Marcus Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2014 Díky.Jestli se ti líbí, tak není co rozmýšlet a jdi do nich, opravdu stojí za to.Co se týká ženské ruky, tak pozor na tu velikost. Průměr hodinek je sice jenom 37,7 mm, ale působí poměrně velkým dojmem. Takže doporučuju vyzkoušet.A vzhledem k tomu, že přímo výrobce dává na dámské Max Billy světle modrý řemínek, určitě by to šlo. http://www.hodinky-junghans.cz/spolecenske-hodinky-junghans/3050006-junghans-0474254-max-bill-damen-4000897388133.html Samotná kombinace bílého ciferníku, stříbrných indexů a černého potisku, dává prakticky nevyčerpatelné možnosti barevných kombinací.Já ale zůstanu u elegantního, tmavě hnědého řemenu.
Marcus Odesláno 11. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2014 večerní ciferník s nádechem slonové kosti
zarkow Odesláno 22. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2014 krásná elegance, tichá závist :-)
Marcus Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Odesláno 22. února 2015 Pokud se nemůžete rozhodnout, kterou variantu modelu Handaufzug vybrat, budete to mít ještě těžší, protože Junghans přichází s novinkou s modrým číselníkem.Zdroj + další letošní novinky: http://www.junghans.de/en/junghans-news-press/artikel0/170/News/detail.html
redd Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Odesláno 22. února 2015 Junghans jede, moc hezky, i dalsi letosni novinky.
Držák Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Odesláno 22. února 2015 No to je nádhera. Na tmavý cifr s ručním nátahem jsem si říkal, že počkám. Teď ještě vědět, kdy se to dostane u nás ke koupi?
Marcus Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Odesláno 22. února 2015 Zeptej se zakladatele vlakna, MarvinaX. A nebudes to mit daleko.
tano Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Odesláno 22. února 2015 Obe varianty jsou skvele, je se proste na co divat. Je to prijemne videt jine druhy hodinek a ne stale 2-3 typy dokola s ohledem na likviditu.
A_J Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Odesláno 22. února 2015 Modrý cifr má prostě šmrnc, super (a ty agendy jsou taky parádní).
MarvinX Odesláno 22. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 22. února 2015 Jen tak v rychlosti. Před dvěma dny vše viděno na vlastní oči v Mnichově na Inhorgentě. Junghans pokračuje v rozšiřování barevných variant stávajících modelových řad a myslím, že se letos zadařilo Markusem zde uvedená modrá varianta Meister Handaufzug je krásná, modrá je opravdu temná. Podroné info o nových modelech včetně cen a dostupnosti sem dám během 14 dnů až budu mít všechny informace pohromadě.
Marcus Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Odesláno 22. února 2015 Nedá mi to, musím se s vámi podělit o dnešní dojmy.Napíšu to sem, protože to sem tematicky spadá a pravděpodobně to tu nebude číst nikdo, koho by se to nějak dotklo. Je to taková interní záležitost mezi námi chlapci a děvčaty, kteří mají kladný vztah k Junghansu.Když jsem vybíral společenské hodinky (něco málo o tom je v chlubícím vlákně) došlo i na konfrontaci mezi Junghans (Meister Handaufzug), Frederique Constant (Index Automatic, Classics Automatic nebo Slimline Automatic) a Maurice Lacroix (Date Automatic, Masterpiece Petite Seconde), ze které vyšly vítězně Junghans.Kandidátů bylo víc, ale píšu záměrně o těchto dvou konkurentech, protože dnes jsem měl po 4 měsících možnost je znovu srovnat na živo. Junghans jsem měl na ruce a FC a ML byly v nabídce jednoho hodinářství, do kterého jsem dnes zašel.To, co jsem viděl mě jenom utvrdilo v tom, že jsem zvolil správně. S odstupem času to vnímám ještě citlivěji, protože už mám Junghans dobře nastudované z blízka.Frederique Constant se mi dnes zdály naprosto nevýrazné hodinky. Na první pohled hezké, ale jako kdyby bez duše. Například řada Slimline Automatic, která se mi velice líbila, má naprosto katastrofální ručky, které ty hodinky úplně zabíjí. Index Automatic jsou na tom ve všech směrech lépe, ale nemůžu se zbavit pocitu, že tomu chybí něco navíc.Maurice Lacroix to u mě po dnešku projel definitivně. Neumím to nijak racionálně vysvětlit, ale ta značka mi přijde celá uměle vykalkulovaná a jejich cenové politice moc nerozumím. Prostě ne. Junghans u mě vyhrál i proto, že za rozumné peníze nabízel jako jediný ruční nátah s mimostřednou vteřinovkou. Ale i kdybych se zaměřil jen na design, úroveň zpracování a takové to nezbytné, abstraktní, osobní kouzlo, je Junghans úplně někde jinde, než FC a ML.(Jsou to samozřejmě mé subjektivní názory a pocity, ale pevně si za nimi stojím. Pokud jste to celé přečetli, děkuju za pozornost).
