whoelse Odesláno 2. května 2013 Nahlásit Odesláno 2. května 2013 Zkoušel někdo Halston Z-14 Eau de Cologne ? Asi koupím na amazonu...
Jakub Štefka Odesláno 2. května 2013 Nahlásit Odesláno 2. května 2013 Tuhle záležitost jsem si chtěl koupit, ale test na ruce nedopadl dobře, cosik mi tam sm.dělo, že to řeknu na ostro.Paní mi v pafrumerii říkala, že tohle buď chlapi milujou anebo nesnášejí, patřím k té druhé skupině.Ale proti gustu...Jo, to máš pravdu - je to hodně specifický, buď anebo...
misoo Odesláno 2. května 2013 Nahlásit Odesláno 2. května 2013 (upraveno) fuha jake vlakno... na tieto veci si moc nepotrpim, takze uz par rokov to iste... Upraveno 2. května 2013 uživatelem misoo
montemar Odesláno 16. května 2013 Nahlásit Odesláno 16. května 2013 tak jsem koupil synovi k narozkam balicek z daglesu - avengers serii, kapitan amerika pena, iron man sprchac.... mydlo s pumpickou, balzam na rty.. toaletni vodu jsem nebral, ac mi ji (krasna) slecna prodavajici nutila a ja ji odbyl slovy 'v sesti letech mi to prijde brzo, aby se vonel do skolky..' .. no a syn mi rika 'tos mel vzit, tatí..'
Sphinxx Odesláno 17. května 2013 Nahlásit Odesláno 17. května 2013 No nekecej, tohle je vlákno přesně pro mě . Koukám, jaká je zde obliba. Já jsem na parfémy doslova ujetý a používám tyto vůně. Dior Homme Sport Cologne - teď novinka - doslova pecka!!!Chanel Allure Homme Sport Cologne - dost podobná, jako Dior - do citrusů.Dior Higher White - nejoblíbenější vůně.Paul Smith Optimistic - taky super, ale nabízí jej pouze Sephora.Armani Sport Athlete - taky hodně svěží, ale limitka na léto. No a kdo má rád sladké vůně pro přítulku, tak doporučuji. Cokoliv od Escada - ty limitky, teď poslední Cherry in the Air - pecka! Cacharel - Amor, Amor - červený, YSL - Manifesto no a pak pecková vůně Dior J´adore Gold, případně DKNY - zelené jablíčko . Vůněmi jsem fakt posedlý a docela na tom ujíždím a to nejsem žádný "metrouš" .
ondrej80 Odesláno 17. května 2013 Nahlásit Odesláno 17. května 2013 tak to ja konzerva Mexx Man. Sphinxx... dobre ty :-D
Filip.J Odesláno 17. května 2013 Nahlásit Odesláno 17. května 2013 Mno, ve mně pořád hlodá, že až vypotřebuju ten Cool Water, že ten Homme Sport od Diora přece jenom zkusím...
F.B. Odesláno 17. května 2013 Nahlásit Odesláno 17. května 2013 Jee, že som ja toto vlákno dlho prehliadal :-) I ja si ulietavam na voňach, a momentálne "točím" dokola hlavne tieto 4: Givenchy Pí Hermes Terre D'Hermes Dior Fahrenheit Absolute Elizabeth Arden Mediterranea --- jj, tá je síce dámska, ale ja si občas i medzi dámskymi nájdem takú, ktorá mi sedí F.
Hasňa Odesláno 17. května 2013 Nahlásit Odesláno 17. května 2013 Abercombie Fitch ted resi tezkou image damage.
Miraclei Odesláno 18. května 2013 Nahlásit Odesláno 18. května 2013 Můj poslední přírůstek je Cristalle Eau Verte Chanel , je vážně povedená a mám ji moc ráda. A pro Vás, kteří vzpomínají na Envy od Gucci a hledají za něj náhradu, našla jsem krásnou vůni a to Pal Zileri Sartoriale . Cítím v ní jak ukončený Gucci Rush, tak právě zmiňovanou Envy. Dá se pořídit za "hubičku" a už proto rozhodně stojí za vyzkoušení.
