Sphinxx Odesláno 5. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2019 Máte někdo zkušenost s tímto: Acqua di Parma (konkrétně s Arancia di Capri) Zatím jsem nezkoušel a chystám se na to. A potom Armani Acqua di Gio Profumo? Jasně, že parfém je subjektivní záležitost, ale Vaše názory mě zajímají. Díky!Radku, AdP, konkrétně Aranci je super, mám rád citrusové vůně s podílem mandarinky. A tady jsem se našel. Předtím jsem měl Varvatos Artisan Aqua, ale moc nevydržel, pak jsem skočil do Bvlgari Aqua Amara, ale stáhli mi ji ze Sephory, takže jsem AdP a fakt pecka. Je to malinko dražší, než výše uvedené, ale fakt super. Jestli Ti můžu doporučit, tak kolekci AdP mají v Sephora na Andělu a myslím, že si určitě vybereš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 5. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2019 Me vonavky z Parmy nesedly, zato sprchac jo. Ale tam sem ted taky presedlal na Hermes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 5. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2019 Terre je velmi dobrej na začátku, po třech hodinách je u mě konec. Ale je to lepší volba než Profumo, nicméně to je člověk od člověka, chce to zkusit nebo koupit malej tester v ampuli za pár korun a vyzkoušet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 5. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2019 ja teda na Armaniho nedam dopustit, ale to je zas uplne jina vune. Hermes Terre je tezka vune, takova arabska az, rekl bych. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 5. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2019 Děkuju za rychlou reakci, pánové. Půjdu vyzkoušet a pak dám vědět. A tebe Davide moc pozdravuji ze Šumavy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 5. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2019 (upraveno) Pro mě je Terre moc těžká, jak píše Sibiř.Jsem na lehčí vůně.Znám jednoho borca z fóra (nebudu jmenovat) a tomu se rozbil flakón s 200ml Hermes Terre v přední příhrádce vozu.A bylo po pitchi, z auta měl rázem arabský burdel. Upraveno 5. srpna 2019 uživatelem marosh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 5. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2019 (upraveno) ja teda na Armaniho nedam dopustit, ale to je zas uplne jina vune. Hermes Terre je tezka vune, takova arabska az, rekl bych.Já měl tohohle a těžký mi nepřišel, ale za boha si nevzpomenu zda to byl parfém nebo EdT ... protože v tom bývá zásadní rozdíl v intenzitě, ale spíš jsem měl EdT. Tehdá mi ho doporučil tuším Zrnič. Tak ještě doplním odkaz: https://www.fragrantica.com/perfume/Herm-s/Terre-d-Hermes-17.html Děkuju za rychlou reakci, pánové. Půjdu vyzkoušet a pak dám vědět. A tebe Davide moc pozdravuji ze Šumavy.Nápodobně, a pak dej vědět. Upraveno 5. srpna 2019 uživatelem Sphinxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 5. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2019 Ja si kupuju jen EdP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 5. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2019 Zkouším LV a voní slušně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 11. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2019 Tak po doručení vzorků a několika dnech testování jsme společně s přítelkyní objednali následující: - Acqua di Parma Mirto di Panarea EDT- Acqua di Parma Arancia di Capri EDT- Hermés Voyage d'Hermés EDT- Hermés Terre d'Hermés EDT- Hermés Le Jardin De Monsieur Li EDT Až mi dojde Creed Green Irish Tweed, tak zkusím jedno z těchto: - Acqua Di Parma Colonia Concentréé Oud nebo Leather. Díky Vám za rady a inspiraci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 11. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2019 Proc EdT? Ja kupuju zasadne EdP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 11. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2019 Mně některý EDT sedí víc, než EDP, i když je třeba se přestříknout. Ale není to v žádném případě pravidlo, protože u spousty parfémů jsem to měl naopak nebo jsem se k EDP stejného parfému "provoněl" časem. Já vím, Sibiři, že máš ten Terre Hermes v EDP, tak uvidíme, zda setrvám u toilette nebo se při dalším nákupu posunu výš . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 11. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2019 (upraveno) Mně některý EDT sedí víc, než EDP, i když je třeba se přestříknout. Ale není to v žádném případě pravidlo, protože u spousty parfémů jsem to měl naopak nebo jsem se k EDP stejného parfému "provoněl" časem.Já to mám úplně stejně, například teď aktuálně u Bleu De Chanel - EdT a EdP nebe a dudy. EdT daleko lepší a může na handry, parfem by měl primárně na kůži. Jinak super volba za AdP Radku! Upraveno 11. srpna 2019 uživatelem Sphinxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 11. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2019 Díky Davide! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 15. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2019 Tak jsem poněkd konzervativně doplnil zásoby. Akorát s tím Penhaligon´s mám problém. Na jaře v NY jsem zašel do firmní prodejny, očuchával kde co a jen tak ze srandy zkusil taky tu, co mám doma (Blenheim Bouquet) a ejhle, ono to vonělo úplně jinak. Tak kdepak se stala asi chyba....? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 15. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2019 Proc EdT? Ja kupuju zasadne EdP. Ty jsi prostě jiná liga...Ty jsi Premier League. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomcatCZ Odesláno 16. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2019 Taky jsme presel na Bleu De Chanel - Parfem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin12 Odesláno 8. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2019 Pánové, uz chvilku kroužim okolo Orage od LV, ale tak nějak me odrazuje mistni cena. Co říkáte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomCZ Odesláno 8. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2019 Tak třeba místní člen, kterého nechci jmenovat, vytáhne před svátky něco zajímavého k prodeji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Odesláno 9. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2019 Terre H. mě osobně taky voní ale je na mě taky celkem těžká vůně. Lehčí alternativa je Guerlain homme eau boisee. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se