Přejít na obsah

ROLEX OYSTER PERPETUAL DATE

filo-boxer

Doporučené příspěvky

• po 3 týdnech...

Sem jsem neměl lézt. Nádherný fotky, nádherný hodinky. Jdu koukat na chrono24... to je fakt v háji. Snad mě zachrání ruka 18,5 a plochý budget. Filo, v rámci příprav před nákupem, nevyzkoušel sis v kamenném krámě i modré a stříbřité? Co Tě nakonec popostrčilo k černým? (Jsou parádní, jen mě zajímá srovnání naživo, třeba že působí menší/větší..)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jediný RLX, na které se těším:) díky za supr fotky - máš dobrý nápad a kvalitní fotky

Diky Arthure!

Sem jsem neměl lézt. Nádherný fotky, nádherný hodinky. Jdu koukat na chrono24... to je fakt v háji. Snad mě zachrání ruka 18,5 a plochý budget. Filo, v rámci příprav před nákupem, nevyzkoušel sis v kamenném krámě i modré a stříbřité? Co Tě nakonec popostrčilo k černým? (Jsou parádní, jen mě zajímá srovnání naživo, třeba že působí menší/větší..)

Sel jsem do nich naslepo, kdyz se objevily na prodej tady na foru. Ale uz dlouho pred tim jsem xkrat srovnaval fotky tady:

http://www.uhrinstinkt.de/SwpFindologic/search?sSearch=115200

Jasno jsem nemel, vsechny tri barvy jsou krasne, u svetle bude mozna trochu horsi citelnost. Rozhodla za me nabidka od Sorbuse tady. 

Odkaz ke komentáři

Včerejší obrovský úspěch v jiném vlákně mě motivoval k další tvorbě. Celou noc jsem strávil u psacího stolu a zde je onen dlouho očekávaný výsledek. Doufám, že se vám bude líbit. ;)

Nedělní chvilka poezie

Chronoosamnění 

Denně fotit hodinky, 

to je čupr zábava,

avšak mému okolí,

smysl to moc nedává.

A tak...

...navštívil jsem místní kozy,

jetel - ten si vzaly,

když jsem začal o Rolexkách,

už se jenom smály.

post-3194-0-42916900-1402835618.jpg

Tohle velké zklamání,

do lesa mne zahání,

ten jen tiše zašumí,

pařez, ten mi rozumí!

post-3194-0-94631600-1402835608.jpg

Děkuji za pozornost. :lol2:

Odkaz ke komentáři

sakra, jeslti ty nahodou nejsi skrytej RLX ambasador?! ty hodinky vypadaj fantasticky, i kdyz s nima krmis kozy. neuveritelny. a nedovedu si predstavit treba Hubloty nebo PAMy pri takove cinnosti. Ale tem déjéčkám to proste sekne....

Odkaz ke komentáři

sakra, jeslti ty nahodou nejsi skrytej RLX ambasador?! ty hodinky vypadaj fantasticky, i kdyz s nima krmis kozy. neuveritelny. a nedovedu si predstavit treba Hubloty nebo PAMy pri takove cinnosti. Ale tem déjéčkám to proste sekne....

Tak tak, Rolex - idealni hodinky pro zemedelce a pasacky koz a ovci. :D

Ambasador co ma uz tretim rokem jedny a furt ty same? To bych byl HODNE skryty. :)

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...