Harwey Odesláno 10. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2018 Nadhera! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 10. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2018 Seš ďábel.Držim palce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 11. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2018 Afri krása užívej dávej na sebe pozor a foť :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 11. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2018 (upraveno) Super afri dovez mi sněhuláka Upraveno 11. srpna 2018 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. srpna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2018 Yes, yes, yes, dokázali jsme to!!! :-) Krásný kopec, ale těžký tedy, aspoň za mě, dal nám 18 hodin, samé problémy nahoře tam a ještě mě asi omrznul palec, docela černá. Jsem úplně grogy a jdu do pelechu. Jakmile budu schopen přemýšlet, podám report kluci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 11. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2018 Krásná práce. Po tvém výkonu a super fotkách sm radši zitra nic nedám , bych si připadal jak žabař. Chystáme se na vyslap na Rysy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 11. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2018 African parada! Drzim palce at palec netrucuje!Quest - z jake strany jdete? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 11. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2018 Žádný dramo, klasika turistická stezka. Z popradskeho plesa . Pak zpět na popradske pleso, tam přenocovat a druhy den koprovsky štít . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 12. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2018 Afri,sqělýýý - yes ... klobouček . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 12. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2018 Žádný dramo, klasika turistická stezka. Z popradskeho plesa . Pak zpět na popradske pleso, tam přenocovat a druhy den koprovsky štít .Kdybyste sli z polske strany, treba by sis nepripadal jako zabar:) ale i tahle cesta je fajn. Jestli se nepletu, Lenin to prej vyjel na kole... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan010 Odesláno 12. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2018 (upraveno) Vlasto ty seš frajer, klobouk dolů, ja se zatím trapně valím u moře na Sicilii a vylezl jsem tak akorát na sopku na ostrově Vulcano 501 mnm! :DDDDD Nemit s sebou osmiletou dceru, tak razím na Etnu, ale s ni byl porod už ten Vulcano. Az budeš v praglu, tak musíme zajit na pivo, chci slyšet detaily. Upraveno 12. srpna 2018 uživatelem dan010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 12. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2018 Lenin to prej vyjel na kole... A to tehdá žádný horský kola nebyly :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2018 Afri gratuluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. srpna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2018 Děkuji moc kluci, už jsem zpět doma s rodinou Byl to fantastický výšvih nabitý dobrodružstvím, fyzicky se z toho bud hrabat taky týden. Už se těším až se s Vám podělím o zážitky, nevím tedy kdy. Manželka zamluvila chatu v Prachovských skalách, takže vybalím batoh, den vorazím, zabalím batoh a zase jedu pryč Aneb ja se říká, co tě nezabije, to tě posílí..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 13. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2018 Co palec? Neomrz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 13. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2018 Pěkný výlet a super report, prst v pohodě ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 13. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2018 afri vyfoť černej zmrzlej palec ...... hned ...... to tu eště nebylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. srpna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2018 (upraveno) Co palec? Neomrz?Lehce...namočili mě ho na chatě do vlažné vody s nějákým lektvarem a vypadá že sleze jenom nehet. Bolí jak sviňa, kulhám ale prý na řezání to nebude Problém nastal patnáct metrů pod vrcholem na který se dostaneš pouze úzkou průrvou kde uvízli tři horolezci, nemohli ani dolů ani nahoru. Nastoupila taková menší záchranná akce. Já se tedy neůčastnil ale dvě hodiny jsem tam seděl na bobku a mrznul šíleným způsobem. Někteří to zklamní obrátili, my jsme s kamarádem vydrželi. Já tedy už skoro bulel, že chci dolů ale kamarád mě psychicky hodně podržel. Za vrchol děkuji pouze jemu.... Upraveno 13. srpna 2018 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. srpna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2018 afri vyfoť černej zmrzlej palec ...... hned ...... to tu eště nebyloMyslím že není co fotit, protože není nic vidět, bylo by to pouze zklamání, pro mě radost veliká :-) Ono by bylo zapotřebí daleko větší zimy aby to ten prst odgrádovalo, ale první zkušenost není úplně příjemná.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 13. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2018 Neboj, ak bol naozaj omrznutý, zachvíľu ozaj bude čo fotiť :-) Fotky parádne, pekná akcia. Závidím. Koľko ste tam mali stupňov? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se