Při písemném projevu je čas vychladnout a rozmyslet si co píšeš. Pokud ani to nepomůže, pak nejsi natolik navýši, abys mohl být členem tohoto aristokratického fóra. A od toho jsou modi, aby tuto úroveň udrželi i za cenu brutálního postupu vůči narušitelům, k čemuž jim tímto uděluji pravovomoc a mé požehnání.
farářskej Odesláno 23. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2006 K tomu banu: chodíval jsem na fórum, kde byl první přešlap řešenej domluvou moderátora, druhej napomenutím amina a třetí pak banningem na tejden, dva, na měsíc - podle závažnosti. Kompletní výmaz a doživotní blokace IPky byla tak drastický opatření, že se použila snad jen jednou nebo dvakrát... Je ovšem pravda, že tamto fórum mělo víc moderátorů a správců s různě odstupňovanejma pravomocema. A vzhledem k tomu, že se týkalo náboženství, musela to bejt hustá fuška. Což tady nehrozí, protože jen málokdo tady pochybuje o funkci hodinek, žeano :-)
RomanP Odesláno 23. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2006 Taktéž naprostý souhlas, jiná cesta asi není...
BUBÁK Odesláno 23. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2006 Jaký pak copak. Žádné ujíždění nervů a hádání se ve fóru se nepovoluje, jakož i jiné diskuze nesouvisející s prvním příspěvkem ve vláknu! Při písemném projevu je čas vychladnout a rozmyslet si co píšeš. Pokud ani to nepomůže, pak nejsi natolik navýši, abys mohl být členem tohoto aristokratického fóra. A od toho jsou modi, aby tuto úroveň udrželi i za cenu brutálního postupu vůči narušitelům, k čemuž jim tímto uděluji pravovomoc a mé požehnání. Kázeň a pořádek, musí byt. Tak to má byt, tak je to správne. Jistě byl to narušitel a nejspíš vrah a s takovými se musí jednat bez milosti, to není jako práce s buzolou děti.... Rozkaz ten zněl jasně, nesmí projet za žádnou cenu. Nebyl čas lámat si hlavu ,kdo je kdo. Chceš říct soudruhu kapitáne? No dvě dávky.....
odklizec Odesláno 23. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2006 nepochopil jsem nutnost zalozeni noveho fora. Prece staci, aby se domluvily pravidla a ty se pak striktne dodrzovaly (a). Nove registrovat se prece muzem i tady a odpadne prechazeni a hledani informaci na starem foru. Ale prisnost musi bejt Nove forum by melo tu nezanedbatelnou vyhodu (aspon v to doufam), ze moznosti administrace budou vysoce prevysovat moznosti tohoto fora. Jak jsem pochopil, jedna se o nektere z komercnich for, tim padem moznosti administrace budou daleko lepsi a tim padem i mene casove narocne, nez jako tomu bylo dosud.
Baker Odesláno 23. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2006 Souhlasim a pripojuji se k tomuto prispevku Dobrý. Ještě kdyby se v novém lépe hledalo, buď to neumím nebo to současné hledání moc nefunguje.
odklizec Odesláno 23. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2006 Navrhy tykajici se prodejni sekce.. - Nepovolit prodavat nikomu, kdo nema vice jak 50 jinych prispevku. Samozrejme, pri prechodu na nove forum, by bylo dobre starym clenum s 50 a vice prispevky prodej povolit. To by se dalo zvladnout. Tech lidi kteri maji 50 a vice prispevku je jen kolem 170, to klidne nastavim rucne - V zahlavi prodejni sekce udelat oznameni s pravidly po vzoru rltwatches fora.. http://www.rltwatches.co.uk/forums/index.p...php?showforum=6 - Zakaz aukcnich prispevku. To v soucasnych pravidlech nabylo a nekteri lidi pokud neco nemaji vyslovne zakazano, vec povazuji za povolenou - Doporucit (zakazat) komentare cizich prodejnich prispevku typu "neni to nejak drahe?..na ebay/aukro/sbazar jsem videl podobne za min..." a vubec komentare netykajici se primo daneho prodeje. Nevim, proc se musi ohledne nekterych prodeju rozpoutavat nicneresici a zbytecna diskuze?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se