panedge Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Odesláno 15. května 2012 Tu Omegu chci taky,i kdyby to sm.delo jak kopa hnoje
Bullet Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Odesláno 15. května 2012 Zkusim jsem toho spoustu, AKTUALNE TOTO:
tombed Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Odesláno 15. května 2012 Já bych to upravil trošku. Ideální jako dárek pro gaye. Tuhle značku si nějak nedokážu spojit s chlapem, jak ve smraděnkách, tak v hadrách. A ne proto, že sám Versace byl velký kuřbuřt, ale všechno, co se motá kolem toho modního imperia mi příjde, že je to pro ženské. Tečka. bo jsme ještě ze staré školy, neholíme si hruď, nohy, podpáždí ani kolem dokola, aby vypadal delší
Návštěvník Ondra Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Odesláno 15. května 2012 Hoši, já vám to neřeknu ani za Suby, bo sem hrdej, že mám parfém, kterej tu jen tak někdo mít nebude, páč se u nás neprodává. Protože máme vždycky zpoždění (původně jsem chtěl napsat, že jsme sto let za opicema ).
marosh Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Odesláno 15. května 2012 bo jsme ještě ze staré školy, neholíme si hruď, nohy, podpáždí ani kolem dokola, aby vypadal delší To je fakt, ten můj boroček se tam často ztrácí... Ale jak říká můj spoluhráč z futsalu: "...malý, ale kurewský technik..."
Bullet Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Odesláno 15. května 2012 "...malý, ale kurewský technik..." Doost dobry!
tombed Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Odesláno 15. května 2012 To je fakt, ten můj boroček se tam často ztrácí... Ale jak říká můj spoluhráč z futsalu: "...malý, ale kurewský technik..." úplně slyším jeho ženu jak říká: pojď do mně Lioneli
marosh Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Odesláno 15. května 2012 úplně slyším jeho ženu jak říká: pojď do mně Lioneli Není to paní Richiová, on ji něžně říká Mašina.
sect Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Odesláno 15. května 2012 Tady mi to připomělo tu starou "pravdu": Proč se ženské malují a vonějí?Protože jsou hnusné a sm.dí.... Všem ženám na fóru se omlouvám a samozřejmě tomu nevěřím
Moty Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Odesláno 15. května 2012 Co to koštuje? Clovece, myslim, ze rikal ze 50ml 1750,- a 100 ml 2200,-
ivan_989 Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Odesláno 15. května 2012 Zkusim jsem toho spoustu, AKTUALNE TOTO: ten boss som mal jedno leto, jeden z mala parfemov, ktory som si kupil aj druhykrat.
Bullet Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Odesláno 15. května 2012 Jojo, je dobrej, takovej nenasilnej...ja ho mam asi po treti...Jinak jeste od Bosse ta "koule" byla dobra.
miccalek Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Odesláno 15. května 2012 Tu první už deset let, tu druhou asi čtyři.
Peta-Biker Odesláno 21. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 21. srpna 2012 Kdo zaváhal s Homme Sportem od Diora, udělal chybu, končí s prodejem, nahrazuje ho Sport 2012, který je otřesný. Totálně mě zkazili den, naštěstí jsem si udělal zásoby na delší dobu.
marosh Odesláno 21. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2012 Kdo zaváhal s Homme Sportem od Diora, udělal chybu, končí s prodejem, nahrazuje ho Sport 2012, který je otřesný. Totálně mě zkazili den, naštěstí jsem si udělal zásoby na delší dobu. Petře, Tebe je jednoduché vytočit, co?
Peta-Biker Odesláno 21. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 21. srpna 2012 Petře, Tebe je jednoduché vytočit, co? Nesmíš to brát tak vážně, prostě mě to zamrzelo, protože ji používám od roku 2008, kdy přišla na trh a za 4 roky jsem nenalšel nic, co by tomu mohlo konkurovat a nebo se aspoň přiblížit. To máš, jak kdyby Ti Tvou oblíbenou kávu přestali dělat,
tombed Odesláno 21. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2012 já jsem si třeba včera v trafice koupil modré orbitky za 14kč a aniž bych okusil, jsem je ztratil... taky mi to totálně zkazilo odpoledne (kupoval jsem po 15h)
marosh Odesláno 21. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2012 Nesmíš to brát tak vážně, prostě mě to zamrzelo, protože ji používám od roku 2008, kdy přišla na trh a za 4 roky jsem nenalšel nic, co by tomu mohlo konkurovat a nebo se aspoň přiblížit. To máš, jak kdyby Ti Tvou oblíbenou kávu přestali dělat, Já bych normálně šel k židovi do krámu a koupil si jiné kafe a řekl si marné.To je tak,když ty si tak zatížený na legendy...
Marfael Odesláno 21. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2012 Kdo zaváhal s Homme Sportem od Diora, udělal chybu, končí s prodejem, nahrazuje ho Sport 2012, který je otřesný. Totálně mě zkazili den, naštěstí jsem si udělal zásoby na delší dobu. To ovšem neznamená,že se všem parfumérkám vypaří z prodejen.Stejně to bylo s mnoha parfémama,kdy se daly koupit i několik let po ukončení,takže nemyslím,že by to byla taková tragédie,že nepůjde sehnat.Sám takto kupuji jednu vůni od GF ferreho a pořád ji seženu.Nebude asi na většině míst,ale sehnat půjde pořád.
laskajefajn Odesláno 21. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2012 Sice tu značku nemám rád ale voní opravdu moc dobře a hlavně docela dlouho: http://www.parfemy-elnino.cz/gucci-guilty-intense-m
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se