Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Tak dnes jsem udělal novou objednávku na holení a přihodil do košíku  toto.... Jelikož už mám nějak plné zuby těch pánských parfému neparfému ...
06034.1000.jpg

Má s touto kolínskou od Taylor-u někdo zkušenost ??? 

Upraveno uživatelem Lobber
  • po 4 týdnech...
  • po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Taky se mi líbí. A hlavně mám pocit, že ty lidi tam tomu rozumí. Nedávno spustili i e-shop.

Tak tato informace byla vzhledem k blížícím se Vánocům a přání manželky na parfém velmi užitečná. Objednávka včera 17:29 a dnes na palubě kurýra, to teda čumím. Obdržené vzorky super, to se bude utrácet :D

• po 2 týdnech...
Návštěvník maxipesfik
Odesláno

Voní mi to. To stačí, se zbytkem ti nepomůžu. Když ti květnatě popíšu vůni, co mi to připomíná atd. fakt by ti to pomohlo? Není lepší si to očichat sám?

Odesláno

Voní mi to. To stačí, se zbytkem ti nepomůžu. Když ti květnatě popíšu vůni, co mi to připomíná atd. fakt by ti to pomohlo? Není lepší si to očichat sám?

Teda si borec, umis zkopirovat opakovane nicnerikajici odkaz z netu a vlozit ho sem bez jakehokoliv komentare ci nazoru. Z tebe bude google a ostatni vyhledavace brzy na prasky, ze jim zkasis byznys :-)

Opovrhuji takovymi jako si ty :-(

Odesláno

Tak tato informace byla vzhledem k blížícím se Vánocům a přání manželky na parfém velmi užitečná. Objednávka včera 17:29 a dnes na palubě kurýra, to teda čumím. Obdržené vzorky super, to se bude utrácet :D

Joo, Ingedients, to je spatna volba, pokud chces setrit :D.

Ja objednaval ve stredu vonny svicky pro zenu a naky samply, taky odpolko, a druhej den jsem je mel po obede na stole. Fofr.

Odesláno

Tesne pred Vanoci me zaujala vune Dior Sauvage. Mam od Diora Homme Cologne a co se tyce vydrze tak to je propastny rozdil ve prospech Sauvage. Opravdu po dlouhe dobe neco co mi sedlo.

Odesláno

Sauvage má hodně rozporuplný hodnocení a spousta lidí na ni nedá dopustit. Zkoušel jsem ji několikrát, ale na chuť jsem ji pořád nepřišel.

Odesláno

Tesne pred Vanoci me zaujala vune Dior Sauvage. Mam od Diora Homme Cologne a co se tyce vydrze tak to je propastny rozdil ve prospech Sauvage. Opravdu po dlouhe dobe neco co mi sedlo.

Romane, já to mám přesně opačně. Sauvage je na mě "dost nasládlá" (pokud jde o tu, co na ni dělá kampaň Depp) a nevydrží, ovšem citrusy v Homme Cologne jsou TOP.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...