colommbo Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2018 Co je to ty jakoby velky skvarky?Mně to přijde jako maličký lívanečky a tím pádem by to mohlo být i hodně dobrý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2018 Na jaře je od vás beru. Kam vyrazis nacelniku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2018 Dcera se v neděli vrátila z výletu do Íránu a docela mě nahlodala. Zase bych ale nemohl 5 let do Ameriky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2018 Já myslel, jesli už máš vybraný konkrétní místa. Ono přeci Ajatoláh nejni na moc bankovkách Jeď do Íránu Kamile, sou tam krásný baby. Mimochodem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2018 Já myslel, jesli už máš vybraný konkrétní místa. Ono přeci Ajatoláh nejni na moc bankovkách Jeď do Íránu Kamile, sou tam krásný baby. Mimochodem. Místa se budou teprve ladit, záleží na jak dlouho pojedu a jestli někoho ukecám jet taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 Taky se mi místní holky líbily Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 (upraveno) Myslíš tu vpravo,nebo tu vedle?HeHe. Ale jinak fotka moc dobrá. Upraveno 21. listopadu 2018 uživatelem leebauer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 Hlad má velké oči a ráno jsem ho měl,ale nakonec jsem ten poslední v pravo nesnědl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 2. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 2. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2018 No stihl jsi to tak tak :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 18. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2018 Když jsou mláďata nemocný, jednou z mála výhod je klid při pozdní domácký snídani a kuchyňskej 7birdwatching... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 19. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2018 Souhlasím. U mě to je taky tak. Mláďata v posteli, a když je samička v práci, dokonalý odpočinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Ranajky jak maju byt! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 (upraveno) treska to isti pozeram, ze mas tu spravnu a jedinu tresku z kosickej ryby Upraveno 28. prosince 2018 uživatelem huhu4d Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 no, zalezi koho sa spytam... niekto ma pravu kosicku, iny zas zilinsku, atd... mne chutia rovnako vsetky, akurat musi byt co najvyssi podiel ryby aby to nebola ochutena majoneza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 Přesnídávka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 treska to isti pozeram, ze mas tu spravnu a jedinu tresku z kosickej ryby kdeze, zilinska exclusive je ta spravna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2019 Páteční snídaně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2019 Dnes jsem snídal zdravě :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2019 Zálesácký chrona Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se