Akam Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Odesláno 22. února 2015 V 22. 2. 2015 v 0:06, Marcus napsal: Pokud se nemůžete rozhodnout, kterou variantu modelu Handaufzug vybrat, budete to mít ještě těžší, protože Junghans přichází s novinkou s modrým číselníkem.Zdroj + další letošní novinky: http://www.junghans.de/en/junghans-news-press/artikel0/170/News/detail.html 2015_02_Meister_Handaufzug_027_3504_00_Beauty_02.jpgty hodinky mají charisma......čoveče nádhera.......
Ondoni Odesláno 23. února 2015 Nahlásit Odesláno 23. února 2015 Ta modrá je úžasná. Kdyby se dělaly i s tím šedým cifrem jako Agendy, tak do nich bez rozmýšlení jdu
Ohm-Aztec Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Odesláno 25. února 2015 Zdroj: http://www.masterhorologer.com/2015/02/junghans-meister-collection-new-versions.html
MarvinX Odesláno 9. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 9. března 2015 Slíbil jsem, že sem hodím podrobnější info o nových modelech Junghans Meister Handaufzug a sliby se mají plnit, takže... Zatím jsou pro letošní rok dva nové modely hodinek z řady Junghans Meister Handaufzug: Junghans 027/3503 Meister HandaufzugŠedo-černá varianta číselníku (možná by se dala definovat jako hodně tmavá šedá nebo naopak světlejší černá)Černý kožený řemínek s černým prošitímOcelové pouzdro Junghans 027/3504 Meister HandaufzugModrá varianta číselníku (už zde uveřejněné foto)Hnědý kožený řemínek s hnědým prošitímOcelové pouzdro Dostupnost obou modelů je zatím stanovena na 06/2015, cena 31.900,-Kč. Bohužel kromě výše uvedené fotografie modrého modelu jiné fotky zatím nejsou a určitě nebudou dříve než po Basileji. Tak zatím alespoň pár mých osobních dojmů. Šedo-černá varianta moc hezká, tomuto typu hodinek velice sluší a jsem rád, že Junghans vyslyšel naše volání po tmavém modelu. Pro mě by šedo-černá mohla být o malinko více černá a bylo by to ještě lepší, ale to je jen věc osobního vkusu. I tak velice podařené hodinky. No, mým favoritem je model Meister Handaufzug 027/3504 s modrým číselníkem a hnědým řemenem. Modrý číselník má nádherně temnou barvu, tu naprosto správnou a jedinou možnou modrou barvu a hnědý řemen dojem z hodinek jen podtrhuje. Tož zatím vše a po Basileji už sem konečně hodím info o všech novinkách firmy Junghans.
Hasňa Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Odesláno 9. března 2015 Na tech poslednich par fotkach tady, to jsou fakt prenadherne hodinky.
MarvinX Odesláno 9. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 9. března 2015 Hasňa: Máš pravdu, modré Meister Handaufzug a pak také Meister Agendy s tmavě šedým číselníkem a světle šedými subčíselníky jsou v reálu naprosto skvělé hodinky, je radost se na ně dívat. A to nás ještě čekají zajímavé pánské modely Meisterů a Max Billů a hodně povedené dámské Max Billy v živých barvách a ještě pár dalších hodinek, které podle mě vytvářejí letos nejpovedenější novou kolekci Junghansu za posledních několik let.
Georgeisin Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Odesláno 11. března 2015 No ty ale sou perfektní V 25. 2. 2015 v 9:52, Ohm-Aztec napsal: Zdroj: http://www.masterhorologer.com/2015/02/junghans-meister-collection-new-versions.html
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se