Marfael Odesláno 3. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2016 A čerstvě nově na poličce monentálně No.1 Chanel platinum egoiste. Docela kořeněná, ale jedinečná vůně, za kterou se ženy otáčí jak za žádnou jinou co jsem měl:-). Potvrdila to i páteční akce ve společnosti, takže doporučuju. Výdrž, řekl bych, nadprůměrná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2016 Vážení, z toho, co jsem zatím zkusil, mi nejvíc seděla Cool Water od Davidoffa. Nevíte někdo o něčem podobném, co by ale bylo trochu mužnější, víc kořeněné? Ale fakt jenom trochu, chci lehkou, nevtíravou, "nerušící" vůni, akorát ta Cool Water je přece jenom dost květinová. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2016 Vime mame asi stejny vkus pane. Me alternativy jsou: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2016 Díky Tano, půjdu to očichat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2016 V sobotu jem v Sephoře očuchal několik parfémů a nejvíc mi asi sednul Yves Saint Laurent L'homme. Hodně příjemná, nevtíravá vůně, spíš méně kořeněná. http://www.sephora.com/l-homme-P180727?skuId=1668896 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2016 Díky Tano, půjdu to očichat V poho, ja stale hledam ale je to tezke. Bud to stoji dardu, nebo to stoji za ...Vzhledem, ze spotrebuji 200-300 ml za mesic min. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2016 V poho, ja stale hledam ale je to tezke. Bud to stoji dardu, nebo to stoji za ...Vzhledem, ze spotrebuji 200-300 ml za mesic min.???????300ml?????mesic????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolas Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2016 V poho, ja stale hledam ale je to tezke. Bud to stoji dardu, nebo to stoji za ...Vzhledem, ze spotrebuji 200-300 ml za mesic min.To používáš místo sprcháče ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2016 Jo kluci, vyjde to levneji volove . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2016 No ty vole, s tebou jet v autě tak se mi točí hlava už v Říčanech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2016 No ty vole, s tebou jet v autě tak se mi točí hlava už v Říčanech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2016 Tak to já to zase s voněním nepřeháním, ale ta Rexona, to prostě není ono. Že to bude dražší, OK, když to bude stát za to... Ten Davidoff mi fakt dokázal zvednout náladu, ale chci zkusit ještě něco trochu jiného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2016 Tak to já to zase s voněním nepřeháním, ale ta Rexona, to prostě není ono. Že to bude dražší, OK, když to bude stát za to... Ten Davidoff mi fakt dokázal zvednout náladu, ale chci zkusit ještě něco trochu jiného.Pak pisni, jak Ti to vonelo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2016 ???????300ml?????mesic????? Tsss , já mám na měsíc 150-200 ml ... furt to musím cejtit ... spotřeba velká, pro tohle mám pochopení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2016 Tsss , já mám na měsíc 150-200 ml ... furt to musím cejtit ... spotřeba velká, pro tohle mám pochopení.Diky Davide . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2016 Tano: Je docela problém v téhle velikosti něco sehnat, tedy něco kvalitního, co vydrží. 150ml+ se toho moc neprodává. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2016 Tano: Je docela problém v téhle velikosti něco sehnat, tedy něco kvalitního, co vydrží. 150ml+ se toho moc neprodává.Ja vim, ja vim ale Azzaro se bezne dela 200 ml a Blvg je 150 ml.Beru skoro pokazde 2x200 ml, zitra mi doruci dalsi zasilku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2016 Já mám od BVLGARI tu, co máš Ty ve 100ml, ale A. Chrome na mě vůbec nedrží .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2016 Já mám od BVLGARI tu, co máš Ty ve 100ml, ale A. Chrome na mě vůbec nedrží ....Zajimave, osobne mi Az vydrzi dele to bvl jsem bral ve 150 ale uz to chce zmenu U A je vyhoda, ze to malokdo zna a neni provarenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazzi Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2016 Caron Pour Un Homme můžete koupit i v 750ml provedení. Ale je to hodně old fashioned vůně, nic pro slečinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se