Návštěvník maxigabrielg Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Odesláno 1. května 2015 tak som to aj bral:-)
Roubass Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Odesláno 1. května 2015 tak som to aj bral:-)Ono to potěší, voňavek není nikdy dost, ale zažil jsem, kdy mi lidi dali nějaké úplně nové a uchytili se až tak, že si je kupuju pravidelně
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Odesláno 1. května 2015 nastastie my mame v redakcii spusty roznych reklamnych kusov, tak tam si skusam spoluzitie s novym tovarom
Freelander Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Odesláno 1. května 2015 (upraveno) Po velmi dlouhe ceste,jsem objevil Loewe7 a jsem konecne spokojeny Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 1. května 2015 uživatelem Freelander
Návštěvník maxipesfik Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Odesláno 1. května 2015 http://comme-des-garcons-parfum.com/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník maxipesfik Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Odesláno 1. května 2015 http://www.panskapasaz.cz/obchody/knize Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Odesláno 12. května 2015 ako som cakal na Taru, pokecal som s predavackou v parfumerii na Chodove a asi som ju zaskocil svojim vzhladom a zaroven prehladom - nejak jej to asi nesedelo ( nedivim sa...)
laskajefajn Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Odesláno 25. května 2015 Dnes jsem zkoušel toto a je to krásná alternativa Dioru.Po dlouhé době mě to oslovilo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Roubass Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Odesláno 27. května 2015 Dnes jsem zkoušel toto a je to krásná alternativa Dioru.Po dlouhé době mě to oslovilo.A kde to mají? Douglas/Sephora?
Povidláček Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Odesláno 27. května 2015 Já jsem docela dost zvědav na toto. Na fragrantice to ale sepsuli, hlavně kvůli tomu, že špiní dobré jméno klasiky a snaží se vymýšlet nové flakony s původním názvem aby rejžovali prachy. Neviděl jste to už někdo na krámě? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
laskajefajn Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Odesláno 27. května 2015 (upraveno) Roubass: tady http://eshop.marionnaud.cz/boucheron-quatre-edt-for-men-100ml.html Sephora k mému údivu to nemá a ani to nenabízi. Upraveno 27. května 2015 uživatelem laskajefajn
igor261069 Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Odesláno 27. května 2015 Povidláček: viděl na letišti na islandu a zkoušel a docela se mi zamlouval. Asi do něj půjdu.
laskajefajn Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Odesláno 29. května 2015 Nedalo se tomu odolat...ani jsem nepočkal na let do SAE když musíš tak musiš... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
milomac Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 Tak dlouho jsem chodil vybírat, až jsem nakonec dneska vybral tohle.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
KFL Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 (upraveno) Nesnasim to tu. Sice mam doma asi 15 ruznejch vonavek, ale to mi nezabranilo dovezt si z vyletu Grey Vetiver od Forda . A je to bezva vune. Upraveno 10. července 2015 uživatelem KFL
ivan_989 Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 Nesnasim to tu. Sice mam doma asi 15 ruznejch vonavek, ale to mi nezabranilo dovezt si z vyletu Grey Vetiver od Forda . A je to bezva vune.Tak to teda je ! Kym som ju objavil skusill som asi 15 testerov ale ta cesta pokusov sa oplatila, vona sa mi fakt ohromne pozdava.
Návštěvník Radius Odesláno 12. července 2015 Nahlásit Odesláno 12. července 2015 Jenom takovej dotaz - proč to nekupujete v eshopech za polovinu nebo minimálně o třetinu?
laskajefajn Odesláno 12. července 2015 Nahlásit Odesláno 12. července 2015 Protoze nejsem tak bohaty abych kupoval levne veci...a ted vazne. Dvakrat se mi stalo kdyz jsem porovnaval stejne vune napriklad z letiste a z eshopu - nemuzu si pomoct ale ta z letiste jakoby mela silnejsi koncentraci a tim padem vydrz. A dalsi vec coz neni z me hlavy ale od kamaradek tak zmena barvy parfemu zhruba po pul roce jakoby zakalena prej. Kazdopadne nerad kupuju zajice v pytli a radeji mam osobni kontakt se kterym muzu popovidat o nabizenem "produktu"
Návštěvník Radius Odesláno 12. července 2015 Nahlásit Odesláno 12. července 2015 (upraveno) Aha, tak ten třetí důvod beru. Abych nebyl OT, tak to Quatre od Boucheronu taky doporučuju, je to bomba. Dior jsem nezkoušel. Upraveno 12. července 2015 uživatelem Radius
Bob Odesláno 12. července 2015 Nahlásit Odesláno 12. července 2015 Je ted jedu Chanel Allure Sport, Bleu de Chanel, Dior Homme Sport a YSL HommeVse z eshopu, zejmena el nino a parfums.cz a bez jedinyho problemu uz dlouhy letaTa lepsi vune v krame je jen placebo efekt, proste si tu cenu musis oduvodnit :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se