Přejít na obsah

...Snídaňové zátiší...

Street Glide

Doporučené příspěvky

Zbrane nemam,ale dnesni snidane stala za to...snidal jsem kafe u zatisi po afterparty od 4.30 do 6 ( klasicky to znelo jako dost dobry napad )

Zbrane nemas, protoze nebydlis v CR ;-) Muselo se toho v Praze za posledni mesice dost zmenit, kdyz je tam potreba takovej arzenal. Jeste ze my tady snidame v klidu :-)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 3 týdnech...

skoro vobec nevidno hodinky...

ten ego-balicek sa po vysloveni kuzelnej formulky "tak teda beriem" premeni na preowned Suby v dobrom stave s krabickou (ak je tam teda +/- tych 130k), takze tie hodky tam vidim velmi dobre :)

Odkaz ke komentáři

Když jsem před chvílí nad podmáslím přemýšlel, zda dnes vzít velké, malé nebo kvarc, najednou mi došlo, že výjev přede mnou patří do tohodle vlákna. Akorát jsem tam teda ještě přidal všechny prachy co mám a jedinou "zbraň", kterou opravdu používám :cool02:

post-30813-0-22409200-1400655766.jpg

Odkaz ke komentáři

martar-tak tomu rikam snidane:-)pekna porcicka

Snídám rád, a je to na mě, doufám, znát :-)

Dát si takhle po ránu podmáslí, nedojedu asi do práce  :D

Já bych možná nedojel, kdybych si ho nedal, dělá mi moc dobře. Ale vím přesně, jak to myslíš... když jsem s podmáslím a kefírem začínal, mám pár vzpomínek, co bych raděj pohřbil někde v temném koutku mysli :-)

Omeletka ze 4 vajec?

Přesně, dobrý oko, sem holt nevečeřel ....

Ta čerstvá pažitka vypadá skvostně! Lákavá snídaně. 

Čínská, tuším Allium tuberosa. Lehká vůně česneku, ale z huby to pak není cítit.. a super je, že narůstá půl metru a pro rodinnou snídani stačí ustřihnout 2 - 3 snítky, takže jí člověk má vždycky víc než potřebuje. Ale obyčejná pažitka je taky boží, rád to střídám. Konec botanicko - bylinkářského okénka :-)
Odkaz ke komentáři

Dlouho sem nikdo nic nepostnul, tak trochu černo-bílé kombinace s reminescencí na Davida SG

Já snídám pouze sladké

Rozmen jednu bankovku a kup si nieco poriadne na ranajky racej :) setrit na hodinky je fajn ale aj jest treba...
Odkaz ke komentáři

Chlapi, myslím, že se to tady bere moc vážně :) . Myslím, že tam je určitá dávka nadsázky a ta kontroverze se mi na tomhle vlákně hrozně líbí :) . Jakej je rozdíl, když si někdo vezme hodinky za sto litrů na ruku a hodí je do vlákna a mezi tím, když někdo "dozdobí" obrázek prachama, pepřákem, zbraní, klíčema od auta. Vždyť to jsou všechno věci, které denně nosíme u sebe (já až na ten pepř :D ), je to taková příprava na den, nebo se pletu?

Martar: snídaně šampionů ... po takové snídani bych asi neměl hlad až do večera :D ...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...