kuncák7 Odesláno 2. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2022 před 2 minutami, Z. Paul napsal: Chlapi jsem ten v tmavě modré bundě a žlutých kalhotech tohle jsme s kolegou fakt nečekali klukovi jsme půjčili bundu, neměl ani rukavice … holce by bez termofolie od borců co šli kolem umrzly nohy na kost …. Hele, na jednu stranu se tobě hluboce klaním s úctou a klobouček. Na druhou stranu budu asi hajzl, ale dal bych jim to sežrat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 2. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2022 A hodinky mali??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 2. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2022 spíš kde má hodinky @Z. Paul ? Pět minut slávy v celostátním deníku a nehodí tam ani wrist-shot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. února 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2022 před 2 minutami, shaggy napsal: A hodinky mali??? Měl, počkáme si s čím přijde Z.Paul v nových přírůstcích Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 2. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2022 před 4 minutami, African napsal: Měl, počkáme si s čím přijde Z.Paul v nových přírůstcích Myslíš výměnou za ty rukavice?? Jeseníky tedy škrtám, tam nejedu , drahej kraj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 2. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2022 @kuncák7- ty tam naopak musíš! Ale se zásobou rukavic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 2. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2022 před 3 minutami, Ajaj napsal: @kuncák7- ty tam naopak musíš! Ale se zásobou rukavic . Jenže Z.Paul mi tam už fušuje do kšeftu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 2. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2022 Zlaty Krkonose Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 2. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2022 A další! Tenisky a legíny! Že ty budeš Pepík z Prahy?!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 2. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2022 Vod Prahy a zadny leginy, ale vzdusny bezecky kratasy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 2. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2022 Viděl jsem tvý stehna vonehdá. Cokoli natáhneš na nohy, tak jsou z toho sofort legíny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 2. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2022 (upraveno) double Upraveno 2. února 2022 uživatelem Ajaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 2. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2022 Hodinky neměl Taky dostal kvůli tomu betaverzi termofolie A já se kvůli mým Garminům nenechám zabanovat a fóru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 2. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2022 A bylo to teda Wimhovno nebo kopacka? Ptám se pro kamarada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 3. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2022 kolik byla pocitovka v sobotu na jesenickych hrebenech? neco k -20 tipuju? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 7. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2022 Ty laviny teda padají... jako po másle. No, jak už řekl jeden pán: "Alle Warnungen nützen nichts" teda Všechna varování jsou k ničemu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 7. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2022 Afri tady před Vanocema řešil perovku od Patagonie, ale nakonec pořídil něco jiného, tak pokud by si ji chtěl někdo vyzkoušet, na Zalando mají teď verzi bez kapuce za 3500 při zadání kódu FINISH20. Pravda, že je v trochu divoké barevné kombinaci, ale bez kapuce ve všech velikostech, případně pro prcky a obry mají i černou bez kapuce nebo zelenou s kapuci za 4200. Co mi na ní vadí jsem tu psal pár stránek zpět, ale za ty prachy je to podle me super kauf. Verze bez kapuce: https://www.zalando.cz/patagonia-bunda-zprachoveho-peri-dark-borealis-green-pa942f001-m12.html Verze s kapuci (aktuálně jenom s a xxl): https://www.zalando.cz/patagonia-sweater-hoody-bunda-zprachoveho-peri-dark-borealis-green-pa942f002-m13.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. února 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2022 Děti na šrot, tak si tady procházím věci, plánuji a máme ten milovaný Nepál za pár, yes, jen to musím záťukat, již třikrát přeloženo No a našel jsem výstřižek z novin, naše první cesta a vlastně i důvod založení tady toho vlákna a uvědomuji si že máme vlastně desetileté výročí od první návštěvy. Czech pub v Káthmándú dostane zabrat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 V aktualnom NG clanok o prvom uspesnom zimnom vystupe na K2. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. února 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 (upraveno) před 20 minutami, Harwey napsal: V aktualnom NG clanok o prvom uspesnom zimnom vystupe na K2. Super, odpo běžím pro něj, díky za tip. Já teď sleduji tady toho střelce https://www.nytimes.com/2022/02/01/sports/jost-kobusch-solo-everest-climb.html https://explorersweb.com/jost-kobusch-this-winter-everest-is-harder-icier-and-colder/ Upraveno 15. února 2022 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se