Sphinxx Odesláno 20. května 2013 Nahlásit Odesláno 20. května 2013 Aááááá koukám, že nějsem sám :D . BTW - toho Diora velmi vřele doporučuji, dlouho vydrží a voní nádherně po citrusech. Jedním slovem pecka!
F.B. Odesláno 20. května 2013 Nahlásit Odesláno 20. května 2013 Ak jo, tak jo :-) nie si tu veru sám .-) tak tak...ten Dior je klasika. Vobec moj prvy parfem, skutočny...sice to bol vtedy ten prvy, Fahrenheit (bez Absolute :-)...ale v podstate to u mňa rozbehol. F. Aááááá koukám, že nějsem sám :D . BTW - toho Diora velmi vřele doporučuji, dlouho vydrží a voní nádherně po citrusech. Jedním slovem pecka!
Sphinxx Odesláno 21. května 2013 Nahlásit Odesláno 21. května 2013 Hele od Diora fakt můžu Higher, bohužel moc dlouho nevydrží, a pak právě Homme Sport Cologne a klasický Homme Sport. K obleku příležitostně Savage, ale fak jen 3x do roka. Tím jsem chtěl napsat, že Fahrenheit nebo Fahrenheit Absolute mi moc nevoní a to z toho důvodu, že u klasického Fahrenheita je miliarda kopií a už se to naučili docela dobře, zase na druhou stranu je to vůně, kterou okamžitě poznám jako třeba Armani Aqua D.
simon_magus Odesláno 22. května 2013 Nahlásit Odesláno 22. května 2013 kde v CR/Rakousku koupit neco, co neni od pseudo/mega firem jako armani, dior .... a puma?Nejaka lokalni obdoba tohoto http://www.lessenteurs.com
F.B. Odesláno 22. května 2013 Nahlásit Odesláno 22. května 2013 Hele od Diora fakt můžu Higher, bohužel moc dlouho nevydrží, a pak právě Homme Sport Cologne a klasický Homme Sport. K obleku příležitostně Savage, ale fak jen 3x do roka. Tím jsem chtěl napsat, že Fahrenheit nebo Fahrenheit Absolute mi moc nevoní a to z toho důvodu, že u klasického Fahrenheita je miliarda kopií a už se to naučili docela dobře, zase na druhou stranu je to vůně, kterou okamžitě poznám jako třeba Armani Aqua D.Jo, to s tými kópiami je pravda. Spomínam, 2006, keď ma na parkovisku v TT oslovili nejaké cigánky, či nechcem voňu. Vytiahli iba 2 druhy:Lacoste Essential, a Dior Fahrenheit. Má pravdu...je to tak.Ja mám dúfam origoš...no, aspoň tak vonia teda. F.
Miraclei Odesláno 23. května 2013 Nahlásit Odesláno 23. května 2013 kde v CR/Rakousku koupit neco, co neni od pseudo/mega firem jako armani, dior .... a puma?Nejaka lokalni obdoba tohoto http://www.lessenteurs.com Včera mi došel nový katalog z Fannu s nabídkou na http://hauteparfumerie.cz/O_nas , pokud máš spád na Prahu, Brno či Ostravu, vyzkoušej a dej vědět.Jinak např. Creed jsem viděla v Parndorfu. Pak mám ještě jeden tip a to na arabský parfémy. Nevím jestli je možno vůně někde vyzkoušet, ale dají se koupit vzorečky.
nividic Odesláno 21. června 2013 Nahlásit Odesláno 21. června 2013 fajne vlakno... léto:nautica competition - sice trochu unisex, ale zajímavá věcferragamo PH jaro/podzim:burrberry the beat - totální pecka zima:dsquared2 potion - nevtíravý, ale tne do živýhopal zileri uomo - jemná italská klasika pro citlivé vočmany
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se