filo-boxer Odesláno 10. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2014 Nejak to svetlo dnes nevyslo, tak jsem fotky "umelecky" upravil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 10. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2014 Opet super fotky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.palas Odesláno 11. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2014 Jestli bude pristi rok zase kalendar, doufam ze v nem bude jedna z tehle fotek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 11. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2014 Ta čtvrtá je naprosto dokonalá. To se to panečku fotí, když má někdo tak fantasticky fotogenické hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 12. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2014 Moc pěkně,kam se hrabou reklamní fotky.A baví mě,že to jsou živý hodinky a je to na nich místy vidět.Krásný fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 1. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2014 Dekuji, dekuji, dekuji, dekuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 2. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2014 jediný RLX, na které se těším:) díky za supr fotky - máš dobrý nápad a kvalitní fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 3. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2014 Sem jsem neměl lézt. Nádherný fotky, nádherný hodinky. Jdu koukat na chrono24... to je fakt v háji. Snad mě zachrání ruka 18,5 a plochý budget. Filo, v rámci příprav před nákupem, nevyzkoušel sis v kamenném krámě i modré a stříbřité? Co Tě nakonec popostrčilo k černým? (Jsou parádní, jen mě zajímá srovnání naživo, třeba že působí menší/větší..) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 4. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2014 jediný RLX, na které se těším:) díky za supr fotky - máš dobrý nápad a kvalitní fotkyDiky Arthure! Sem jsem neměl lézt. Nádherný fotky, nádherný hodinky. Jdu koukat na chrono24... to je fakt v háji. Snad mě zachrání ruka 18,5 a plochý budget. Filo, v rámci příprav před nákupem, nevyzkoušel sis v kamenném krámě i modré a stříbřité? Co Tě nakonec popostrčilo k černým? (Jsou parádní, jen mě zajímá srovnání naživo, třeba že působí menší/větší..)Sel jsem do nich naslepo, kdyz se objevily na prodej tady na foru. Ale uz dlouho pred tim jsem xkrat srovnaval fotky tady: http://www.uhrinstinkt.de/SwpFindologic/search?sSearch=115200 Jasno jsem nemel, vsechny tri barvy jsou krasne, u svetle bude mozna trochu horsi citelnost. Rozhodla za me nabidka od Sorbuse tady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 4. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2014 Pri ceste z prace zmokly, ale uz jsem je ususil, chudinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 5. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2014 Ty jsi hrozná hračička opravdu nápaditý a moc pěkný fotky, rád jsem vždy nakouknu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 6. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2014 Jo, na blbosti me uzije. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 11. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 15. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2014 Včerejší obrovský úspěch v jiném vlákně mě motivoval k další tvorbě. Celou noc jsem strávil u psacího stolu a zde je onen dlouho očekávaný výsledek. Doufám, že se vám bude líbit. Nedělní chvilka poezie Chronoosamnění Denně fotit hodinky, to je čupr zábava, avšak mému okolí, smysl to moc nedává. A tak... ...navštívil jsem místní kozy, jetel - ten si vzaly, když jsem začal o Rolexkách, už se jenom smály. Tohle velké zklamání, do lesa mne zahání, ten jen tiše zašumí, pařez, ten mi rozumí! Děkuji za pozornost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 15. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2014 sakra, jeslti ty nahodou nejsi skrytej RLX ambasador?! ty hodinky vypadaj fantasticky, i kdyz s nima krmis kozy. neuveritelny. a nedovedu si predstavit treba Hubloty nebo PAMy pri takove cinnosti. Ale tem déjéčkám to proste sekne.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 15. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2014 sakra, jeslti ty nahodou nejsi skrytej RLX ambasador?! ty hodinky vypadaj fantasticky, i kdyz s nima krmis kozy. neuveritelny. a nedovedu si predstavit treba Hubloty nebo PAMy pri takove cinnosti. Ale tem déjéčkám to proste sekne....Tak tak, Rolex - idealni hodinky pro zemedelce a pasacky koz a ovci. Ambasador co ma uz tretim rokem jedny a furt ty same? To bych byl HODNE skryty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 22. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2014 Špíglajn špíglajn an der Wand, wer ist die šénste im gancen Land? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 22. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2014 (upraveno) Sněhurka ,ale ty tvý roládky taky nejsou špatný Rozhodně dávej pozor na http://cool.iprima.cz/sites/default/files/image_crops/image_620x349/4/32141_snehurka-pribeh-hruzy_image_620x349.JPG Upraveno 22. června 2014 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 27. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 13. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2014 DEUTSCHLAND!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se