Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

volfdo-já mám místo Subů PO,který mi vyhovujou a tohle kombo je pro mě ideální :) Suby jsou fakt pěkný,ale já mám osobní problém s dětskou velikostí na moji ruce,to je všechno

• Odpovědi 89
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

hele, ja ti na 312ky nereknu krivyho slova, jsou uzasny. ja casem zacal mit dojem, ze jsou mi velky, proto jsem je prodal, ale stejne jsem toho docela litoval. ted jsem hodne zvedavej na 392, ale to zas ma jen 22mm remen, tak to asi nebude ono :(

Odesláno

sibiř-no těžko říct,42mm je míň než klasika 44,ale zase mě připadá,že to pouzdro(všeobecně všechny PAM) vypadá opticky větší než udávanej.Jinak tvoji radu jsem si vzal k srdci,když si jednou psal,ať rovnou přeskočím 111,112 a šel rovnou do 312. :D Dobrá rada.

murphy97-díky,jsem spokojenej parchant :D

Odesláno

Ještě jednou gratulace, jsem rád, že sis dobře sis vybral, inhouse, sendvič, 1950 pouzdro, poslední týdny sem sledoval s obavou tvé vzdychy v RLX vláknech, vše ale v dobré obrátilo a nestal ses laciným pozérem s masofkou :whistle: , mimochodem nechceš nějaký řemen??? :D

Odesláno

tombed-díky,na těch hodinkách je všechno...já si normálně fakt uchcávám apropo řemeny,záleží jakej že jo :) Hele ještě doplním,měl jsem je v ruce na tahu včera a nic těžšího jsem na ruce nenosil :o

Odesláno

Dobře jsi si vybral. Teda z nabízených možností. ;)

Ale vážně, hezký jsou, gratuluji.

Už se těším na tvou další akvizici.

Návštěvník dlubix
Odesláno

Gratulace k nádherné časomíře. Byly dloooouho na mém wishlistu, ale díky zápěstí 17,5cm jsem přepnul na 392.

Odesláno

Velká gratulace k parádnickýmu kousku :notworthy: Je stále nad čím přemýšlet, to je hroznej koníček ty hodinky :D Můžeš prosím tě pro potěšení ještě cvaknout dýnko? Díkas"

Odesláno

Tak velká gratulace!!! A díky za díky! :cheers:

Jsme v Basileji na veletrhu tak blahopřeji až trochu se zpožděním. Dobře jsi udělal! :guitar: Co se týče řemenů, doufám, že mi bude prominuta reklama.... :crying_anim02: Z dostupných doporučuji Rios!!! Máme je na Cronoshopu nově v nabídce a není žádné tajemství, že Rios dodává řemeny do prvovýroby Breitling, IWC, Panerai i dalším.....a to za úplně jiné ceny! Nové stránky Chronoshopu budou spuštěny v nejbližších dnech!! Tajže ještě jednou.....ať slouží!!! :smile_anim:

Odesláno

Gratulace, jsou to jedny z hodinek, ktere jsem mel jeste pred par dny v uzsim vyberu, ale nakonec prohraly relativne tesne s jinym kouskem, na ktery se uz moc tesim :)

kazdopadne uzivej, casem je ocekavam i na svoji ruce :D

Odesláno

Gratulujem, ten pribeh.... a pomyslenie, ze sme stale na ceste . Nooo. Kde si a kam este pojdes, covece :rolleyes:?

Bohužel ( nebo možná bohudík ) "cesta je cíl "...je to všechno za hromadu peněz, ale přináší to neskutečnou radost ...co si budeme povídat ;-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...