Hasňa Odesláno 23. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2014 Docela me prekvapily ceny, svou vysi. Nevedel jsem, ze je to tak draha znacka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 24. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2014 Vzdy snidam skromne a s chuti do noveho dne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 24. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2014 Luxusní snídaně. Ale musel bych pak mít ještě min jednu snídani další Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 25. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2014 Dnes jsem se špatně vyspal, takže potřebuji dobít energii, ani jsem to nechtěl nějak zdobit . Takže dnešní snídaně: Nutella+rohlíky+XL kaffe Davidoff+Monster, samo nesmí chybět CHRNMG . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gathol Odesláno 4. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2014 Sobotní snídaně. I když než jsme se vykopali z postelí a uvařili, tak už to byl spíš oběd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 4. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2014 super plechovej tac:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 4. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2014 Ten tac je skvely! Jak Sing Singu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 5. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2014 Hare krisna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street Glide Odesláno 6. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2014 ......ty voe,na tom tácu samý dobrý věci,........to byla pak po natrávení do večera asi pěkná "střílečka" :-))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 6. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2014 ......ty voe,na tom tácu samý dobrý věci,...... Já bych vynechal ten hrášek, ten nepapám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gathol Odesláno 8. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2014 ......ty voe,na tom tácu samý dobrý věci,........to byla pak po natrávení do večera asi pěkná "střílečka" :-))))) No tak fazole se slaninou a cibulí jsou dobrý základ, k tomu nějaká ta zelenina... Bylo to fajn... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doth Odesláno 14. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2014 :-)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 14. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 14. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2014 snidas hodne brzo:)) image.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 14. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2014 snidas hodne brzo:))To je z minulého týdne...vstával jsem ve 3 a v 7 jsem měl už za sebou výstup na Lysou horu, takže pak brzká a vydatná snídaně :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 14. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2014 Super prdel tady....taky něco udělám jak bude čas, jen bankovky raději do zátiší nenaaranžuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2014 A co ty vyrovnaný prašule u těch snídaní, by Vám ty ušmudlaný párky a rohlíky s máslem nechutnali, kdyby jste u toho nečuměli na nějáký ty bankovky, nebo co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonas1 Odesláno 15. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2014 Dnes rano s opici na zadech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 28. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2014 Bedja: Sice chybí dráty po ránu, ale snídaně vypadá opuletně, oproti mě zcela určitě, já měl jednoho Haribo medvídka.Ten chleba jsem žral a je dost dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 28. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2014 morávka je dobrá jak cyp, ale drahá jak cyp, to bude tím raženou značkou do kůrky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se