Bebe Odesláno 13. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2019 Všetko na 100%. Odporúčam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 21. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2019 Díky za obchod, obchod naprosto bez problémů. Moc diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 12. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2019 Tady už je to jako s tim dřívím do lesa... Každopádně jsme do dneška spáchali několik obchodů a vždy k všeobecné spokojenosti !! Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrGas Odesláno 6. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2019 Fajn obchod, přidávám se k doporučením. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chronik Odesláno 9. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2019 Ďakujem za obchod. Super komunikácia, dohoda aj bezproblémové doručenie.Odporúčam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 28. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2019 Se Zdeňkem je radost jednat. Pomohl mi již dříve v jedné těžší nehodinkové situaci, kdy jsem v komunikaci s pojišťovnou cítil bezmoc a nepomohla ani moje známá, která dělá ředitelku jedné z poboček této pojišťovny. Zdeněk zasáhl a problém byl vyřešen.Před pár dny mi zprostředkoval koupi hodinek. Všechno proběhl hladce, po gentlemansku. Moc děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 30. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2020 Tak já se přidám se svým chvalozpěvem a Zdeňka všem srdečně doporučuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aegwyn Odesláno 18. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2020 Zdeňka si moc vážím. Ten den, kdy jsme byli domluveni na předání, jsem měl zrovna logisticky hrozně složitý (to víte, děti a tak). Zdeněk přesto neváhal, přijel za mnou z daleka, čekal na mě s velkou krabicí a ještě se byl flexibilně ochotný přesunout tak, jak se mi to zrovna hodilo. Takové nasazení se často nevidí. Smekám a doporučuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Vše super, upečeno a zrealizováno za méně než 24 hodin s osobním setkáním. Děkuji a doporučuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 17. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2020 Vše v naprostém pořádku a dle dohody, hodinky v pěkném stavu. Díky za obchod! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 2. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2020 Mohu doporučit. Vše klaplo dle dohody. Díky za obchod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
damankapsky Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 Rychlý prodej. Vše OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 13. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2020 vsetko k maximalnej spokojnosti. Da sa pokecat a to je stale k veci. Rychlost a doverihodnost azda ani nemusim rozoberat. Zamna vsetko maximalne gut ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 27. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2021 Rychlá a jasná komunikace, peníze poslány předem, setkání na dohodnutém místě na čas, není co vytknout. Zdeňkovi děkuju a samozřejmě jako mnoho jiných přede mnou rád doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 3. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2021 Diky Zdenkovi za naprosto bezchybny obchod, hlavne za skvelou domluvu a neskutecnou rychlost. Hodinky byly presne dle popisu a fotek, doporucuji a priste rad znovu, takhle to ma vypadat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parnistroj Odesláno 4. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2021 Vecne, jasne, vstricne. Prijemne setkani. Diky moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 4. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2022 Moc díky za skvělý prodej, nakonec vlastně setkání bývalých spolužáků:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 18. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2022 Díky Zdeňkovi za zprostředkování hodinek, které jsem zde poptával. Vše v naprostém pořádku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kauly_ci5 Odesláno 18. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2022 Za mě spokojenost, hodinky mi přivezl až do práce… musím ocenit i ochotu při komplikacích s platbou. Diky Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 26. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2022 Trochu se spozdenim, ale za mne vse podle domluvy a bez problemu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se