kuncák7 Odesláno 6. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2023 Narazil jsem na tohle, asi pro inspiraci (osobně bych to chtěl zkusit)- Je to o vůli, říká muž, který vytvořil novou dálkovou trasu okolo Slovenska - iDNES.cz K postřehům a dotazům z mé zkušenosti - Nickolas a pití z potoků - nejhůř mi bylo, když jsem zkoušel lít do vody z potoka vojenské přípravky :-)), nikdy jsem neměl problém u vody volně tekoucí. Spacák- radši vždycky naddimenzuju a beru spacák s větším komfortem teploty než je potřeba, protože vychrápanej a odpočatej jsem příjemnější :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 6. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2023 Kdyby byl čas a kolena aspoň trochu v pořádku .... https://www.alpe-adria-trail.com/de/etappen/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 6. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2023 před 17 minutami, kuncák7 napsal: Narazil jsem na tohle, asi pro inspiraci (osobně bych to chtěl zkusit)- Je to o vůli, říká muž, který vytvořil novou dálkovou trasu okolo Slovenska - iDNES.cz K postřehům a dotazům z mé zkušenosti - Nickolas a pití z potoků - nejhůř mi bylo, když jsem zkoušel lít do vody z potoka vojenské přípravky :-)), nikdy jsem neměl problém u vody volně tekoucí. Spacák- radši vždycky naddimenzuju a beru spacák s větším komfortem teploty než je potřeba, protože vychrápanej a odpočatej jsem příjemnější :-). Ja uz jsem tak rozmazlenej, ze nosim i polstarek. A minuly vikend v Brdech jsem zjistil, ze stavajici polstarek uz nedostacuje a budu muset upgradovat :-). Za chvili budu tahat 25 kilo na 2 dny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 6. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2023 budu se opakovat, ale pokud chcete něco mimořádnýho a zároveň v mezích normálního člověka, tak trasa Ultra Trail du Mont Blanc (UTMB). Kromě závodní části je to zároveň klasický track na 1-2 týdny. Panorámata, že budete učůrávat. P.S. pokud nesnášíte lidi, tak zkuste kousek vedle UTMR s trochu podobnými parametry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enGiN Odesláno 10. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2023 Pánové @brownwld @African @Vlcak1980 @alky, díky moc za perfektní tipy!! Na nový spacák kašlu, nějak to půjde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcak1980 Odesláno 10. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2023 Ať vám vyjde počasí.Švagr měl včera letět z Ramechapu do Lukly, ale nakonec to celé museli preplanovat a jdou z KTM přes halembu do Langtangu.Je mizerné počasí a letadla už 4dny do Lukly neletěla.pry v lukle čeká na odlet přes 300 lidí.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 15. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2023 https://fb.watch/nI1bgOEDCn/ vitazny film MFHF 2023 v Poprade Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 16. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2023 35 rokov od tragedie na Mt. Evereste https://sportweb.pravda.sk/ostatne-sporty/clanok/684871-dusan-becik-peter-bozik-jaroslav-jasko-jozef-just-mt-everest-horolezectvo/?utm_source=pravda&utm_medium=hp-box&utm_campaign=shp_3clanok_box&fbclid=IwAR3ac0rXCkMIXqfUKoAjlBLfKpkAVnJ_Xr9IO46jSLRQIJyQnQPTZzK54uE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 16. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2023 Dolomity Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. října 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2023 před 4 hodinami, TLD napsal: Dolomity Mňam Využíváš tam i nějaké kempy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 17. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2023 Vlasto, ted to byl takovej rychlej roadtrip s prckem. Ale kdyz sem se tam parkrat motal s Toy, tak sem spal jak v campu, tak na stellplatzu tak i sjetej z cesty na kraj lesa/parkoviste. Ted jsem jeli hodne casne passo di giau a dodavek podle cesty, ktere evidentne nocoval, bylo pomerne dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 21. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2023 Tak něco malého ceskeho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pato31681 Odesláno 22. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2023 (upraveno) Sherpa rallye 2023 - Chata pod Rysmi Upraveno 22. října 2023 uživatelem pato31681 preklep Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 24. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2023 (upraveno) V 22. 10. 2023 v 22:13, pato31681 napsal: Sherpa rallye 2023 - Chata pod Rysmi Vitr tam tedka nekdy u chaty znicil tu kadibudku, ne? Upraveno 24. října 2023 uživatelem brownwld Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pato31681 Odesláno 25. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2023 Tusim niekedy minuly tyzden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. října 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2023 Malá vsuvka kluci, HUDY má 25% slevy na prémiové značky, kód TOPBRAND25 a to už se vyplatí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 25. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2023 (upraveno) před 8 minutami, African napsal: Malá vsuvka kluci, HUDY má 25% slevy na prémiové značky, kód TOPBRAND25 a to už se vyplatí Upraveno 25. října 2023 uživatelem Zdenek1307 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pato31681 Odesláno 27. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2023 Pozvanka na dve zaujimave akcie v Poprade a na Zamkovskeho chate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 28. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2023 Free solo v inom ponímaní (a s deckom na chrbte). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. listopadu 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2023 Půlka Chronomagu v Nepálu, kde jsou sakra nějaké fotky? Mám cestovatelský absťák, potřebuji trochu vzpružit... zatím se o mě stará můj nepálský bratr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se