Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já bych to upravil trošku. Ideální jako dárek pro gaye.

Tuhle značku si nějak nedokážu spojit s chlapem, jak ve smraděnkách, tak v hadrách.

A ne proto, že sám Versace byl velký kuřbuřt, ale všechno, co se motá kolem toho modního imperia mi příjde, že je to pro ženské. Tečka.

bo jsme ještě ze staré školy, neholíme si hruď, nohy, podpáždí ani kolem dokola, aby vypadal delší :D
Návštěvník Ondra
Odesláno

Hoši, já vám to neřeknu ani za Suby, bo sem hrdej, že mám parfém, kterej tu jen tak někdo mít nebude, páč se u nás neprodává. Protože máme vždycky zpoždění (původně jsem chtěl napsat, že jsme sto let za opicema :D ).

Odesláno

bo jsme ještě ze staré školy, neholíme si hruď, nohy, podpáždí ani kolem dokola, aby vypadal delší :D

To je fakt, ten můj boroček se tam často ztrácí...

Ale jak říká můj spoluhráč z futsalu: "...malý, ale kurewský technik..."

Odesláno

To je fakt, ten můj boroček se tam často ztrácí...

Ale jak říká můj spoluhráč z futsalu: "...malý, ale kurewský technik..."

úplně slyším jeho ženu jak říká: pojď do mně Lioneli :D
Odesláno

Tady mi to připomělo tu starou "pravdu":

Proč se ženské malují a vonějí?

Protože jsou hnusné a sm.dí....

Všem ženám na fóru se omlouvám a samozřejmě tomu nevěřím :notworthy:

Odesláno

Zkusim jsem toho spoustu, AKTUALNE TOTO:

ten boss som mal jedno leto, jeden z mala parfemov, ktory som si kupil aj druhykrat.
  • po měsících...
Odesláno

Kdo zaváhal s Homme Sportem od Diora, udělal chybu, končí s prodejem, nahrazuje ho Sport 2012, který je otřesný. Totálně mě zkazili den, naštěstí jsem si udělal zásoby na delší dobu.

post-2202-051692800 1345568434.jpg

post-2202-083915900 1345568461.jpg

Odesláno

Kdo zaváhal s Homme Sportem od Diora, udělal chybu, končí s prodejem, nahrazuje ho Sport 2012, který je otřesný. Totálně mě zkazili den, naštěstí jsem si udělal zásoby na delší dobu.

Petře, Tebe je jednoduché vytočit, co?

Odesláno

Petře, Tebe je jednoduché vytočit, co?

Nesmíš to brát tak vážně, prostě mě to zamrzelo, protože ji používám od roku 2008, kdy přišla na trh a za 4 roky jsem nenalšel nic, co by tomu mohlo konkurovat a nebo se aspoň přiblížit. To máš, jak kdyby Ti Tvou oblíbenou kávu přestali dělat,

Odesláno

já jsem si třeba včera v trafice koupil modré orbitky za 14kč a aniž bych okusil, jsem je ztratil... taky mi to totálně zkazilo odpoledne (kupoval jsem po 15h)

Odesláno

Nesmíš to brát tak vážně, prostě mě to zamrzelo, protože ji používám od roku 2008, kdy přišla na trh a za 4 roky jsem nenalšel nic, co by tomu mohlo konkurovat a nebo se aspoň přiblížit. To máš, jak kdyby Ti Tvou oblíbenou kávu přestali dělat,

Já bych normálně šel k židovi do krámu a koupil si jiné kafe a řekl si marné.

To je tak,když ty si tak zatížený na legendy...

Odesláno

To ovšem neznamená,že se všem parfumérkám vypaří z prodejen.Stejně to bylo s mnoha parfémama,kdy se daly koupit i několik let po ukončení,takže nemyslím,že by to byla taková tragédie,že nepůjde sehnat.Sám takto kupuji jednu vůni od GF ferreho a pořád ji seženu.Nebude asi na většině míst,ale sehnat půjde pořád.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...