Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Petr mě zase na nějaký čas hodinkově saturoval. Za což mu patří velké díky. Konečně jsme mohli popovídat u kávy..., jak jinak než o hodinkách..a slíbit si, že časem určitě nejaké další vzájemné obchody proběhnou. Naprostá spokojenost!

• Odpovědi 111
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tak jsme si zase zaobchodovali. Petr je nebezpečný hodinkomaniak. Než jsem se nadechl připravil mě o moje milované hodinky. Moc děkuji za pokec a budu se těšit na další setkání. ;-)

• po 2 týdnech...
  • po 3 týdnech...
Odesláno

I u mne proběhl obchod v duchu předešlých příspěvků. Řemínek byl odeslán, ještě než jsem stačil zaplatit. Moc děkuju.

Odesláno

S Petrem první obchod  - super rychlá domluva, pár SZ a zásilka dorazila, rychle a v pořádku.

Děkuji a doporučuji :smile_anim:

• po měsíci...
Odesláno

Opet diky Petrovi za pohodovou transakci pri kave. Musim rict ze Petr ma skvelej vkus jak na reminky (ktery jsem od nej koupil) tak na hodinky ( na ktery bohuzel zatim nedosahnu financne) ale aspon si muzu prohlidnout vzdycky nejakej novej kus :-)

• po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Návštěvník dlubix
Odesláno

Petr je borec. Bjeskovej deal, výborná domluva. Mohu jen doporučit.

• po 2 týdnech...
  • po 5 týdnech...
Odesláno

S Petrem jsem žádný obchod nerealizoval, ale zaslouží si díky svému přístupu a nezištné ochotě pomoci jednoznačně pozitivní hodnocení! Stálo ho to čas, úsilí a jistě i další zdroje a nemusel a pomohl! Je to kanón!

Odesláno

Díky za bezproblémový a rychlý obchod, příjemný pokec a možnost pot?žkat si krásné hodinky...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...