Přejít na obsah

Výstup do b.c Mount Everestu a jiné krásné kopečky

Doporučené příspěvky

Narazil jsem na tohle, asi pro inspiraci (osobně bych to chtěl zkusit)-

Je to o vůli, říká muž, který vytvořil novou dálkovou trasu okolo Slovenska - iDNES.cz

K postřehům a dotazům z mé zkušenosti - Nickolas a pití z potoků - nejhůř mi bylo, když jsem zkoušel lít do vody z potoka vojenské přípravky :-)), nikdy jsem neměl problém u vody volně tekoucí.

Spacák- radši vždycky naddimenzuju a beru  spacák s větším komfortem teploty než je potřeba, protože vychrápanej a odpočatej jsem příjemnější :-).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 17 minutami, kuncák7 napsal:

Narazil jsem na tohle, asi pro inspiraci (osobně bych to chtěl zkusit)-

Je to o vůli, říká muž, který vytvořil novou dálkovou trasu okolo Slovenska - iDNES.cz

K postřehům a dotazům z mé zkušenosti - Nickolas a pití z potoků - nejhůř mi bylo, když jsem zkoušel lít do vody z potoka vojenské přípravky :-)), nikdy jsem neměl problém u vody volně tekoucí.

Spacák- radši vždycky naddimenzuju a beru  spacák s větším komfortem teploty než je potřeba, protože vychrápanej a odpočatej jsem příjemnější :-).

Ja uz jsem tak rozmazlenej, ze nosim i polstarek. A minuly vikend v Brdech jsem zjistil, ze stavajici polstarek uz nedostacuje a budu muset upgradovat :-). Za chvili budu tahat 25 kilo na 2 dny 🤣

Odkaz ke komentáři

budu se opakovat, ale pokud chcete něco mimořádnýho a zároveň v mezích normálního člověka, tak trasa Ultra Trail du Mont Blanc (UTMB). Kromě závodní části je to zároveň klasický track na 1-2 týdny. Panorámata, že budete učůrávat. 

P.S. pokud nesnášíte lidi, tak zkuste kousek vedle UTMR s trochu podobnými parametry

Odkaz ke komentáři

Ať vám vyjde počasí.
Švagr měl včera letět z Ramechapu do Lukly, ale nakonec to celé museli preplanovat a jdou z KTM přes halembu do Langtangu.
Je mizerné počasí a letadla už 4dny do Lukly neletěla.pry v lukle čeká na odlet přes 300 lidí.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Odkaz ke komentáři

Vlasto, ted to byl takovej rychlej roadtrip s prckem. Ale kdyz sem se tam parkrat motal s Toy, tak sem spal jak v campu, tak na stellplatzu tak i sjetej z cesty na kraj lesa/parkoviste. Ted jsem jeli hodne casne passo di giau a dodavek podle cesty, ktere evidentne nocoval, bylo pomerne dost.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...