Radek K Odesláno 26. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2012 No zrovna to chci psát. Voyageusedutemps, rafinovanost sama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 26. června 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2012 Myslím, že ne Edit: Jéé můj příspěvek číslo 3000. Sice už podruhé, ale tentokrát je to milé, zrovna jsem se trefil do oznámení o banu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 26. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2012 No chlapci, hlavně aby jste tady z toho neudělali honitbu na čarodejnice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 26. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2012 Dnes mám samé lepší nápady, tak ještě jednou přispěju. Zabránit déle registrovaným členům tomu, aby rychle naháněli 50 příspěvků lze tím, čím šlo zabránit rychlokvaškám i předtím - povolení do skupiny members_50 (=oprávnění k prodeji) dávat manuálně, tzn. schvalovat moderátorem. Tohle by od honění příspěvků odradilo - vědomí, že když je nasekám rychle, tak se do prodeje nedostanu. Mělo by to jít, dnes jsem to někde v diskusi o IPB zahlédl. Žádostí by zas tolik nebylo, takže žádná velká práce (rozhodně menší než s opakovaným mazáním rychle napsaných příspěvků). Samozřejmě by bylo trochu práce s počátečním nastavením a hlavně s hledáním jak to přesně udělat. A to má Kamil strašně rád, takže očekávám ban pro svojí osobu Dobrou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikhra Odesláno 26. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2012 Jsem bloklá, děkuji, ale proč? Chci jen prodat originál hodinky, co mám doma. Žádné faky. Nejsem obchodník ani hodinkový master, přispěla jsem i několika normálními příspěvky... Ano smajlíky jsem nasekala, abych dosáhla 50-ti příspěvků, ale bloknout... Nemyslím si, že je to správné, ale asi věc názoru... Všechny nás spojuje vášeň pro hodinky a to je podle mě prioritní. ... vaše Voyageusedutemps Nic si ztoho nedělej, já mám blok každé ráno.Vono to přejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 26. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2012 Asi jedinej způsob jak všem těmdle (podle vás nešvarům) zabránit, je přestat si jenom hrát na fórum džentlmenů, ale začít to vopravdu realizovat. Každej místní ... vybranej džentlas, nebo pseudodžentlas dostane určitej počet pozvánek, který může rozdělit mezi nový přibylce. Takže celý fórum pro tudle ludru zamknout.....stejně je už slušně zbytnělý a zludrovatěný ...no a listovat si tady i tak bude moct každej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 Je fakt, ze honici vzdychali prave a hlavne v hodinkovych sekcich."pekna fotka", "ty bych mohl", atd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 Je fakt, ze honici vzdychali prave a hlavne v hodinkovych sekcich. "pekna fotka", "ty bych mohl", atd... Hlavně aby se pak každej, kdo bude mít méně než 50 příspěvků a někde pochválil hodinky neoznačoval místní elitou za honiče. Nějaké omezení je samozřejmě vhodné, ale jak řekl jirka404, aby tu nenastal hon ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 Asi jedinej způsob jak všem těmdle (podle vás nešvarům) zabránit, je přestat si jenom hrát na fórum džentlmenů, ale začít to vopravdu realizovat. Každej místní ... vybranej džentlas, nebo pseudodžentlas dostane určitej počet pozvánek, který může rozdělit mezi nový přibylce. Takže celý fórum pro tudle ludru zamknout.....stejně je už slušně zbytnělý a zludrovatěný ...no a listovat si tady i tak bude moct každej. Souhlas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 Asi jedinej způsob jak všem těmdle (podle vás nešvarům) zabránit, je přestat si jenom hrát na fórum džentlmenů, ale začít to vopravdu realizovat. Každej místní ... vybranej džentlas, nebo pseudodžentlas dostane určitej počet pozvánek, který může rozdělit mezi nový přibylce. Takže celý fórum pro tudle ludru zamknout.....stejně je už slušně zbytnělý a zludrovatěný ...no a listovat si tady i tak bude moct každej. A já bych to ještě vylepšil, že každý místní džentlas, který dostane to privilegium by si mohl určit výši sponzorského příspěvku za který by ony pozvánky "rozděloval". Jděte už do ........ To se nudíte ? Moderátorů tady je jako ......... a nedokážete si poradit s jedním blbým prodejním vláknem ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupinus Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 Asi jedinej způsob jak všem těmdle (podle vás nešvarům) zabránit, je přestat si jenom hrát na fórum džentlmenů, ale začít to vopravdu realizovat. Každej místní ... vybranej džentlas, nebo pseudodžentlas dostane určitej počet pozvánek, který může rozdělit mezi nový přibylce. Takže celý fórum pro tudle ludru zamknout.....stejně je už slušně zbytnělý a zludrovatěný ...no a listovat si tady i tak bude moct každej. Tohle řešení mi přijde trochu severokorejský. