Harwey Odesláno 6. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2022 sa chces dorazit na stare kolena:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 6. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2022 Na padání ze stěny je tu jiný expert ale už jsem zase zpět a dupu do toho co to jde. @African Tak snad ti to poleze tak, jako máš název těch lezeček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. prosince 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2022 Snad už mám rozum a nejhorší úrazy za sebou A hned jsem to zaťukal a kus mahagonu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 13. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2022 Dnešní Karlova Studánka > Kouty, a člověk si připadá ják v Alpách, za barákem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. prosince 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2022 před 50 minutami, nizkotucnytvaroh napsal: Dnešní Karlova Studánka > Kouty, a člověk si připadá ják v Alpách, za barákem Wow, nádhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 13. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2022 Před hodinou, African napsal: Wow, nádhera Děkuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. prosince 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2022 Jsem právě dostal od bráchy Ježíška, pecka, radost obrovská Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alky Odesláno 27. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2022 (upraveno) Upraveno 27. prosince 2022 uživatelem alky Chybný odkaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 28. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2022 Parada https://www.csfd.sk/film/1250713-horsky-vodca/prehlad/ a zajtra este https://www.csfd.sk/film/1093308-dhaulagiri-je-moj-everest/prehlad/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 29. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2022 pro Harwey: Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 31. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2022 Kto by este v kinach nevidel, tak na CT2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. ledna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2023 Strašná masáž tohle Ale borec, to se musí nechat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2023 Na HBO má být nějaká nová lezecká show: The Climb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2023 (upraveno) K tomu dokumentu K2 - reklamné popíjanie ma úspešne odradzovalo to dopozerať dokonca, ale na tretí pokus som to dal. Inak videli ste dokument o zjazde z Everestu (cca z Južného sedla) japonca Miuru z r.1970? Normálne začiatok šusom dole, brzdený padákom. Zo začiatku to vyzeralo fajn....ale potom.....pozrite si to: The Man Who Skied Down Everest . Upraveno 12. ledna 2023 uživatelem StanoBare Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. ledna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2023 Oh shit https://ct24.ceskatelevize.cz/svet/3557836-nejmene-sestnact-lidi-zemrelo-pri-havarii-letadla-v-nepalu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pato31681 Odesláno 15. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2023 Vcerajsia tura na Sleizsky dom / Velicke pleso Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 15. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2023 před 6 hodinami, African napsal: Oh shit https://ct24.ceskatelevize.cz/svet/3557836-nejmene-sestnact-lidi-zemrelo-pri-havarii-letadla-v-nepalu No, docela husina kdyz jsem to cetl... par tydnu zpet jsem se stejnou spolecnosti letel Ramechap-Lukla.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcak1980 Odesláno 15. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2023 Ráno jsem to četl, loni jim spadl twin otter (ten co leta do Lukly) na trase Pokhara-jomson...No letěl jsem s nima už 4x, možná na čase vyzkoušet někoho jineho , i když ono je to v tom Nepále asi jednoSent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 25. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2023 Par slov o minulosti a planoch do buducnosti v najnovsom NG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. února 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2023 Tohle by ovšem za pár dní na Disney+ mohlo být very good. Příběh Michaela Matthewse jsem viděl roky zpátky a doporučuji určitě shlédnout před tím, já si to také musím osvěžit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se