Bert Odesláno 22. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2023 Přesto vně jsou dva živí ..... Hele, @African proč ten Mára teda není ve stanu (UVNITŘ) , ale je mimo něj (VNĚ)? Já myslím, že na podobné masochistické hrátky není tahle stěna dobré místo. No, a nebo Mára neposlouchá dobré rady typu: Nepoužívejte neznámé termity, vrátí se vám to jako buzerant .... No, v každém případě oběma borcům držím palce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pato31681 Odesláno 22. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2023 (upraveno) Se Sportmi na horach - Predne Solisko Upraveno 22. května 2023 uživatelem pato31681 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pato31681 Odesláno 22. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2023 (upraveno) Edit - double Upraveno 22. května 2023 uživatelem pato31681 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. května 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2023 před 10 hodinami, Bert napsal: Přesto vně jsou dva živí ..... Hele, @African proč ten Mára teda není ve stanu (UVNITŘ) , ale je mimo něj (VNĚ)? Já myslím, že na podobné masochistické hrátky není tahle stěna dobré místo. No, a nebo Mára neposlouchá dobré rady typu: Nepoužívejte neznámé termity, vrátí se vám to jako buzerant .... No, v každém případě oběma borcům držím palce! Ono v té výšce už to nebude sranda rozlišit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 22. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2023 Afri, tohle je samozřejmě argument, se kterým nelze polemizovat. Držím jim palce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milda21 Odesláno 22. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2023 Myslím, že mu vypadlo písmeno, místo v něm, napsal jenom vně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 22. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2023 To je samozřejmě možné. V tom případě mu tedy nevypadlo jen písmeno, ale i mezera. Mildo, zkus ale zavnímat rozdíl mezi: Milost netřeba, popravit. Milost, netřeba popravit. Chceš být v tu chvíli roli odsouzenece? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 22. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2023 Posledny krok byva najtazsi, tak nech to vide. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. května 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2023 před 9 hodinami, Harwey napsal: Posledny krok byva najtazsi, tak nech to vide. Super skvělé zprávy po ránu, jen tak dál kluci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 23. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2023 To vypadá nadějně, ale pak ještě cesta zpět!!! Držím palce!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 24. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2023 Tam Maara už byl na vrcholu a už jsou i zpět v údolí. Super zprava Jeho zprávu ze soc. síti sem určitě někdo hodí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 24. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2023 (upraveno) Upraveno 24. května 2023 uživatelem Harwey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. května 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2023 Je to borec a jsem velmi rád, že jsou kluci ve zdraví dole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 25. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2023 Máme tu další pokořitelku Everestu. Zubařka z Plzeňska se stala třetí Češkou, která zdolala nejvyšší horu světa - iDNES.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. května 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2023 před 3 hodinami, kuncák7 napsal: Máme tu další pokořitelku Everestu. Zubařka z Plzeňska se stala třetí Češkou, která zdolala nejvyšší horu světa - iDNES.cz Dobrá borka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 25. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2023 Toto je smutné, celkověhttps://www.seznamzpravy.cz/clanek/sport-zoufalstvi-na-mount-everestu-chaos-mrtvi-nezvestni-231506 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 29. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2023 Dnes je to 70 let od prvovýstupu na Mount Everest. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. května 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2023 Přišla od kámoše zpráva s fotkou, a tak příští týden kamaráde a já no ty vole o co jde?...no já starý bambus mám domluvené rok lezení a zamluvené ubytování v Rakousech, no do prčic Doktor se posere, ale je pravda že jsem dnes celý den kopal na zahradě a rameno drží, bolí, ale drží. Tak si říkám, když zapojíme pořádně nohy a pouze levou ruku, tak to klapne Se mega těším..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 30. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2023 Tak to na tu trampolinu radsi ani nekoukej Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. května 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2023 před 8 minutami, Prochy68 napsal: Tak to na tu trampolinu radsi ani nekoukej Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Zítra premiéra, musel jsem ji dát do pohody, protože pozemek z kopce jak sviňa, jak jinak ... takže úplně možné že příští týden pouze pěší procházky okolo Mondsee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se