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 Ja bych zakazal na forum psat jakykoliv prispevky a byl by klid.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 Ja bych zakazal na forum psat jakykoliv prispevky a byl by klid.. No konečně rozumnej nápad.Kdo to má furt číst. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 hciq: "Asi jedinej způsob jak všem těmdle (podle vás nešvarům) zabránit, je přestat si jenom hrát na fórum džentlmenů, ale začít to vopravdu realizovat. Každej místní ... vybranej džentlas, nebo pseudodžentlas dostane určitej počet pozvánek, který může rozdělit mezi nový přibylce. Takže celý fórum pro tudle ludru zamknout.....stejně je už slušně zbytnělý a zludrovatěný ...no a listovat si tady i tak bude moct každej. " A já bych to ještě vylepšil, že každý místní džentlas, který dostane to privilegium by si mohl určit výši sponzorského příspěvku za který by ony pozvánky "rozděloval". Teď nevím, jestli se vejdu mezi privilegované gentlemany. 1) Jestli ano, tak je to chvályhodná myšlenka, která stojí za realizaci! 2) Jestli se tam ale nevejdu, tak jsem kategoricky proti!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 Ja bych zakazal na forum psat jakykoliv prispevky a byl by klid.. Tím by se funkčnost diskuzního fóra opravdu vyřešila . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oldtimes Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 Prečo to zasiahlo aj sekciu Kúpim? Ako nováčik bez hodiniek sa tie príspevky ťažko hromadia (ak nechcete príspevky typu: je tie sú super...). Ten polrok bol fajn, lebo som preštudoval toho dosť veľa nato aby som vedel aké hodinky chcem. Ale ako mám prispievať do fóra keď v podstate ešte nemám o čom? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 Každej místní ... vybranej džentlas, nebo pseudodžentlas dostane určitej počet pozvánek, který může rozdělit mezi nový přibylce. Takže celý fórum pro tudle ludru zamknout... A jak se ti nově selektovaní vyberou? Ať již džentlasové a pak nové členy? To pak bude já na bráchu, brácha na mě... to fakt ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
relativ Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 Prečo to zasiahlo aj sekciu Kúpim? Ako nováčik bez hodiniek sa tie príspevky ťažko hromadia (ak nechcete príspevky typu: je tie sú super...). Ten polrok bol fajn, lebo som preštudoval toho dosť veľa nato aby som vedel aké hodinky chcem. Ale ako mám prispievať do fóra keď v podstate ešte nemám o čom? Skoro všetky hodinky, ktoré vlastním som kúpil vtedy, keď som nemal právo prispievať do sekcií Predám/Kúpim. Teraz ma napadlo, keď už je taká debata o pravidlách, ja by som úplne zamedzil prispievanie do sekcií Predám/Kúpim. Mohol by tam prispievať iba autor vlákna kvôli úpravám ceny, novým fotkám, atď. Je potrebné upozorňovať na pravidlá, ako sa to deje teraz? Na to sú modi. Je potrebné oznamovať poslanie SZ? Že by kvôli poradiu? Aj tak o tom rozhoduje predajca komu predá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 Půl roku+ 50 příspěvků je málo. Rok +200 příspěvků je tak akorát. Je to takové, jakoby moc pseudohumanistické, bojíte se za to pořádně vzít. Kdyby se už ze začátku pořádně omezily prodeje, tak bychom si tohodle všeho mohli vyvarovat. Vím, bylo hlasování, ale jak bývá i jinde vidět, lid nemá představu, jak mají věci fungovat , proto si odhlasovali pohromu. Ale rád vidím a chválím natočení lodi správným směrem ! Ohledně pozvánek do fóra- je to nerealizovatelné, protože fórum dostává prachy podle počtu registrovaných, jak jsem tak pochopil. Takže je jasné, že majitel fóra nepodpoří nic, co by "rozšíření" fóra brzdilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 Půl roku+ 50 příspěvků je málo. Rok +200 příspěvků je tak akorát. Je to takové, jakoby moc pseudohumanistické, bojíte se za to pořádně vzít. Kdyby se už ze začátku pořádně omezily prodeje, tak bychom si tohodle všeho mohli vyvarovat. Vím, bylo hlasování, ale jak bývá i jinde vidět, lid nemá představu, jak mají věci fungovat , proto si odhlasovali pohromu. Ale rád vidím a chválím natočení lodi správným směrem ! Ohledně pozvánek do fóra- je to nerealizovatelné, protože fórum dostává prachy podle počtu registrovaných, jak jsem tak pochopil. Takže je jasné, že majitel fóra nepodpoří nic, co by "rozšíření" fóra brzdilo. Konečně nějaký rozumný názor. Rok je dost dlouhá doba na to, aby to případné "rychloprodejce" odradilo. Edit: Teď mě došlo, že ani já bych tady hodinky neprodal co se týká 200 . Budu muset rychle někam "nacpat" smajlíky . Ale přesto s tím souhlasím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.