Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ja mam citrusy docela rad, ale je fakt ze vetsinou moc nevydrzi. Citrus s vydrzi (naprosto neuveritelnou >=12h ) je treba Perseus od Parfums de Marly. 

Jinak mam na leto rad Mecanique de Desire, nebo Neroli ad Astra oba od Pierre Guillaume. Oba mi vydrzi cely den

• Like 1
Odesláno
před 12 minutami, AndyAaron napsal:

Borci, leto se blizi a ja bych uvital nejake tipy na letni parfemy.
Rad bych se vyhnul citrusum, protoze mi prijde, ze ty prd vydrzi. V tomhle me ted strasne zklamal Aventus. Dokazu si predstavit nejake stredomori, mozna drevite tony. Neco zajimaveho, se silnejsi projekci (at to na sobe citim), co vydrzi aspon pracovni den 8-10h.
V soucasne dobe mam Lalique White, ten je takovy zvlastni a hodne jemny. Pak mam jeste Encre Noire Sport. Ten mam hodne rad a v podstate splnuje moje podminky, ale rad bych zkusil neco noveho do komba. Obecne parfemy od Lalique mi prijdou zajimave a za par korun. Mam i drazsi parfemy, ale ne vzdy je vetsi cena zarukou lepsiho parfemu.
Mam tu treba jeste Sauvage a Explorera, ty mi prijdou fajn ted na jaro.
Bud rad za jakekoliv tipy at muzu neco vyzkouset. Dik!

Hele, budu se asi opakovat, ale zkus tu Ultimu Storia ;) Je to citrus, ale rozhodně vydrží dost dlouho, Středomoří tam máš jak vyseknuté (kvůli tomu to miluju) a dřevité je to taky.

Maximálně ti to po vzorku nesedne…ale já hledal právě něco letního, co vydrží déle než dvě hodiny…a tady je :)

• Like 1
Odesláno
před 15 minutami, AndyAaron napsal:

Rad bych se vyhnul citrusum, protoze mi prijde, ze ty prd vydrzi. V tomhle me ted strasne zklamal Aventus. Dokazu si predstavit nejake stredomori, mozna drevite tony. Neco zajimaveho, se silnejsi projekci (at to na sobe citim), co vydrzi aspon pracovni den 8-10h.
V soucasne dobe mam Lalique White, ten je takovy zvlastni a hodne jemny. Pak mam jeste Encre Noire Sport. Ten mam hodne rad a v podstate splnuje moje podminky, ale rad bych zkusil neco noveho do komba. Obecne parfemy od Lalique mi prijdou zajimave a za par korun. Mam i drazsi parfemy, ale ne vzdy je vetsi cena zarukou lepsiho parfemu.

Oba lalique za mě super. Z dalších třeba amouage decision nebo purpose, mfk amyris, sospiro vibrato. Amouage výdrž splňuje, ty další s privrenim oka taky

• Like 1
Odesláno
Jeste takovej point mimo. Jak tu KFL kdysi sepsul parfemy od Filippo Sorcinelli - Opus1144 nebo Contre Bombarde, tak za me jsou tyhle dva totalni pecky na obdobi adventu default_smile.gif

Ja je nesepsul, jen ve mne nezanechaly extra dojem, pokud si vzpominam. Na rozdil od jinejch znacek nemam k FS zadnou zast .

Ad letni - ja se ted potreti vratil ke Ganymede od Barrois, obcas na stridacku s B683 (tataz znacka) a prijdou mi obe na leto super.

A pak Fuego Futuro, Sol Salgado nebo Grand Beau od Thomas De Monaco taky fajn volba. Psal jsem tu o nich pred 2 rokama. Ultima je super taky, ale mne prijde po 10 minutach fakt damska.
  • Like 1
Odesláno
před 23 minutami, AndyAaron napsal:

Oba Lalique mám a jsou šupa. 
Za mě teda klasický Issey, pokud mohu se svou špetkou do mlýna. 

• Like 1
Odesláno
před 10 minutami, KFL napsal:

Ad letni - ja se ted potreti vratil ke Ganymede od Barrois, obcas na stridacku s B683 (tataz znacka) a prijdou mi obe na leto super.

A pak Fuego Futuro, Sol Salgado nebo Grand Beau od Thomas De Monaco taky fajn volba. Psal jsem tu o nich pred 2 rokama. Ultima je super taky, ale mne prijde po 10 minutach fakt damska.

Za to se postavím. 👍👍.

• Dát hlas 1
Odesláno
Před hodinou, Karussell napsal:

Ganymede je topovka celorocne. Pak na leto muzu doporucit jeste Bamboo Harmony od Kiliana a nebo Sel d’Argent od BDK.

