Liqid Odesláno 17. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2019 Tempur jsem zkoušel a byl to nezvyk, skoro až nepříjemný. Jsem zvyklý na pružinovku a převalovat se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reborn Odesláno 17. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2019 Díky. Myslím že do toho Tempuru radši nepůjdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 17. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2019 Paní v prodejně teda říkala, že si člověk zvykne a přestane se převalovat, ale já se teda nechci přizpůsobovat matraci. Na tom se člověk pohne a hned ho tlačí původní tvar. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knihomol Odesláno 17. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2019 Já můžu doporučit Magniflex matraci. V Karlíně mají úžasné studio, kde je možné si vše vyzkoušet. Sám mám Magniflex Comfort 9 a polštáře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 17. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2019 My mame Tempur asi mesic a spim jak zabity. Ja mam Original, moja Cloud, obe elite - tusim 25cm a nemuzu si stezovat. Kdyz se clovek prevali, behem par vterin se matrace prispusobi. Ja se vzdy prevaloval hodne, ale co je mame, neprevaluju se temer vubec. Prikladam to pohodlnosti matrace. Mame i polstare Tempur. Za me spani na jednicku. Staly puvodne 40-45k, nadrzo jsem si rekl o slevu a vysly 33k za jednu. Takze spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 18. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2019 V Srpnu jsem nevzal Tempur ale PerDormire (tvrdá dvoumatrace, k tomu profilované polštáře s paměťovkou) - nicméně po 7 měsících už snad můžu říct že oproti předchozí pružinovce (na které jsem se taky celou dobu musel převalovat, než jsem našel pozici ve které se dalo trochu vydržet - většinou na boku) se ten upgrade už nejmíň 200x zaplatil. Prostě padnu na záda, během pár minut odpadnu - a pokud mě nezačnou budit "divoké sny maxipsa fíka", vydržím v té samé pozici chrápat až do rána, bez bolení za zalomeným krkem a mraveniště v přeležených prackách. Jediný nepříjemný vedlejší efekt je že (prý hlavně při rýmě) zařezávám jak cirkulárka bez vypínače, což ráno poznám tak že druhá půlka pelechu je prázdná a drahá polovička dospává v obýváku... což mě teda sere (protože to časem budu muset řešit), ale chyba matrace to není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 10. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2019 Já nejradši v lese na samonafukovací karimatce Yate Hiker... i moje záda si ji pochvalují....:-) (sorry za malý flame) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sorondo Odesláno 30. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2019 Hodně jste tady řešily matrace, ale nikde jsem nenašel zmínku o tom, na co tu matraci pokládáte. Co říkáte na tohle https://www.spime.cz/lamelove-rosty/modulovy-rost-spectra-nepolohovaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 30. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2019 .... zařezávám jak cirkulárka bez vypínače.....což mě teda sere (protože to časem budu muset řešit), ale chyba matrace to není Řešení existuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revue gt Odesláno 30. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2020 Ahoj, můžu se zeptat na tuto firmu ? Nevíte o ní něco. Není to nějaká levárna ? https://levnematrace.eu/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 2. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2020 Mám od nich matrace na manželské posteli a i pro děti jsme kupovali cca před 14 dni a pohoda. Měli vzorkovou prodejnu ve Zlíně na Jateční,teď se někde přesunuli, ale spokojenost ,obvykle jsem bral v akci 1+1 matrace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revue gt Odesláno 2. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2020 před 3 hodinami, bohus76 napsal: Mám od nich matrace na manželské posteli a i pro děti jsme kupovali cca před 14 dni a pohoda. Měli vzorkovou prodejnu ve Zlíně na Jateční,teď se někde přesunuli, ale spokojenost ,obvykle jsem bral v akci 1+1 matrace. Děkuji moc za informace, právě že jsem našel i negativ, tak proto zjišťují nějaká rizika. Chtěl bych taky 1+1. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 2. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2020 (upraveno) Bral jsem pro nás výšku matrace 20 cm a paměťovou pěnu, chtěl jsem se na něco zeptat i přímo po telefonu a vše v pořádku.Jako poměr cena x výkon pro mě velmi dobrá. Určitě by se daly najít nějaké lepší a taky dražší,ale jsem spokojen.Čeho se měl týkat ten negativ ? Upraveno 2. července 2020 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 2. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2020 Na cem spi tata? Na mame.... A cim se prikrejva? Novinama.... No a co nam teda dava husa? Sadlo... Sorry,ale kdyz jsem videl ten nadpis, tak se mi hned vybavilo tohle. Pardon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revue gt Odesláno 2. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2020 před 2 hodinami, bohus76 napsal: Bral jsem pro nás výšku matrace 20 cm a paměťovou pěnu, chtěl jsem se na něco zeptat i přímo po telefonu a vše v pořádku.Jako poměr cena x výkon pro mě velmi dobrá. Určitě by se daly najít nějaké lepší a taky dražší,ale jsem spokojen.Čeho se měl týkat ten negativ ? Našel jsem i toto na heuréce. Můžu se zeptat na název a v jaké cenové kategorii kategorii jsi je kupoval ? Já chci velikost 90*200 1+1 pro větší váhu. Můžeš mi napsat do SMS zprávu ? https://obchody.heureka.cz/levnematrace-eu/recenze/negativni#filtr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elloco Odesláno 3. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2020 V 30. 4. 2019 v 11:50, sorondo napsal: Hodně jste tady řešily matrace, ale nikde jsem nenašel zmínku o tom, na co tu matraci pokládáte. Co říkáte na tohle https://www.spime.cz/lamelove-rosty/modulovy-rost-spectra-nepolohovaci Kdysi jsem to měl. Pokud to použiješ, máš tři pružící elementy - lamely, aktivní moduly a matraci. Pokud seš težší, můžeš se zabořit i o 30 cm v nejtěžším místě a pak v podstatě spíš vsedě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 3. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2020 To už skoro vypadá jak mučící nástroj či postel pro fakíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník enrico156 Odesláno 14. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2020 Ahoj všem, jsem ve fázi, kdy se ráno zvedám z matrace se značnou bolestí beder a potřeboval bych u nákupu odborně poradit. Je tu někdo ze členů, co se prodejem matrací živí např. a byl by ochoten mi poradit při koupi?Díky, kdyžtak SZ:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 14. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2020 Ahoj všem, jsem ve fázi, kdy se ráno zvedám z matrace se značnou bolestí beder a potřeboval bych u nákupu odborně poradit. Je tu někdo ze členů, co se prodejem matrací živí např. a byl by ochoten mi poradit při koupi?Díky, kdyžtak SZ:-)Skoc k sousedce, to je dobra matrace podle toho co sem vidělSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník enrico156 Odesláno 14. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2020 Skoc k sousedce, to je dobra matrace podle toho co sem vidělSent from my iPhone using TapatalkTvl ta je ještě horší jak matrace na ukrajinské ubytovně :-)))) Na ní ulehlo už hodně kousků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se