Bamboo harmony byl dlouho favorit, bohužel po hodině nebylo cítit nikdy nic…krásná vůně, nicméně slabá výdrž🤷‍♂️

Odesláno

Z designers jsem chtěl doporučit D&G Light Blue Eau Intense, ale ti lumpové ho přestali vyrábět. 😮

V podobném stylu jako Ganymede (stejný parfumér) je Kenzo Pour Homme EdP, které má nukleární projekci a výdrž. Ani ostatní verze nejsou k zahození, ale ty nemám tak ozkoušené.

• Like 1
Odesláno

Ešte vyskúšaj nové vône od Aqua di Parma Buongiorno a tie dve Riservy. Gritti Super Nova alebo Pomelo Assoluto majú tiež super výdrž. Obe značky, známe skôr svojimi 30min vôňami u noviniek docela dosť zapracovali na výdrži.

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odesláno

Z mne neznámeho dôvodu mi nejde doplniť predchádzajúci príspevok.

Pridám Town and Contry od Clive Christiana, tiež super na leto. Lacnejšia obdoba je Viola od Sospiro (čierny 75ml flakón), ale tam mi chýba taký ten "drive/iskra", čo má CC.

• Like 1
Odesláno
před 5 hodinami, koveras napsal:

Ešte vyskúšaj nové vône od Aqua di Parma Buongiorno a tie dve Riservy. Gritti Super Nova alebo Pomelo Assoluto majú tiež super výdrž. Obe značky, známe skôr svojimi 30min vôňami u noviniek docela dosť zapracovali na výdrži.

Mám moc rád Fico di Amalfi, ale to zrovna nevydrží, no. 😀

Odesláno

Dorazil jsem domu a davam si to do svoji tabulky. Tak si dovolim jeste par reakci:

@nazdarhodiny Od PdM jsem vyzkousel Percival a ten se mi libil a mel i vydrz. Pak jeste Greenley, ale tam byla vydrz nic moc. Mrknu na toho Perseuse.

@Bukoowsky Utlima Storia vyzkousim, vypada to slibne. Citrusy jsou ok, pokud maji vydrz. Z toho, co jsem zkousel to nebylo nic moc, tak proto jsem puvodne psal, ze se jim radsi vyhnu.

@KFL - Fuego Futuro koukam, ze uz na seznamu k vyzkouseni mam, asi z toho, jak jsi to psal minule. Takze nezbyva nez poridit vzorek :) Jinak to sepsul jsem mel napsat od uvozovek. Kdyz jsem napoprve poridil vzorky, tak jsem mel asi podobne pocity jako ty. Jenze pak se to ve mne nejak rozlezelo, mozna jsem i zestarnul a najednou mi to proste prijde uplne bozi v obdobi pulka listopadu - vanoce :D 

@Hans99 - "klasicky Issey" - muzes se prosim trochu vic rozepsat ktery konkrente. Neznam to a kdyz napisu na fragrantice "Issey", tak mi to najde spoustu ruznych veci.

• Like 1
Odesláno

Pokud muzu pridat neco z designeru, tak muj top je acq elixir… vydrz super. Jen se musi koupit za 2-2.5, retail za 4 je nonsense

• Dát hlas 1
Odesláno
před 8 hodinami, Hans99 napsal:

Základní klasika :

Issey Miyake L´Eau D´Issey Pour Homme 

Souhlas….ale já několik let zpět, díky dlouhodobému užívání, jsem si vytvořil silnou averzi a skončil jako bytová vůně na co nejrychlejší vypotřebování

Odesláno
před 2 hodinami, Humanzero napsal:

Souhlas….ale já několik let zpět, díky dlouhodobému užívání, jsem si vytvořil silnou averzi a skončil jako bytová vůně na co nejrychlejší vypotřebování

Tak to se samozřejmě může stát.

Já to "prostříkávám" třeba výše zmíněnými Laliqui anebo Aventem , popřípadě GITem By Rei, ze "sousedního" voňavého fóra.

Odesláno

Duran Duran, druhy stupeň základnej školy, to boli casy :) podla opisu môže byť fajn, ale do jesene času dosť...

NeoRio is back in the spotlight

When Xerjoff and Duran Duran collaborated together as part of Xerjoff Blends, the goal was to create a scent that captured the band’s boundless energy. With an opening burst of candied fig, a splash of rum and a heart of sweet maple syrup, NeoRio became that perfume. Available in four vibrantly coloured flacons, NeoRio is a bold olfactory embodiment of Duran Duran’s lively spirit. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...